Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Χαρακτηριστικά Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ
 21/03 - 20/04

Από τα ζώδια, ο Κριός, ως προσωπικότητα ξεχωρίζει για την ανάγκη του για ανεξαρτησία. Στον Κριό αρέσει να βγαίνει μπροστά, σαν αληθινός ηγέτης. Η αισιόδοξη προσωπικότητά του μαγνητίζει και συμπαρασύρει συχνά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, επειδή έχει το χάρισμα να ενθουσιάζει τους άλλους.

 

Δυνατά σημεία του Κριού:  Ανεξάρτητοι - Γενναίοι - Αισιόδοξοι - Ενθουσιώδεις - Θαρραλέοι
Αδυναμίες του Κριού: Κυκλοθυμικοί - Ευέξαπτοι - Περίπλοκοι - Ανυπόμονοι

Ο Κριός και οι Φίλοι
Πρόκειται για έναν καλό φίλο, που πάντα ενδιαφέρεται για το συμφέρον των άλλων με φροντίδα και γενναιοδωρία και θα τους προστατεύσει αν χρειαστεί και θα τους ενθαρρύνει με την αισιοδοξία του. Αν κάποιος τολμήσει να τον προκαλέσει, η αντίδραση του μπορεί να είναι αρκετά παιδαριώδης, θα αντεπιτεθεί άμεσα, λόγω της εριστικής φύσης του. Είναι γνωστό ότι έχει έντονα ξεσπάσματα και γι’ αυτό αποφύγετε να βάζετε εμπόδια στο δρόμο του.

Ο Κριός και η Εργασία
Ο Κριός είναι άνθρωπος της δράσης. Αν του έρθει μια επιχειρηματική ιδέα, θα ξεκινήσει αμέσως την υλοποίησή της. Είναι έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία και να ακολουθήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Ωστόσο, αν η επιτυχία δεν είναι άμεση, χάνει το ενδιαφέρον του κι εγκαταλείπει εύκολα. Άλλωστε, είναι γνωστή η τάση του να μην ολοκληρώνει τις εργασίες του. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει υπομονή και βαριέται εύκολα. Αν κάτι σταματήσει να τον ενθουσιάζει, το εγκαταλείπει και ψάχνει για κάτι άλλο, που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του.
Η Ιδιοσυγκρασία ενός Κριού
Το κλειδί για έναν Κριό είναι η ανεξαρτησία. Δεν του αρέσει να βρίσκεται υπό την επίβλεψη άλλων. Μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, αν κάποιος προσπαθήσει να του δώσει εντολές που δεν του αρέσουν. Ακόμα, μπορεί εύκολα να παρεξηγήσει τα σχόλια που γίνονται γι’ αυτόν. Παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, γίνεται εγωκεντρικός και δεν δίνει σημασία στα συναισθήματα των άλλων. Συχνά είναι κακομαθημένος και γίνεται εύκολα αντιπαθής στους άλλους. Όταν αποφασίσει να ακολουθήσει τα σχέδιά του, θα ξεγλιστρήσει από άλλες υποχρεώσεις με ένα ψέμα, αν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει. Ωστόσο, δεν είναι πολύ καλός ψεύτης και τις περισσότερες φορές οι άλλοι τον καταλαβαίνουν.

Ο Κριός κατά βάθος
Κάτω από αυτή την ισχυρή και ανεξάρτητη επιφάνεια, κρύβεται έντονη ανασφάλεια. Αυτό οφείλεται στο άγχος της επιτυχίας. Ο Κριός πιέζει τόσο πολύ τον εαυτό του να πετύχει, που ακόμη κι αν αμφιβάλει για τις ικανότητές του, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός του τον κάνουν να προσπαρνά τις φοβίες του και να κρύβει κάθε ίχνος ανασφάλειας, χωρίς να επιτρέψει σε κανέναν να το αντιληφθεί.

Ο Κριός με λίγα λόγια
Ο Κριός κατέχει την πρώτη θέση στο ζωδιακό κύκλο κι αντιπροσωπεύει την ατομικότητα. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο, προβάλλουν έντονα την προσωπικότητά τους στους άλλους κι έχουν την ικανότητα να ηγούνται. Η επιθυμία του Κριού είναι να δημιουργεί στους άλλους την εντύπωση ότι είναι ένα άτομο συναρπαστικό και γεμάτο ζωή. Θέλει η ζωή του να είναι περιπετειώδης, επιδιώκει να είναι στο κέντρο της προσοχής και συνήθως τα καταφέρνει, αφού είναι γεννημένος ηγέτης, με έντονη αυτοπεποίθηση. Ενθουσιάζεται με κάθε νέο στόχο που βάζει κι απολαμβάνει περισσότερο τη συγκίνηση του κυνηγιού από την κατάκτηση του στόχου. Επίσης, είναι ιδιαίτερα παρορμητικός και συνήθως δε σκέφτεται αρκετά πριν κάνει κάτι ή πριν μιλήσει. Λέει ο,τι του έρχεται στο μυαλό και συνήθως στο τέλος το μετανιώνει!

Ο Κριός και οι Σχέσεις


Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Κριό;
Η γυναίκα Κριός είναι γεννημένη για μεγάλες συγκινήσεις. Είναι θερμόαιμη και δυνατή και θα πρέπει να είστε σίγουρος ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε! Θα την κερδίσετε μόνο αν μπορείτε να της προφέρετε ταυτόχρονα και την ελευθερία που έχει ανάγκη, αφού είναι μια γυναίκα ανεξάρτητη, που μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, χωρίς συναισθηματικές εξαρτήσεις και ανάγκες. Η καλύτερη περίοδος της σχέσης γι’ αυτή, είναι η αρχή, όταν υπάρχει η φλόγα και προσπαθεί να σας κατακτήσει. Αναζητάει την αγάπη και το πάθος, αλλά δε θα γίνει σκλάβα κανενός, δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί σε ένα καταπιεστικό άντρα. Σε μία μακροχρόνια σχέση θα είναι ευτυχισμένη μόνο αν θα έχει το περιθώριο να μοιράζεται τα πάντα με το σύντροφό της, που πρέπει να είναι και παθιασμένος εραστής, αλλά και καλός φίλος. Για να είναι πιστή απαιτεί και από το σύντροφό της το ίδιο. Γίνεται ζηλιάρα όταν δεν έχει την αμέριστη προσοχή του συντρόφου της, τα θέλει όλα ή τίποτα και στη σκέψη του θα πρέπει να υπάρχει μόνο εκείνη. Όταν αποφασίσει να μείνει στο πλάι κάποιου, θα τον εμψυχώνει πάντα και  θα τον στηρίζει όταν θα είναι απογοητευμένος. Για να έχετε ευτυχισμένη πορεία μαζί, θα πρέπει να την εκτιμάτε, να την αγαπάτε και να της το δείχνετε.
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Κριό;
Αν σκέφτεστε να κάνετε σχέση με έναν Κριό, να είστε έτοιμες για έντονες καταστάσεις και καινούργιες εμπειρίες, αφού ψοφάει για περιπέτεια. Όμως, αυτό που πρέπει να περιμένετε τις περισσότερες φορές, είναι μόνο μία συναρπαστική αλλά σύντομη σχέση. Είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει νέα πράγματα κι αυτό ισχύει και στον τομέα των σχέσεων. Η μόνη περίπτωση να μείνει λίγο παραπάνω, είναι αν είστε ο τύπος της γυναίκας που θέλει τον άντρα αρχηγό. Επίσης, του αρέσει η πρόκληση, έτσι, αν είστε η δύσκολη γυναίκα που θα τον προκαλέσει, ίσως να μείνει ακόμα περισσότερο. Μην ξεχνάτε πως το κυνήγι τον συγκινεί περισσότερο από το ίδιο το θήραμα. Μη φτάσετε, όμως, στο αντίθετο άκρο και αγνοήσετε εντελώς την παρουσία του. Πρέπει να διακρίνει πρώτα το ελάχιστο ενδιαφέρον από την πλευρά σας πριν στρέψει την προσοχή του πάνω σας. Προβάλετε την εικόνα μιας αθώας, αλλά και δύσκολης γυναίκας και θα τον τυλίξετε σε μια κόλλα χαρτί. Όμως, μην προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε ποτέ τον Κριό, αφού το ενδιαφέρον του θα μετατραπεί σε θυμό και θα φύγει στο λεπτό, χωρίς να ρίξει ούτε μια ματιά πίσω του.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Κριό
Το κλειδί για να κατακτήσετε έναν Κριό είναι ο θαυμασμός. Κατά βάθος, ζητά απεγνωσμένα την αποδοχή από το περιβάλλον του. Δείξτε του ότι τον βρίσκετε ενδιαφέροντα, λατρεύει τις φιλοφρονήσεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Μην περιοριστείτε στο να κολακέψετε την εξωτερική του εμφάνιση, τον ενδιαφέρει πολύ και το πνεύμα, γι’ αυτό προκαλέστε μία έντονη συζήτηση ή μια φιλική αντιπαράθεση μαζί του. Θα εκτιμήσει τη συγκίνηση που θα του προσφέρει μια καλή και ευφυής συνομιλία. Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με όλα όσα λέει, γιατί βαρεθεί γρήγορα, οπότε μην κρατάτε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας. Ωστόσο, ζητήστε τη συμβουλή του, αυτό θα του δείξει ότι τον εκτιμάτε και υπολογίζετε τη γνώμη του. Το σημαντικό είναι να θυμάστε πως πίσω από την ανεξαρτησία που δείχνει, ο Κριός έχει ανάγκη από οπαδούς. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε πάντως, είναι το να προσπαθήσετε να τον ελέγξετε ή να τον πιέσετε! Δεν θα δεχτεί σε καμιά περίπτωση να πάρει εντολές. Αντίθετα, αν πάτε με τα νερά του, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε φοβερά μαζί!

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Κριού
Η πιο ερωτογενής ζώνη του Κριού είναι το κεφάλι. Αν του χαϊδέψετε τα μαλλιά ή τρίψετε το κεφάλι του, θα τον χαλαρώσετε και θα εντείνετε τις αισθήσεις του. Δαγκώστε του ελαφρά το αυτί, ιδιαίτερα οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν σ’ αυτό. Οι ορμές του θα γίνουν ανεξέλεγκτες και σύντομα θα σας οδηγήσει στο κρεβάτι!

Το Σεξ με έναν Κριό
Ο Κριός θέλει να είναι ο κυρίαρχος και να έχει το πάνω χέρι. Η ευθύτητα, η επιθετικότητα και η αγάπη για την περιπέτεια που τον χαρακτηρίζει, αντικατοπτρίζεται και στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το σεξ. Αυτό που πρέπει να περιμένετε από αυτόν, είναι το γρήγορο, άγριο και ίσως λίγο πρωτόγονο σεξ.


ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Από όλα τα ζώδια, ο Ταύρος ξεχωρίσει από το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με  την επιμονή που διαθέτει, ο Ταύρος καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει.

 

Δυνατά σημεία του Ταύρου: Επίμονος - Πιστός - Φερέγγυος - Υπομονετικός - Γενναιόδωρος
Αδυναμίες του Ταύρου: Πεισματάρης - Κτητικός - Υλιστής

Ο Ταύρος και οι Φίλοι
Ο Ταύρος έχει πολύ λίγους στενούς φίλους, αν και περιβάλλεται από ένα μεγάλο κύκλο γνωστών. Τους λιγοστούς ανθρώπους που έχει κοντά του, τους προσέχει και τους προστατεύει. Τους αντιμετωπίζει σαν οικογένεια και είναι απόλυτα πιστός και φερέγγυος. Απολαμβάνει, επίσης, το ρόλο του οικοδεσπότη. Θα περιποιηθεί τους φίλους του με κάθε πολυτέλεια κι αν αποφασίσει να διοργανώσει μια εκδήλωση, θα φροντίσει να μη λείψει τίποτα. Μπροστά σε ξένους, είναι μάλλον ντροπαλός και δεν θα ανοιχτεί εύκολα.

Ο Ταύρος και η Εργασία
Ο Ταύρος μπορεί να γίνει ένας δυνατός επιχειρηματίας και οι συμβουλές του πάνω σε οικονομικά θέματα είναι περιζήτητες. Βάζει υψηλούς στόχους και με την τεράστια επιμονή που διαθέτει, καταφέρνει να τους πετύχει, ακόμα κι όταν οποιοσδήποτε άλλος θα εγκατέλειπε κάθε προσπάθεια. Ξέρει πώς θα βγάλει χρήματα και δεν είναι σπάταλος, αν και συχνά η αγάπη του για πολυτέλεια τον οδηγεί σε μεγάλα έξοδα. Όμως, δε θα ξοδέψει όλα του τα χρήματά, προκαλώντας ζημιά στις επιχειρήσεις του, γιατί η οικονομική ανασφάλεια του προκαλεί μεγάλο άγχος.

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Ταύρου
Ο Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητος. Εύκολα θα προσβληθεί ή θα πληγωθεί με το παραμικρό αρνητικό σχόλιο που θα του γίνει. Μπορεί ακόμα να πεισμώσει, όταν κάποιος αποφασίσει να του επιβάλει κάτι που δεν θέλει να κάνει. Αυτό το πείσμα, μερικές φορές τον οδηγεί στην τεμπελιά. Αυτό όμως, δε συμβαίνει ποτέ, όταν πρόκειται για τον εαυτό του και τις δικές του επιθυμίες.

Ο Ταύρος κατά βάθος
Στον Ταύρο δεν αρέσουν οι αλλαγές. Όταν αισθάνεται ότι κάτι πάει να αλλάξει στη ζωή του, γίνεται νευρικός και ανήσυχος. Οτιδήποτε άγνωστο του προκαλεί φόβο. Έχει ανάγκη από οργάνωση στη ζωή του, γιατί αλλιώς αγχώνεται. Όταν βρεθεί μπροστά σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις, θα κάνει ο,τι μπορεί για να τις αποτρέψει, για να αποφύγει το αίσθημα της ανασφάλειας. Δεν εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματα του και κρατάει τον εσωτερικό του κόσμο για τον εαυτό του. Δεν επιτρέπει στους άλλους να αντιληφθούν την ευαισθησία του κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πληγώνεται, γιατί τα παίρνει όλα προσωπικά. Αποφεύγει να μιλάει για τα συναισθήματά του και το περιβάλλον του δε γνωρίζει πότε τι πραγματικά αισθάνεται.

Ο Ταύρος με λίγα λόγια
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο με την περισσότερη επιμονή, ακόμα κι όταν όλοι εγκαταλείπουν. Δυνατός και επίμονος, με πιο γνωστό χαρακτηριστικό το πείσμα του, κάτι το οποίο δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα. Αυτό το πείσμα τον κάνει να τα βάζει με όλους και να μπλέκει σε διαμάχες με άλλους δυνατούς χαρακτήρες. Ακόμα, δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Θέλει τη γνωστή ρουτίνα της ζωής του. Είναι γενικά εύκολος σαν άνθρωπος, χωρίς πολλές εντάσεις. Αλλά όλη του η οργή θα φανερωθεί, αν κάποιος προσπαθήσει να τον προκαλέσει, αφού κάτω από την ήρεμη επιφάνεια, κρύβεται μία φοβερή οξυθυμία. Του αρέσουν τα έντονα χρώματα κι οτιδήποτε μπορεί να προσελκύσει τις αισθήσεις του. Αγαπάει τα υλικά αγαθά και το σπίτι του είναι όμορφα διακοσμημένο, με πολλά πράγματα. Είναι προσγειωμένο άτομο, δεν του αρέσουν τα κραυγαλέα ή τα φανταχτερά αντικείμενα και οι υπερβολές. Προτιμά το άνετο και δημιουργικό περιβάλλον. Θέλει ασφάλεια από κάθε άποψη, στο σπίτι, στις σχέσεις ακόμα και στην καριέρα. Μπορεί να γίνει μυστικοπαθής, ισχυρογνώμων και τσιγκούνης. Μερικές φορές γίνεται μαλθακός και τεμπέλης και είναι σίγουρα ο κυρίαρχος του ζωδιακού στο να καθυστερεί. Όταν όμως θέλει κάτι, έχει μία ισχυρή και διαρκή ώθηση και τότε κανείς δεν καταλαβαίνει την τεμπελιά του. Το μυστικό είναι πως, όταν αφορά στον εαυτό του, η οκνηρία παραμερίζεται.

Ο Ταύρος και οι Σχέσεις


Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Ταύρο;
Η γυναίκα Ταύρος είναι δασκάλα στην αποπλάνηση. Θα πάρει αυτό που θέλει, ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένει με απίστευτη υπομονή. Χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια, δε θα ανεχτεί έναν άντρα που δεν είναι ευθύς απέναντί της και την οδηγεί σε ένα αβέβαιο μέλλον. Είναι παλιών αρχών, προσγειωμένη, προστατευτική, υποστηρικτική, τρυφερή, αφοσιωμένη και πιστή. Δε φοβάται να δώσει στοργή μέσα σε μια σχέση. Η γυναίκα αυτή είναι ιδανική για τον άντρα που του αρέσει να τον περιποιούνται, αρκεί να είναι πιστός και αφοσιωμένος. Έχει πολλά να δώσει, αλλά απαιτεί περισσότερα σε αντάλλαγμα. Θυμηθείτε, η γυναίκα Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητη, παρόλο που δεν της φαίνεται και τόσο. Φλερτάρετέ την και προσπαθήστε συνεχώς να την εντυπωσιάσετε, σίγουρα θα κερδίσετε την καρδιά της και θα είναι δική σας για πάντα. Αν της εναντιωθείτε, θα δείτε να χάνει την ψυχραιμία της και να γίνεται εξαιρετικά πεισματάρα. Αν ποτέ προδώσετε την εμπιστοσύνη της, θα είναι σχεδόν αδύνατο να την κερδίσετε και πάλι.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Ταύρο;
Ο άντρας Ταύρος είναι πολύ λογικός, δεν είναι ο άνθρωπος που θα σας ξελογιάσει. Είναι πρακτικός και πολύ προσγειωμένος. Θέλει μια σχέση υψηλής ποιότητας κι όχι τη γυναίκα της μιας νύχτας. Θα ψάξει με προσοχή, πριν σας προσεγγίσει. Είναι πολύ υπομονετικός, όταν πρόκειται για μια σχέση. Θα βολιδοσκοπήσει την κατάσταση κι αφού βεβαιωθεί ότι η γυναίκα που τον ενδιαφέρει έχει κάτι να του προσφέρει, τότε μόνο θα παραδοθεί και ο ίδιος. Είναι ρομαντικός, θα βάλει τη σύντροφό του σε ένα βάθρο, θα την προστατεύει και θα την λατρεύει. Μόλις διαλέξει το ταίρι του, θα είναι πολύ γενναιόδωρος, αφοσιωμένος και πιστός. Δε θα βαρεθείτε μαζί του, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μια γυναίκα που αναζητά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό. Ο άντρας αυτός ταιριάζει στη γυναίκα που ψάχνει τη σταθερότητα και την άνεση, είναι «κουβαλητής» και γεννημένος οικογενειάρχης. Δε φοβάται να πέσει στα βαθιά, γι’ αυτό η δέσμευση δεν αποτελεί πρόβλημα για αυτόν.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Ταύρο
Μη βιαστείτε να κάνετε σχέση με έναν Ταύρο. Είναι πολύ υπομονετικός και περιμένει το ίδιο και από εσάς. Κάντε τον να γελάσει, αν περνάει καλά μαζί σας, θα επιζητά συνεχώς τη συντροφιά σας. Ο δρόμος για την καρδιά ενός Ταύρου περνάει πάντα κι από το στομάχι. Μαγειρέψτε του ή βγάλτε τον έξω σε ένα ωραίο εστιατόριο και συζητήστε μαζί του πράγματα που τον ενδιαφέρουν, καθώς του αρέσει να μιλάει για οικονομικά, δουλειές και πρακτικά θέματα.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ταύρου:
Ο λαιμός και ο σβέρκος είναι τα πιο κύρια σημεία για έναν Ταύρο. Τρίψτε του ελαφριά το σβέρκο, φιλήστε τον απαλά, ακόμα και ένα απλό χάδι θα τον κάνει να λιώσει σαν βούτυρο. Κάντε του μασάζ στο σβέρκο, αυτό είναι κάτι που θα τον ευχαριστήσει θα τον χαλαρώσει ακόμη περισσότερο, πυροδοτώντας ταυτόχρονα τη σπίθα του πάθους.

Το Σεξ με έναν Ταύρο
Είναι παθιασμένοι εραστές. Έχουν μεγάλες φυσικές αντοχές κι αυτό αναπληρώνει την έλλειψη ποικιλίας στην ερωτική τους ζωή.


Οι Δίδυμοι σαν ζώδια είναι υπερβολικά ανεξάρτητοι. Δε θα επιτρέψουν σε κανένα να τους καθηλώσει και δεν υπακούν σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη οι Δίδυμοι, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Η αλλαγή και η ελευθερία είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους Διδύμους. Δεν αφήνουν κανένα να τους υποτάξει, είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και η ελευθερία τους είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ευεξία.

ΔΙΔΥΜΟΣ
21/05 - 21/06Οι Δίδυμοι σαν ζώδια είναι υπερβολικά ανεξάρτητοι. Δε θα επιτρέψουν σε κανένα να τους καθηλώσει και δεν υπακούν σε κανόνες. Αυτό που έχουν ανάγκη οι Δίδυμοι, είναι να γνωρίσουν τον κόσμο από μόνοι τους. Η αλλαγή και η ελευθερία είναι εξαιρετικά σημαντικές για τους Διδύμους. Δεν αφήνουν κανένα να τους υποτάξει, είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και η ελευθερία τους είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ευεξία.

Δυνατά σημεία των Διδύμων: Ενεργητικοί - Έξυπνοι - Ευρηματικοί - Πνευματώδεις - Προσαρμόζονται εύκολα
Αδυναμίες των Διδύμων: Επιφανειακοί - Παρορμητικοί - Ανήσυχοι - Πανούργοι - Αναποφάσιστοι

Οι Δίδυμοι και οι Φίλοι
Οι Δίδυμοι αποκτούν πολύ ενδιαφέροντες και συναρπαστικούς φίλους. Τους αρέσει να αφήνουν το σημάδι τους σε όλους όσους συναντήσουν. Είναι ιδιαίτερα άστατοι και θα εξαφανιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να γνωρίσουν νέους φίλους και να εξερευνήσουν νέα μέρη. Αλλά όταν επιστρέψουν, θα έχουν νέες σκέψεις, απόψεις, ενδιαφέροντα πράγματα να μοιραστούν και ιδέες να διδάξουν. Αν έχετε ένα φίλο που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, τότε θα ξέρετε ότι η ζωή μαζί του θα είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Αν χρειάζεστε κάποια συμβουλή, τότε οι Δίδυμοι είναι αυτοί που θα πρέπει να ρωτήσετε. Είναι άσοι στην επικοινωνία και μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε αυτό που χρειάζεστε, βοηθώντας σας με επιμονή και ενθουσιασμό. Αν, ωστόσο, προσπαθήσετε να καθηλώσετε ένα Δίδυμο με διάφορα συναισθηματικά προβλήματα, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Αρνείται να ασχοληθεί με αυτό το θέμα, γιατί, πολύ απλά, τον ρίχνει ψυχολογικά και περιορίζει την ελευθερία του. Επίσης, δε θα μπορέσει να σας βοηθήσει, αν χρειάζεστε στήριξη για μεγάλο διάστημα. Ο Δίδυμος φίλος σας θα σας ενημερώσει για όλα τα τελευταία κουτσομπολιά κι αν σας αρέσει η κουβεντούλα, τότε έχετε τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σας. Είναι πολύ γενναιόδωροι με τους φίλους, περνούν πολύ χρόνο μαζί τους και μοιράζονται τα πάντα. Παρόλο που οι Δίδυμοι είναι πολύ κοινωνικά άτομα, χρειάζονται πάντα λίγο χρόνο για να ασχοληθούν με τον εαυτό τους κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το σεβαστείτε. 
Οι Δίδυμοι και η Εργασία
Οι Δίδυμοι τείνουν να σκορπίζουν την ενέργεια τους σε διάφορα καθήκοντα και όχι να επικεντρώνονται σε ένα μόνο πράγμα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αφήνουν πίσω τους ημιτελή έργα. Αν μπορούσαν να εστιάσουν όλη τους την ενέργεια προς μία κατεύθυνση, η εξυπνάδα και η νοημοσύνη τους θα τους επέτρεπε να ολοκληρώσουν κάθε εργασία που αναλαμβάνουν με επιτυχία και δημιουργικότητα. Είναι άριστοι διευθυντές, μπορούν να παρακινήσουν μια ομάδα με τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια τους. Είναι επίσης εξαιρετικοί πωλητές, λόγω της ευκολίας που έχουν στην επικοινωνία και η οποία τους επιτρέπει να φέρονται έξυπνα και να έχουν πάντα  την τελευταία λέξη. Μπορούν να πείσουν και να χειραγωγήσουν τους άλλους πολύ καλά. Μπορούν, επίσης, εύκολα να δικαιολογήσουν οποιαδήποτε κίνησή τους και να εξηγήσουν οποιαδήποτε ενέργεια.
Η Ιδιοσυγκρασία ενός Διδύμου
Οι Δίδυμοι έχουν μια ικανότητα να αντιδρούν άμεσα σε καταστάσεις κι ως εκ τούτου, έχουν ένα πολύ νευρικό ταμπεραμέντο. Μπορούν να συγκριθούν με το τέλος της άνοιξης, καθώς προσπαθούν να απορροφήσουν ο,τι μπορούν από το περιβάλλον τους με τη μία. Το γεγονός ότι απολαμβάνουν διαφορετικές καταστάσεις κι ανθρώπους, τους προσθέτει νευρικότητα κι αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται συνεχώς σε ένα διαρκές ξεκαθάρισμα. Ωστόσο, αν βαρεθούν μια κατάσταση και νοιώσουν πως δεν έχουν τίποτα άλλο να ανακαλύψουν, θα εμφανίσουν ανανεωμένη την ανάγκη για ενθουσιασμό και ποικιλία. Αυτή είναι και η διπλή φύση των Διδύμων, συνεχώς παρουσιάζουν αντικρουόμενα συναισθήματα κι όλα αυτά αποτελούν ένα αυθόρμητο και ευέξαπτο πακέτο.
Οι Δίδυμοι κατά βάθος
Ένα μειονέκτημα των Διδύμων είναι η επιπολαιότητα τους. Αντί να ψάχνουν σε βάθος τα πραγματικά χαρίσματα ενός ατόμου, θα το κρίνουν από την πρώτη εντύπωση. Κι αυτό, φυσικά, τους οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα και μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στις σχέσεις τους. Οι Δίδυμοι μπορεί να αποθαρρυνθούν και να νοιώσουν κακόκεφοι, παρόλο που κανείς δε θα το παρατηρήσει, εκτός ίσως από τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς. Θέλουν να δείχνουν στους άλλους ότι είναι πάντα ευτυχισμένοι, ότι όλα τους πάνε καλά και ότι το άγχος δεν τους αγγίζει ποτέ.
Οι Δίδυμοι με λίγα λόγια
Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν πολλές πλευρές και είναι γρήγοροι στο μυαλό αλλά και στο σώμα. Διακατέχονται από ενέργεια και ζωντάνια και χειρίζονται το λόγο σωστά. Είναι ευφυείς και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση και κάθε τύπο ανθρώπου. Είναι περίεργοι και θέλουν πάντα να μαθαίνουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Δεν είναι από αυτούς που θα κάτσουν στην τελευταία σειρά και απλά θα παρατηρούν τη ζωή να περνάει από μπροστά τους, δεν μπορούν να μένουν αμέτοχοι. Πρέπει να μπουν κι αυτοί στο παιχνίδι. Αυτό όμως μερικές φορές τους κάνει αδιάκριτους. Λόγω του ότι τους αρέσει τόσο η επικοινωνία, περισσότερο ίσως από κάθε άλλο ζώδιο, είναι τα απόλυτα κοινωνικά όντα. Με έναν Δίδυμο η κουβέντα δεν τελειώνει ποτέ, θα μιλάτε για ώρες αλλά χωρίς περιττές κουβέντες, πάντα θα έχει κάτι ενδιαφέρον να πει. Έχουν ενδιαφέρουσες απόψεις και σκέψεις για τα πράγματα και δεν φοβούνται να πουν την γνώμη τους. Έχουν άποψη για τα πάντα και γνωρίζουν όλα τα τελευταία κουτσομπολιά. Επειδή δεν έχουν υπομονή, μπορούν εύκολα να αναζητήσουν μια νέα ιδέα για εξερεύνηση. Είναι επιφανειακοί, μπορούν να σχηματίσουν μία άποψη χωρίς να το πολυψάξουν κι αυτό τους κάνει να νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, κάτι το οποίο συνήθως ισχύει, αλλά το μυαλό τους είναι πολύ απασχολημένο για να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες. Ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι η ρουτίνα και η βαρεμάρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, προτιμούν να εθελοτυφλούν, παρά να αντιμετωπίζουν μια δυσάρεστη αλήθεια. Δεν θέλουν με τίποτα να χαθεί η ελευθερία τους και η θετική τους ενέργεια.          
Οι Δίδυμοι και οι Σχέσεις

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Δίδυμο;
Η γυναίκα Δίδυμος είναι στ’ αλήθεια γοητευτική. Ωστόσο, αν αποφασίσετε να προχωρήσετε μαζί της, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η σχέση θα μοιάζει περισσότερο φιλική παρά ερωτική κι αυτό λόγω της ευμετάβλητης φύσης της. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα, αφού για τον άντρα που απέχει από υπερβολικά ρομαντικά συναισθήματα, αποτελεί την τέλεια γυναίκα. Δεδομένου ότι υπάρχει και η διπλή της φύση ως ζώδιο, προσφέρει αρκετές προκλήσεις. Από τη μια πλευρά, ζητάει τη φροντίδα, την αγάπη και τη συναισθηματική ασφάλεια κι από την άλλη χρειάζεται τόνωση και πρωτοτυπία. Μπορεί να γίνει πολύ απαιτητική κι αν δεν της δώσετε αυτό που θέλει, θα σας εγκαταλείψει για τον επόμενο αρκετά γρήγορα. Το να κρατήσετε το ενδιαφέρον μιας τέτοιας γυναίκας αποτελεί πρόκληση, γι’ αυτό και είναι ιδανική για εκείνον που αναζητά διέγερση κι ένταση. Χρειάζεται ένα σύντροφο με ευστροφία, θέλει να κεντρίζει και να ξεσηκώνει τα συναισθήματα και το μυαλό αυτών που θεωρεί πνευματικά κατώτερους, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συμβαδίσετε με το πνεύμα της, διαφορετικά θα μείνετε πίσω. Οι σχέσεις της πάντα κρέμονται από μια κλωστή, δεν είναι άκαρδη, απλά αξιολογεί κατά πόσο ο σύντροφός της αξίζει την προσοχή και τον χρόνο της, αφού δε σκοπεύει να χάσει τον καιρό της με ένα βαρετό άτομο. Μόλις σας εγκρίνει, μπορεί εύκολα να ζηλέψει. Ο λόγος της ζήλιας της είναι ότι, αν αποφασίσει να ανοιχτεί σε έναν άντρα, πράγμα σπάνιο, δεν θέλει να ρισκάρει να πληγωθεί ή να εξαπατηθεί. Αν έχετε σχέση με μια γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων κι αρχίσει να γίνεται ζηλιάρα, τότε να ξέρετε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο προς την πραγματική αγάπη. Οι γυναίκες αυτού του ζωδίου είναι τόσο συναρπαστικές, που στ’ αλήθεια αξίζουν τον κόπο, αφού μαζί τους θα έχετε μια σχέση που θα θυμάστε για πάντα.
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Δίδυμο;
Είναι ένας άντρας που θα σας γοητεύσει από το πρώτο ραντεβού, πνευματώδης, αστείος, έξυπνος, ομιλητικός, δημιουργικός και περιπετειώδης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι απλά να καταφέρετε να συμβαδίσετε μαζί του! Οι γυναίκες έλκονται από τους άνδρες Διδύμους, λόγω της δίψας τους για ζωή, της ενεργητικότητας και του ενθουσιασμού τους. Θα έχετε σίγουρα μεγάλο ανταγωνισμό αν αποφασίσετε να κερδίσετε την καρδιά του. Μην περιμένετε να τον κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας. Είναι άστατος και κάνει πάντα αυτό που θέλει. Δε θα επιτρέψει στον εαυτό του να καθηλωθεί και να κυβερνάται από μια γυναίκα. Θα είσαστε περισσότερο η κολλητή του, παρά η παθιασμένη ερωμένη του. Του αρέσουν οι γυναίκες και είναι πολύ καλός στο να πείθει και να οδηγεί τη σχέση εκεί που θέλει. Με την ευφυΐα του θα σας παρασύρει στο κρεβάτι, αφού θα κάνει και θα πει τα πάντα για να το πετύχει. Είναι ο κυρίαρχος της αποπλάνησης. Αν ψάχνετε για μια σύντομη ερωτική περιπέτεια, τότε ο άντρας Δίδυμος είναι η τέλεια επιλογή.
Πώς να σαγηνεύσετε έναν Δίδυμο
Ο πρώτος κανόνας για να εντυπωσιάσετε ένα Δίδυμο είναι η κουβέντα, του αρέσει να μιλάει. Θα πρέπει όμως να ξέρετε καλά το θέμα συζήτησης, αφού είναι έξυπνος και γνωρίζει αρκετά πράγματα. Αν είσαστε ειδικοί σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, διδάξτε τον, αυτό θα τον εντυπωσιάσει, αφού αυτό το πολύξερο ζώδιο συνήθως δεν ασχολείται με τις λεπτομέρειες, είναι πολύ απασχολημένο για να τις μάθει. Θα πρέπει να λέτε τη γνώμη σας άφοβα, προκαλέστε τον με μια φιλική αντιπαράθεση, χωρίς όμως να έχετε συντηρητικές απόψεις, γιατί θα βαρεθεί. Φερθείτε του έντιμα και πιστά, γιατί αν προδώσετε την εμπιστοσύνη του, δύσκολα θα την ξανακερδίσετε. Το μέρος που θα επιλέξετε για το ραντεβού σας μαζί του είναι εύκολη υπόθεση, γιατί περνάει καλά παντού. Απλά διασκεδάστε, όπως θα κάνατε με τους φίλους σας. Εξάλλου, αυτό είναι στην πραγματικότητα ο Δίδυμος, ένας εκπληκτικός φίλος.        
Η Ερωτογενής Ζώνη των Δίδυμων
Τα καυτά σημεία τους είναι τα χέρια και τα μπράτσα. Αυτές είναι πολύ ευαίσθητες περιοχές και είναι πολύ δεκτικοί σε ένα μασάζ κι ένα απαλό άγγιγμα ή χάδι. Αυτό συνήθως τους ηρεμεί και τους χαλαρώνει, αφού βρίσκεται συνεχώς σε υπερδιέγερση. Τους αρέσει επίσης, να τους ρουφάνε ή να πιπιλάνε το δάχτυλο, ένα ωραίο παιχνίδι πριν τη σεξουαλική πράξη, που θα ενισχύσει τη διάθεσή τους. Οι γυναίκες πάλι, ξετρελαίνονται  με ένα χειροφίλημα, αφού νοιώθουν σαν πριγκίπισσες.
Το Σεξ με έναν Δίδυμο
Του αρέσουν οι πειραματισμοί και το σεξ μαζί του είναι όλο καινούργια πράγματα και ενθουσιασμό. Μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα, παντού. Ένας Δίδυμος δεν κάνει για άτολμους ή ντροπαλούς και μυστικοπαθείς εραστές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο με τις περισσότερες αντιφάσεις, άλλοτε ζητά ανεξαρτησία, άλλοτε όχι. Ο Καρκίνος από τη μία πλευρά, έχει την επιμονή και τη θέληση, είναι αρκετά ικανός από μόνος του και δε χρειάζεται να εξαρτάται από άλλους για τα υλικά αγαθά, από την άλλη όμως, εμφανίζει εξάρτηση σε θέματα συναισθηματικής στήριξης κι ενθάρρυνσης. Ο ανώριμος Καρκίνος θα χρειαστεί τη συνεχή υποστήριξη των άλλων, όμως εκείνος που έχει εξελιχθεί ως προσωπικότητα κι έχει ωριμάσει συναισθηματικά, θα κινηθεί με επιτυχία ως ανεξάρτητος άνθρωπος. Θέλει την προσοχή και τη στοργή από τους άλλους ανθρώπους και είναι πιο ευτυχισμένος όταν έχει μια μικρή, στενή και δεμένη ομάδα από φίλους ή συγγενείς.
Δυνατά σημεία του Καρκίνου: Πιστός - Φερέγγυος - Περιποιητικός - Ευπροσάρμοστος - Με κατανόηση
Αδυναμίες του Καρκίνου: Κυκλοθυμικός - Εξαρτώμενος - Υπερευαίσθητος - Εγωκεντρικός
Ο Καρκίνος και οι Φίλοι
Ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα πιστός σ’ αυτούς που τον εκτιμούν και τον στηρίζουν, είναι ο τροφός του ζωδιακού κύκλου, θα προστατεύσει και θα αγαπάει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένα από τα σημαντικότερα γνωρίσματά του, είναι η ικανότητά του να κάνει τους άλλους να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους αλλά και με το περιβάλλον τους. Αυτό δημιουργεί έναν θετικό κύκλο, διότι κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι κάποιος τους θέλει, τους αγαπάει και τους φροντίζει. Ο ίδιος, με την σειρά του, θα αισθανθεί καλά, απλά και μόνο επειδή βοήθησε κάποιον να νιώσει ασφάλεια. Όλοι μπορούν να στηριχτούν και να βασιστούν σε έναν Καρκίνο, θα ακούσει τα προβλήματα τους και θα τους συμπαρασταθεί, παρόλο που ο ίδιος δεν θα εκμυστηρευτεί τα βαθιά του συναισθήματα σε κανέναν. Όσοι θέλουν να μοιραστούν τα πιο κρυφά τους συναισθήματα μαζί του, ίσως αισθανθούν ότι η σχέση δεν έχει ισορροπία, αφού εκείνος σπάνια θα αποκαλύψει τα αληθινά και βαθιά του συναισθήματα. Εάν έχετε ένα φίλο που ανήκει σε αυτό ζώδιο, να ξέρετε ότι έχετε δίπλα σας έναν αφοσιωμένο συμπαραστάτη που μπορείτε να εμπιστευτείτε.
Ο Καρκίνος και η Εργασία
Μόλις ο Καρκίνος τελειώσει με όλα τα συναισθηματικά ζητήματα που τον απασχολούν, όπως η ντροπαλότητα και η ανασφάλεια, τότε θα λάμψει κι ο δυναμικός του χαρακτήρας και δε θα υπάρχει πια τίποτα ακατόρθωτο γι’ αυτόν. Έχει απίστευτη επιμονή και θα υποστηρίξει τα πιστεύω του. Οτιδήποτε κι αν αναλάβει, μπορεί να το φέρει εις πέρας με την ισχυρή του διαίσθηση, την ευαισθησία, την ικανότητα να παρατηρεί και, φυσικά, την ευφυΐα του. Μπορεί να γίνει άριστος επιχειρηματίας και επενδυτής, λόγω της διαίσθησής του και της πνευματικής του ικανότητας κι έχει ένα δημιουργικό, πρωτοπόρο μυαλό που σκέφτεται γρήγορα και μπορεί να προβλέψει τις μελλοντικές τάσεις. Ξέρει να προσελκύει τον πλούτο και που να τον επενδύσει. Τα χρήματα και η οικονομική άνεση είναι το παν για έναν Καρκίνο, αφού του χρησιμεύουν για τα επιχειρηματικά του σχέδια. Χρειάζεται οικονομική ασφάλεια κι αν επιτρέψει στον εαυτό του να επικεντρώσει την ενέργειά του χωρίς συναισθηματικά εμπόδια, είναι κάτι παραπάνω από ικανός να επιτύχει τους οικονομικούς του στόχους και να γίνει ιδιαίτερα πετυχημένος επιχειρηματίας.        
Η Ιδιοσυγκρασία ενός Καρκίνου
Είναι σύνθετος, εύθραυστος και απρόβλεπτος. Χρειάζεται διαρκώς στήριξη και ενθάρρυνση, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Ο Καρκίνος πρέπει να νοιώθει ότι τον χρειάζονται. Ακόμα κι όταν όλες του οι ανάγκες έχουν ικανοποιηθεί, μπορεί να γίνει ευέξαπτος και γκρινιάρης. Είναι άνθρωπος με ανήσυχο κι ευαίσθητο χαρακτήρα. Η αντιφατική του φύση, του προκαλεί εναλλαγές στη διάθεση και μερικές φορές οδηγείται σε εκρήξεις οργής. Προσβάλλεται εύκολα κι όταν πληγωθεί, θα κρυφτεί από το περιβάλλον του και θα βουλιάξει στην απογοήτευση.
Ο Καρκίνος κατά βάθος
Είναι πολύ δύσκολο για έναν Καρκίνο να ανοιχτεί και να αποκτήσει μία στενή συναισθηματική σχέση με κάποιον, γιατί είναι πολύ κλειστός ως χαρακτήρας. Γι’ αυτό φταίει ο φόβος που έχει στο να δείξει εμπιστοσύνη. Έτσι όμως είναι διαρκώς θυμωμένος και αγανακτισμένος εσωτερικά. Βλέπει τη ζωή μάλλον αρνητικά, πιστεύοντας ότι είναι πολύ σκληρή και άδικη. Αυτή η νοοτροπία, τον κάνει επιφυλακτικό απέναντι στους άλλους κι οτιδήποτε καλό συμβαίνει γύρω του το αντιλαμβάνεται μέσα από ένα πρίσμα απογοήτευσης, χάνοντας τις καλές και ευτυχισμένες εμπειρίες, που δίνουν αξία στη ζωή. Ταυτόχρονα, είναι πολύ ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που κλείνεται τόσο στον εαυτό του. Του αρέσει να ζει στο παρελθόν. Κρατάει ζωντανά τα γεγονότα που έζησε παλιότερα και συχνά χάνεται σ’ αυτά. Θα πρέπει να μάθει να αφήνει πίσω το παρελθόν και να ζει στο παρόν, αντί να χάνει τον χρόνο του νοσταλγώντας. Ο Καρκίνος έχει πολλά συναισθηματικά θέματα να λύσει, αλλά μόλις καταφέρει να τα ξεπεράσει, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο γι’ αυτόν. Μπορεί να πετύχει τα πάντα με την ισχυρή του διαίσθηση, την ευαισθησία και την ικανότητα να παρατηρεί. Το χαρακτηριστικό του γνώρισμα, είναι ότι ζει συνεχώς με το συναίσθημα κι αυτή είναι η ρίζα των προβλημάτων του. Θα πρέπει να παλέψει με τα συναισθήματά του περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Από τη στιγμή όμως, που θα τιθασεύσει αυτά τα συναισθήματα, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει. Κατά βάθος, είναι ένα πολύ ισχυρό ζώδιο, έχει την ικανότητα να υποστηρίξει τα πιστεύω του και διαθέτει μεγάλη επιμονή. Μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά μόνος του, αρκεί να μην αφήσει τα συναισθήματά του να μπουν εμπόδιο και να έχει την απαιτούμενη σταθερότητα. Δεν τρελαίνεται για αλλαγές, αλλά όταν χρειαστεί θα κάνει αυτό που πρέπει. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ούτε και τεμπέλης.
Ο Καρκίνος με λίγα λόγια:
Ο Καρκίνος είναι ένα μυστηριώδες ζώδιο, γεμάτο αντιθέσεις. Επιζητά ασφάλεια και άνεση, αλλά ψάχνει και τις νέες περιπέτειες. Βοηθά τους άλλους, αλλά μερικές φορές γίνεται γκρινιάρης και αδιάφορος. Διαθέτει μία παρορμητική και δυνατή προσωπικότητα, που μπορεί εύκολα να κρυφτεί κάτω από ένα ήρεμο και παγερό παρουσιαστικό. Το σύμβολο του ζωδίου είναι το καβούρι και του ταιριάζει απόλυτα. Μπορεί να βγει από το καβούκι του και να παλέψει, αλλά το ίδιο καλά θα κρυφτεί σε αυτό και να χαθεί στη θάλασσα. Είναι πολύ απρόβλεπτος και διαθέτει ένα πνευματικό και διαισθητικό μυαλό, το οποίο αποφεύγει να προβάλει στους άλλους. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα κι αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που βρίσκεται σε συνεχή άμυνα. Του αρέσει να φροντίζει τους άλλους, οι οποίοι όμως, μπορεί να τον προσβάλουν ή να τον πληγώσουν χωρίς καν να το καταλάβουν, γι’ αυτό και το προστατευτικό κέλυφος τον κρατάει ασφαλή.
Ο Καρκίνος πρέπει να νοιώθει ότι τον χρειάζονται. Όταν παίρνει τη στήριξη που θέλει, έχει πολλά να προσφέρει σε αντάλλαγμα. Όταν κάποιος τον προσβάλει όμως, σπεύδει να τον αντιμετωπίσει με κατά μέτωπο επίθεση. Αυτό βέβαια, παρατείνει άσκοπα τον πόνο και τη δυστυχία του. Είναι πολύ κτητικός, όχι μόνο με τα υλικά αγαθά, αλλά και με τους ανθρώπους. Πάντα θα θέλει να κρατάει επαφή με παλιούς φίλους και γενικά με όποιον βρέθηκε κοντά του, γιατί είναι ευκολότερο να διατηρήσει μια παλιά φιλία, από το να χτίσει μια καινούρια. Η γυναίκα Καρκίνος γίνεται τέλεια μητέρα, άλλωστε ανήκει στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη μητρότητα. Μπορεί να προσφέρει απεριόριστη αγάπη και φροντίδα.
Οι Καρκίνοι είναι πολύ διαισθητικοί. Τα περισσότερα μέντιουμ στον κόσμο ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο. Διαθέτουν μια εξαιρετική μνήμη, είναι πολύ παρατηρητικοί και ξέρουν να διαβάζουν τους ανθρώπους. Μπορούν, συνήθως, να ξεχωρίσουν αν οι προθέσεις των άλλων είναι καλές ή όχι. Ποτέ μην προσπαθήσετε να τους κοροϊδέψετε, γιατί μπορούν να καταλάβουν το κίνητρό σας. Με την ισχυρή τους διαίσθηση, την ευαισθησία τους, την παρατηρητικότητα και την εξυπνάδα τους, έχουν μεγάλη επιτυχία σε οτιδήποτε αναλαμβάνουν.
Ο Καρκίνος και οι Σχέσεις

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Καρκίνο;
Η γυναίκα Καρκίνος είναι μια πολύ αισθησιακή γυναίκα, με βαθιά συναισθήματα κι έντονο πάθος, που βράζει κάτω από το ψυχρό, εξωτερικό παρουσιαστικό. Για να βγάλετε αυτά τα συναισθήματα, χρειάζεται χρόνος, υπομονή και τρυφερότητα. Μην περιμένετε να σας ανοιχτεί αμέσως, ούτε να βιαστεί να προχωρήσει σε σχέση. Δε θα κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ και να τα κάνετε όλα εσείς. Μην προσπαθήσετε να την παραπλανήσετε, γιατί έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει τα κίνητρα των άλλων και θα σας καταλάβει αμέσως. Η εμπιστοσύνη είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη σχέση. Αν την προδώσετε ποτέ, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την ξεχάσετε. Χρειάζεται αγάπη και ασφάλεια. Είναι αισθησιακή, γλυκιά και της αρέσει το φλερτ. Η σχέση σας, καθώς θα προχωράει, θα μοιάζει με έναν απαλό και ερωτικό χορό. Είναι παλιών αρχών, ένα σωστό θηλυκό, αισθησιακή και υπομονετική. Η σχέση με μια γυναίκα Καρκίνο είναι εποικοδομητική και ικανοποιητική και μπορεί να διαρκέσει μια ζωή.
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Καρκίνο;
Ο άντρας Καρκίνος δεν θα κάνει κατά μέτωπο επίθεση. Θα πλησιάσει αργά και προσεχτικά. Είναι πολύ ρομαντικός και θα προσπαθήσει να σας φλερτάρει και να κερδίσει την καρδιά σας με δώρα. Ο λόγος που δεν θα επιτεθεί αμέσως, είναι επειδή φοβάται την απόρριψη. Αν ενδιαφέρεστε για έναν άντρα Καρκίνο, το πιο πιθανό είναι να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα και να του ζητήσετε να βγείτε. Ερωτεύεται εύκολα κι από εκείνη τη στιγμή θα γίνετε ο κόσμος του όλος. Μόλις αντιληφθεί ότι του ανήκετε, θα γαντζωθεί πάνω σας και θα γίνει ζηλιάρης και κτητικός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι φοβάται μήπως σας κλέψει κάποιος άλλος και κάτι τέτοιο θα είναι μοιραίο για το πνεύμα του. Θα πρέπει να είσαστε αφοσιωμένη και πιστή, γιατί έτσι ακριβώς λειτουργεί κι ο ίδιος. Ο άνδρας αυτού του ζωδίου είναι ο πιο πιστός σε όλο το ζωδιακό κύκλο. Είναι άριστο εραστής για την τρυφερή γυναίκα που της αρέσει το ρομάντζο. Επίσης, είναι πολύ στοργικός και τρέφεται από την συνεχή φυσική επαφή. Όλα κινούνται με βάση το συναίσθημα. Ωστόσο, μπορεί να μην το δείξει και να εκδηλώνει ένα ήρεμο και ψύχραιμο εξωτερικό παρουσιαστικό, όσο έντονα κι αν νοιώθει. Προσβάλλεται εύκολα, γι' αυτό μην τον κοροϊδέψετε ούτε για αστείο. Θα πληγωθεί, χωρίς φυσικά να το δείξει. Θα πέσει όμως σε κατάθλιψη μέσα του, στην προσπάθειά του να αναλύσει και να καταλάβει αυτά που του είπατε. Αν είστε από τις γυναίκες που θέλετε να σας φροντίζουν και να σας περιποιούνται, αν σας αρέσει η στοργή και η αφοσίωση, αυτός ο ρομαντικός και αισθησιακός άντρας είναι τέλειος για σας.  
Πώς να σαγηνεύσετε έναν Καρκίνο
Δείξτε του τι αισθάνεστε, αυτό είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του, αλλά μην περιμένετε το ίδιο και από τον Καρκίνο. Με αυτό τον τρόπο, δε θα χρειαστεί να πάρει το ρίσκο μιας απόρριψης, κάτι που τρέμει. Αν ψάχνετε για μια απλή περιπέτεια, καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή. Μην τον αφήσετε να πιστέψει ότι θέλετε μια μακροχρόνια σχέση, αν δεν είναι αυτός ο σκοπός σας, γιατί θα τον πληγώσετε. Το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη. Αν καταφέρετε να την κερδίσετε, τότε σταδιακά θα έρθει ακόμα πιο κοντά σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ειλικρίνεια. Ζητήστε την συμβουλή του, μοιραστείτε τα προβλήματά σας χωρίς όμως να τον κουράσετε, του αρέσει να δίνει συμβουλές και να βοηθά τον κόσμο. Του αρέσει η κουλτούρα και οι πολυτελείς εμπειρίες. Πάτε μαζί στο θέατρο ή σε ένα μουσείο, ακόμα και σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Μην προσπαθήσετε να κάνετε σχέση με το ζόρι και μην τον πιέσετε να πάρει γρήγορες αποφάσεις, θα φύγει τρέχοντας. Χρειάζεται υπομονή, έτσι μόνο θα προσελκύσετε έναν Καρκίνο. Επίσης, αγαπάει τη σαρκική επαφή και τη γνήσια στοργή. Είναι πολύ επιφυλακτικός, αλλά όσο περνάει ο καιρός, σιγά-σιγά θα έρχεται όλο και πιο κοντά και θα έχετε μία υπέροχη και πλήρη σχέση.      
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Καρκίνου
Η μεγαλύτερη ερωτογενής ζώνη του, είναι το στήθος του. Τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες, ανταποκρίνονται καλά στο ελαφρύ πιπίλισμα και το φίλημα των θηλών. Θα πρέπει να χαϊδεύετε αυτές τις περιοχές απαλά και μαλακά. Να μην είστε ποτέ απότομοι. Χαϊδέψτε με τα χέρια σας το στήθος ενός άντρα Καρκίνου, ελαφρά και μαλακά κι αυτό θα ανάψει την πυρκαγιά του πάθους που κρύβεται πίσω από το περίβλημα.
Το Σεξ με έναν Καρκίνο
Το σεξ με έναν Καρκίνο θα είναι μία πλήρης εμπειρία. Πολλά τρυφερά παιχνιδάκια, στη συνέχεια ακολουθεί μασάζ, κεριά αναμμένα δίπλα στο κρεβάτι, απαλή μουσική, αρωματικά ποτ πουρί, τα πάντα προκειμένου να ξυπνήσουν όλες οι αισθήσεις. Θα είναι τρυφερός και με πάθος και ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που δε θα ξεχάσετε σύντομα. Καλό θα είναι, βέβαια, να μην περιμένετε καινοτομίες και πειραματισμούς, γιατί είναι πολύ συντηρητικό ζώδιο. Θα βρεθούν κάποιοι που, ίσως, να είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν κάτι νέο, αλλά ποτέ δεν θα το προτείνουν από μόνοι τους. Είτε θα το κάνετε εσείς, είτε δεν θα συμβεί ποτέ. Ωστόσο, απολαμβάνουν τις νέες εμπειρίες. Κάντε τους πάντα να αισθάνονται ασφαλείς όταν προσπαθούν κάτι νέο. Ίσως να τους αρέσει και να το εντάξουν στη σεξουαλική σας ζωή.


ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08Ο Λέων σαν ζώδιο είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητος και θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο, ωστόσο χρειάζεται κάποιον να τον θαυμάζει και να τον εκτιμάει. Ο Λέων μπορεί μια χαρά να τα καταφέρει μόνος του, αλλά είναι πολύ πιο ευτυχισμένος όταν έχει ακροατήριο και οπαδούς που τον ακολουθούν. Συνήθως, αποφεύγει τη μοναξιά.
Δυνατά σημεία του Λέοντα: Σίγουρος - Φιλόδοξος - Γενναίος - Πιστός - Ενθαρρυντικός
Αδυναμίες του Λέοντα: Επιδεικτικός - Τυραννικός - Μελοδραματικός - Πεισματάρης - Ματαιόδοξος
Ο Λέων και οι Φίλοι
Όλοι έλκονται από το κέφι του Λέοντα για ζωή κι από τη ζεστασιά του. Έχει την ικανότητα να ανεβάζει κάποιον και να τον εμψυχώνει όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Ο ενθουσιασμός του τραβάει τους άλλους, αφού είναι κοινωνικός, όχι μόνο επειδή είναι δική του επιθυμία, αλλά επειδή όλοι θέλουν να βρίσκονται γύρω του. Είναι δύσκολο να μη συμπαθήσεις ένα Λιοντάρι, είναι συνήθως ισορροπημένος και ρεαλιστής. Δεν στέκεται στο παρελθόν και πιστεύει ότι όποιος το κάνει έχει πρόβλημα. Ίσως μπορεί να ασχολείται υπερβολικά με τον εαυτό του και να φέρεται εγωκεντρικά, αλλά δεν είναι ποτέ εγωιστής όταν πρόκειται να βοηθήσει κάποιον που τον χρειάζεται. Περιποιείται τους φίλους τους και τους φέρεται καλά. Είναι ο απόλυτος φίλος. Δεν κρατάει κακία και συγχωρεί εύκολα. Έχει σεβασμό και κατανόηση στις διαφορές των ανθρώπων.
Ο Λέων και η Εργασία
Οι επιχειρηματικές συναλλαγές είναι εύκολη υπόθεση και στέφονται πάντα με επιτυχία για ένα Λέοντα, εφόσον μπορεί να διοικεί και να έχει τον έλεγχο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση στο χώρο εργασίας, αν δεν κατέχει θέση ισχύος, αλλά αυτό σπάνια συμβαίνει, χάρη στο ισχυρό κίνητρό του να πετύχει. Με άλλα λόγια, είναι εξαιρετικος ηγέτης, γιατί αυτό είναι ένα βασίλειο που πρέπει να διοικήσει και θα το κάνει καλά. Ο Λέων έχει μια καταπληκτική ικανότητα να τα πηγαίνει καλά με τους άλλους και λειτουργεί καλύτερα μέσα σε μια ομάδα, παρά μόνος. Φέρεται διπλωματικά και μπορεί άνετα να αναθέσει αρμοδιότητες, ωστόσο ο ίδιος δε θα δεχτεί να πάρει εντολές. Θέλει να διοικεί, αλλά το κάνει με τέτοιο ενθουσιασμό και κέφι, που οι άλλοι δεν έχουν πρόβλημα μ’ αυτό, επειδή ποτέ δεν είναι συγκαταβατικός και τους μεταχειρίζεται όλους με σεβασμό και ισότητα. Η ζωή του είναι γεμάτη δράση, ταλέντο και σπατάλη κι αυτό περνάει και στη δουλειά του. Ξέρει να εντυπωσιάζει, μπορεί να κάνει τη διαφορά στη δουλειά του, να τα κρατήσει όλα σε άψογο συγχρονισμό και να διευθετήσει τα προβλήματα πριν καν προκύψουν. Το ενδεχόμενο αποτυχίας της επιχείρησης, δηλώνει προσωπική ήττα του Λέοντα και είναι αποφασισμένος να μην το επιτρέψει να συμβεί. Είναι το πιο πολυδάπανο ζώδιο του ζωδιακού. Θέλει να περιβάλλεται από όσο το δυνατόν περισσότερη πολυτέλεια. Δεν αρκείται ποτέ σε κάτι δεύτερο.
Η ιδιοσυγκρασία ενός Λέοντα
Ο Λέων αγαπάει οτιδήποτε νέο και παράξενο, μισεί κάθε τι βαρετό, απεχθάνεται τη ρουτίνα, αλλά αν χρειαστεί να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση, απλά θα δημιουργήσει το δικό του σενάριο για να ανταπεξέλθει. Αυτό τον κάνει επιρρεπή στο να δημιουργεί καταστάσεις από το πουθενά, μόνο και μόνο για να κρατήσει το ζωηρό του πνεύμα σε εγρήγορση. Έχει μια καταπληκτική ικανότητα να ξεπερνάει οποιοδήποτε αίσθημα απελπισίας κι οποιαδήποτε σειρά από ατυχή γεγονότα. Δεν του αρέσει να είναι δυστυχισμένος, πληγώνεται η υπερηφάνεια του, έτσι θα πάρει ξανά την κατάσταση στα χέρια του και θα φτιάξει τα πράγματα. Ο Λέων θα μπορούσε να έρθει σε σύγκρουση με άλλους δυνατούς τύπους ανθρώπων, που δε δέχονται εντολές. Δε θα αλλάξει εύκολα τη γνώμη του, όμως θα κατανοήσει και θα αποδεχθεί τη γνώμη των άλλων. Ωστόσο, δεν τα πάει καλά με αυτούς που προσπαθούν να του επιβάλουν τις πεποιθήσεις τους. Συχνά έχει τη συμπεριφορά απαιτητικού, κακομαθημένου παιδιού, αλλά αυτό φαίνεται μόνο αν κάποιος μπει στα όρια του βασιλείου του. Αντιδρά με αυτόν τον τρόπο, για να προστατεύσει τα κεκτημένα του.
Ο Λέων κατά βάθος
Ο Λέων είναι υπερβολικά ευαίσθητος, αλλά ξέρει να το κρύβει καλά. Λατρεύει τον έπαινο και την κολακεία κι ο εγωισμός του απαιτεί σεβασμό και λατρεία. Είναι πολύ υπερήφανος κι αυτό τον κάνει εγωκεντρικό, αλλά η ζέστη που κρύβει στην καρδιά του τον κρατάει υπό έλεγχο. Εάν το ακροατήριο ενός Λέοντα, δηλαδή οι φίλοι του, δεν του προσφέρουν την απαιτούμενη εκτίμηση, είναι πολύ υπερήφανος να την ζητήσει. Θα υποφέρει ο εγωισμός του, αλλά δε θα επιτρέψει να το καταλάβει ποτέ κανείς. Το μυστικό του είναι ότι έχει την ανάγκη να νοιώθει χρήσιμος.
Ο Λέων με λίγα λόγια
Το σύμβολο του ζωδίου είναι το λιοντάρι κι αυτό τον αντιπροσωπεύει μια χαρά. Υπάρχει ένα βασίλειο, το οποίο πρέπει να προστατεύσει και να νοιαστεί. Χαίρει μεγάλης εκτίμησης, είναι αξιόπιστος και πολύ αφοσιωμένος. Το βασίλειο μπορεί να περιλαμβάνει από τη δουλειά του έως το σπίτι και το σύντροφό του, ο,τι κι αν είναι όμως, αυτός θα είναι ο μόνο που θα το κυβερνά. Βρίσκεται πάντα στο κέντρο και είναι γεμάτος χαρίσματα, του αρέσει να απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος. Είναι γεμάτος ενέργεια και λειτουργεί σαν μαγνήτης για τους άλλους, που έλκονται από το πνεύμα, τη χάρη του και όσα έχει να πει. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δε θα αρκεστεί να μείνει στη δεύτερη θέση. Ζητάει πάντα το καλύτερο, κάτι που τον οδηγεί σε πολυτελείς και υπερβολικές συνήθειες, καθώς απολαμβάνει την χλιδή, κάτι απόλυτα δικαιολογημένο για τον εξαίσιο Λέοντα. Η δημόσια εικόνα είναι πολύ σημαντική. Με τα πολυτελή αποκτήματά του και τον τρόπο ζωής του, κρατάει την εικόνα του σε υψηλή θέση. Θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την υπόληψή του. Είναι πολύ γενναιόδωρο άτομο, ευγενικό κι ανοιχτόκαρδο. Αν νευριάσει, θα επιτεθεί με δύναμη, αλλά χωρίς να κρατήσει κακία. Μπορεί να συγχωρήσει εύκολα, να ξεχάσει και να προχωρήσει. Προσπαθεί συνεχώς να φτιάξει τον κόσμο καλύτερο, έχει συναισθήματα πιο μεγάλα κι από τον ίδιο και έχει την ανάγκη στο τέλος της μέρας να αισθάνεται ότι έχει κατορθώσει κάτι. Αντιδρά στις καταστάσεις της ζωής άμεσα και δεν κάθεται να το σκεφτεί πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι λειτουργεί παρορμητικά. Έχει την ικανότητα να βλέπει το μέλλον και να διακρίνει τις συνέπειες των πράξεών του.
Ο Λέων και οι Σχέσεις     


Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Λέων;
Το πρώτο βήμα είναι να κολακεύσετε την αυταρέσκειά της και να δείξετε την εκτίμηση που της αξίζει. Αν δεν τα εισπράξει αυτά ξεκάθαρα, η σχέση σας δε θα προχωρήσει ποτέ. Μην κοιτάτε άλλες γυναίκες όταν είστε μαζί της, μόνο εκείνη θα πρέπει να καθρεφτίζεται στα μάτια σας. Η ιδέα και μόνο του ανταγωνισμού την απωθεί εντελώς, γιατί απλά είναι υπέροχη, μεγαλοπρεπής και καλύτερη από κάθε άλλη - ή τουλάχιστον έτσι βλέπει τον εαυτό της! Εσείς όμως, πρέπει να είστε έτοιμος για σκληρό ανταγωνισμό. Προσελκύει τους άνδρες, σκόπιμα ή όχι, λόγω της εκθαμβωτικής προσωπικότητά της. Είναι καλή σύντροφος, αφού ξέρει να δίνει στοργή κι αγάπη και σας κάνει να αισθανθείτε πραγματικά καλά με τον εαυτό σας. Είναι ευγενική και υποστηρικτική, διαθέτει έναν περιπετειώδη χαρακτήρα και είναι πάντα διασκεδαστικό να είστε μαζί της. Η γυναίκα Λέων θα κυριαρχήσει. Αλλά όχι εντελώς, γιατί χρειάζεται ένα σύντροφο που θα της δείξει το δρόμο και θα της προσφέρει την αίσθηση της επιδοκιμασίας. Θα πρέπει να έχει δίπλα της κάποιον που τον να θαυμάζει. Η γυναίκα αυτή είναι τέλεια για τον άντρα που είναι στοργικός και διαθέτει ισχυρό χαρακτήρα, αλλά δεν απαιτεί να έχει τον έλεγχο. Θέλει δίπλα της κάποιον παθιασμένο με τη ζωή, που πασχίζει για το καλύτερο σε όλα, γιατί έτσι κάνει κι αυτή.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Λέων;
Ο άντρας Λέων ερωτεύεται εύκολα, αλλά χωρίς διάρκεια. Κι αυτό, γιατί η επιθυμία του για ένα μεγαλοπρεπή και υπέροχο έρωτα γρήγορα μετατρέπεται σε γεγονός που απέχει πολύ από τα συναισθηματικά του ιδανικά. Χρειάζεται μια γυναίκα προσγειωμένη και συντονισμένη στις πραγματικότητες της ζωής, για να τον βοηθάει να παραμένει κι αυτός προσγειωμένος. Μπορεί να φαίνεται ασυγκίνητος κι αποκομμένος από τον έρωτα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Χρειάζεται θαυμασμό και επιδοκιμασία κι αν βρεθεί η γυναίκα που θα του τα προσφέρει, τότε παθιάζεται μαζί της και της συμπεριφέρεται με φοβερή τρυφερότητα. Μπορεί να γίνει ένας υπέροχος και χαρούμενος σύντροφος. Ο άντρας Λέων εμφανίζεται ως ένας σταθερός και ανέκφραστος βασιλιάς, αλλά στην πραγματικότητα, είναι πολύ ευαίσθητος. Θέλει μια γυναίκα να τον φροντίζει, όχι επειδή το απαιτεί, αλλά επειδή πιστεύει ότι το δικαιούται. Μπορεί να έχει την τάση να φέρεται εγωκεντρικά, αλλά κάτω από αυτά είναι ευγενικός κι έχει να δώσει πολλή αγάπη, αρκεί η γυναίκα που είναι μαζί του να μπορεί καλύψει τις συναισθηματικές του ανάγκες. Ο Λέων τα πάει καλά σχεδόν με όλα τα ζώδια και θα δέσει με τη γυναίκα που θα τον θαυμάζει, θα παραβλέπει τα λάθη του (αν και ο ίδιος πιστεύει ότι είναι αλάνθαστος) και κυρίως δε θα του γκρινιάζει. Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, η σχέση θα έχει διάρκεια.   

Πώς να σαγηνεύσετε ένα Λέοντα
Το κλειδί είναι ο θαυμασμός. Θαυμάστε τους και θα γίνουν δικοί σας. Ο Λέων είναι αρκετά εύκολο ζώδιο στην προσέγγισή του, αφού είναι πολύ δεκτικός σε ερωτικές προτάσεις. Επαινέστε τους, δώστε τους τα πάντα, αφού για τα Λιοντάρια οι φιλοφρονήσεις δεν είναι ποτέ αρκετές. Κάντε το, ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε απόλυτα, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν την προσοχή σας. Πλησιάστε τους με χιούμορ, τους αρέσει η ψυχαγωγία και το γέλιο. Αν μπορείτε να τους κάνετε να γελούν, τότε αξίζετε μια θέση στο πλάι τους. Συμπεριφερθείτε σους με την μεγαλοπρέπεια και την πολυτέλεια που θεωρούν ότι τους αξίζει, καλέστε τους σε δείπνο ή πάτε μαζί σε κάποια πολιτιστική εκδήλωση. Θέλουν πάντα το καλύτερο και ποτέ μη δοκιμάσετε να τους προσφέρετε κάτι δεύτερο. Τους αρέσουν τα αριστοκρατικά πράγματα, γι’ αυτό ντυθείτε κομψά και όμορφα και βγείτε να διασκεδάσετε με το γοητευτικό σας Λιοντάρι.
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Λέοντα
Η πλάτη του είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν καλοσχηματισμένη πλάτη. Επαινέστε την λοιπόν, ενώ παράλληλα χαϊδέψτε την με τα δάκτυλά σας από το σβέρκο έως χαμηλά στη μέση τους. Λατρεύει το μασάζ, γιατί θεωρεί ότι έτσι τον καλομαθαίνετε. Κάντε του ένα αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια και να είσαστε σίγουροι ότι θα περάσετε μία νύχτα γεμάτη πάθος. 
  
Το Σεξ με ένα Λέοντα
Η πρώτη εντύπωση είναι ότι στο Λέοντα αρέσουν τα βίτσια και κάθε τι νέο, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι άκρως αισθησιακός και παθιασμένος. Απολαμβάνει το στιλάτο περιβάλλον. Θέλει αναμμένα κεριά, αρωματικά έλαια και πολύ στοργική σωματική επαφή, όπως το μασάζ και τα χάδια. Του αρέσει να είναι εξοικειωμένος σεξουαλικά με το σύντροφό του, θέλει να ξέρει τι πρόκειται να συμβεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το σεξ μαζί του γίνεται ρουτίνα. Επειδή ακριβώς ο Λέων θέλει να είναι ο καλύτερος σε όλα, αν του προτείνουν να κάνει κάτι που δεν έχει ξαναδοκιμάσει, θα προτιμήσει να το προσπεράσει και να το δοκιμάσει αργότερα, για μεγαλύτερη ικανοποίηση. Μην απογοητεύεστε από την έλλειψη καινοτομίας και ποικιλίας, γιατί είναι άψογος σ’ αυτά που ξέρει κάνει. Είναι απλά ο καλύτερος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Παρθένος είναι ένα από τα ανεξάρτητα ζώδια. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους και να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Είναι ωστόσο, πολύ πιθανό η στενοκεφαλιά τους να πλήξει τη δημιουργικότητά τους και να οδηγήσει σε μια ζωή ρουτίνας. Μπορούν να προσκολληθούν στο παρελθόν και σε περίπλοκες καταστάσεις κι αυτό τους περιορίζει, τους μπερδεύει και τους εμποδίζει να προχωρήσουν στο μέλλον. Συμπέρασμα; Οι Παρθένοι μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αλλά θα είναι δύσκολο γι’ αυτούς να εξελιχθούν σαν άνθρωποι, αν δεν έχουν κάποιον δίπλα τους να τους βοηθήσει να πετύχουν και να μην είναι τόσο αυστηροί με τον εαυτό τους.
Δυνατά σημεία του Παρθένου: Αναλυτικοί - Παρατηρητικοί - Χρήσιμοι - Αξιόπιστοι - Σχολαστικοί
Αδυναμίες του Ταύρου: Δύσπιστοι - Γκρινιάρηδες - Αδιάλλακτοι
Ο Παρθένος και οι Φίλοι
Όλοι θέλουν τον Παρθένο ως φίλο, γιατί έχει την ικανότητα να σκέφτεται καθαρά και να λύνει τα προβλήματα με την λογική. Οι Παρθένοι είναι αληθινοί, πιστοί και αποφασιστικοί. Ορισμένοι τους βρίσκουν ψυχρούς ή συναισθηματικά αποκομμένους, γιατί ζουν βάση λογικής και όχι βάση συναισθημάτων. Ίσως δυσκολευτείτε να καταλάβετε τι νοιώθει ο Παρθένος φίλος σας, γιατί αρνείται να ανοιχτεί. Μόνο κάποιος με μεγάλη παρατηρητικότητα θα διακρίνει ότι δεν είναι καλά, αλλά αν σκοπεύει να το κουβεντιάσει μαζί του, καλύτερα να το ξεχάσει. Θα ήταν καλύτερο να κρατάτε μια συναισθηματική απόσταση από το φίλο Παρθένο, εκτός αν αποφασίσει να ανοιχτεί πρώτος. Θα προσπαθήσει να αναλύσει και να ελέγξει τη ζωή των φίλων του αλλά με σκοπό μόνο να την βελτιώσει. Ο Παρθένος θέλει υπομονή και να ξέρετε ότι αυτά που θα σας προτείνει είναι μόνο για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη.
Ο Παρθένος και η Εργασία
Οι Παρθένοι είναι πολύ έξυπνοι, έχουν εξαιρετική μνήμη και αναλυτικό μυαλό. Αυτό τους κάνει άριστους πραγματογνώμονες και ερευνητές. Μπορούν επίσης να διερευνήσουν τα αισθήματα ενός ατόμου και συχνά διακρίνουν τα αληθινά του κίνητρα. Αυτό τους καθιστά φοβερούς αστυνομικούς ή ανακριτές. Είναι πολύ καλοί στο να λύνουν προβλήματα, η μεθοδικότητα είναι το φόρτε τους. Όταν έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, θα το διαιρέσουν σε κομμάτια και θα τα βάλουν πάλι όλα στη σωστή σειρά. Είναι ορθολογιστές και καλοί διαιτητές, βάζοντάς τους ανθρώπους στο σωστό δρόμο της συμφιλίωσης. Όποια δουλειά απαιτεί αυτά τα χαρακτηριστικά, ταιριάζει τέλεια σε έναν Παρθένο. Τους αρέσει να κρατούν τον κόσμο τους σε μια σειρά.  
Η Ιδιοσυγκρασία ενός Παρθένου
Ένας Παρθένος, πριν τολμήσει να κάνει οτιδήποτε, από το να λύσει ένα πρόβλημα που τον απασχολεί, έως το πού θα πάει για διακοπές, πρέπει πρώτα να το αναλύσει. Θέλει να ξέρει κάθε λεπτομέρεια πριν πάρει μια απόφαση. Αυτό τον κάνει να φαίνεται αναποφάσιστος και αργός. Η αντίληψή του, είναι και η πραγματικότητα στην οποία ζει! Αυτό που πιστεύει, αυτό και ισχύει. Αν βλέπει την αρνητική πλευρά της ζωής, θα είναι πολύ κυκλοθυμικός και απομονωμένος. Αν δει τα πράγματα θετικά, γίνεται ευχάριστος και προσαρμόζεται στις καταστάσεις εύκολα. Το μυαλό ενός Παρθένου είναι πολύ ισχυρό και θα πρέπει να έχει την κατάλληλη στάση ζωής για να είναι ευχαριστημένος και πετυχημένος. Μερικές φορές φαίνεται ψυχρός και αποκομμένος, αυτό συμβαίνει γιατί εκείνες τις στιγμές έρχονται σ’  επαφή με τα συναισθήματά του. Είναι επιρρεπής στο να ζει στην άρνηση. Οι Παρθένοι θα σας πουν ότι όλα είναι καλά ή ότι αισθάνονται καλά, ακόμα κι όταν τίποτα δεν πάει όπως θα ήθελαν. Αυτός είναι ένας τρόπος να ξεγλιστρούν, γιατί αυτό που δεν αντέχουν, είναι να αντιμετωπίζουν και να αναλύουν τα δικά τους συναισθήματα. Προτιμούν να τα παραβλέπουν κι αυτός είναι ο μηχανισμός άμυνας που διαθέτουν. Έχουν έναν απρόβλεπτο και συχνά ασταθή χαρακτήρα.       
Ο Παρθένος κατά βάθος
Χρειάζονται να έχουν οργάνωση στο μυαλό τους. Μερικές φορές, όλη τους η ενέργεια στερεύει, επειδή δυσκολεύονται να οργανώσουν το περιβάλλον τους. Εξετάζουν σε βάθος ένα θέμα και μάλιστα, πολλές φορές το παρακάνουν με την ανάλυση. Οι Παρθένοι είναι φιλόδοξα άτομα, προσπαθούν πάντα να μαθαίνουν περισσότερα και να αποκτούν υλικά αγαθά. Ο αιώνιος σκοπός τους είναι να βάλουν τάξη στο χάος. Θέλουν να είναι χρήσιμοι, η ανάγκη τους είναι να νοιώθουν σημαντικοί και απαραίτητοι σε όλους και σε ο,τι κάνουν. Το βασικό δίδαγμα της ζωής τους είναι να μάθουν να εμπιστεύονται και να μη φοβούνται το άγνωστο. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι τα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο που δεν είναι απαραίτητα προφανής, δεν χρειάζεται να γνωρίζουν τα πάντα. Θα πρέπει να μάθουν να ηρεμούν και να μην υπεραναλύουν μια κατάσταση ή ένα γεγονός. Κατά βάθος ο Παρθένος είναι πολύ ευαίσθητο άτομο και θέλει να εισπράττει την εκτίμηση των άλλων για τις πράξεις του. Όταν πληγώνεται ή προσβάλλεται, δεν το δείχνει ποτέ.          
Ο Παρθένος με λίγα λόγια
Ο Παρθένος λειτουργεί με το μυαλό. Όλα είναι εκεί μέσα. Στον κόσμο εμφανίζεται ως ένα ήρεμο και συγκροτημένο άτομο, αλλά εσωτερικά υπάρχει μία νευρική και ανεξέλεγκτη ένταση. Αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθεί να κατανοήσει τις καταστάσεις, ψάχνει συνεχώς να βρει τρόπο να βελτιώσει τα πάντα, μέσα από την ανάλυση και τη σκέψη. Ο Παρθένος μπορεί να κουράστει χωρίς καν να κουνηθεί από την καρέκλα. Έχει μια μόνιμη εσωτερική ανάγκη για βελτίωση και τελειότητα, αλλά αυτό μπορεί να τον οδηγήσει στο να γίνει σχολαστικός. Είναι αγνός, τα κίνητρά του είναι ειλικρινή, δεν είναι ποτέ κακόβουλος και προσπαθεί να πετύχει κάτι στη ζωή τους.
Ο Παρθένος και οι Σχέσεις


Θέλετε να μάθετε πώς είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Παρθένο;
Η Παρθένος είναι γήινη και παρόλο που μπορεί να φαίνεται ψυχρή κι ανεξάρτητη, κάτω από την άτολμη, επιφυλακτική επιφάνεια, κρύβεται μια πραγματική γυναίκα, δυνατή και παθιασμένη, με μεγάλη ικανότητα να προσφέρει αγάπη και αφοσίωση. Θα το παίξει δύσκολη, γιατί πράγματι είναι, αφού φοβάται μήπως εκθέσει τις συναισθηματικές της αδυναμίες και πληγωθεί. Θα χρειαστεί υπομονή, πρέπει να τη φλερτάρετε επίμονα και να δουλέψετε σκληρά για να την εντυπωσιάσετε. Αφού ερωτευτεί, ο έρωτάς της διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα είναι αφοσιωμένη, πιστή, μπορεί να σας κάνει πολύ ευτυχισμένους και ίσως να βάλει λίγη τάξη στη ζωή σας. Η γυναίκα Παρθένος είναι συντηρητική και παλιών αρχών. Είναι ιδανική σύντροφος για τον άντρα που ζητάει την πρόκληση και του αρέσει να προχωράει αργά σε μία σχέση.
Θέλετε να μάθετε πώς είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Παρθένο;
Ο άντρας αυτός βγάζει προς τα έξω μια ψυχρή εικόνα, αλλά έχει ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο. Έχει απεριόριστο σεβασμό προς τη γυναίκα και θα την αντιμετωπίσει ως ίση. Του αρέσουν εκείνες που θα ασχοληθούν με τα συναισθήματά του, αφού ο ίδιος είναι απρόθυμος να τα εκφράσει. Όταν το προσπαθεί, συχνά καταλήγει σε σύγκρουση, όχι μόνο με τον εαυτό του, αλλά και με τη σχέση του. Ο άντρας αυτός χρειάζεται υπομονή και κατανόηση. Δεν θα ανοιχτεί πολύ και μην προσπαθήσετε να κατανοήσετε την ψυχή του και να κάνετε παρεμβάσεις, γιατί θα αισθανθεί απειλή. Χρειάζεται μια αριστοκρατική γυναίκα που δεν είναι παρορμητική ή αντισυμβατική. Επιζητά μια προβλέψιμη ζωή και θέλει σύντροφο που θα τον κάνει να νοιώθει ασφάλεια. Είναι ιδανικός για μια γυναίκα προσγειωμένη και συμβατική. Δε θα φερθεί ρομαντικά και δε θα σας συνεπάρει, αλλά θα σταθεί δίπλα σας και θα είναι απόλυτα πιστός. Ο αισθησιασμός του θα βγει με τον καιρό. Για τη γυναίκα που θέλει μία σταθερή και στερεή σχέση με προβλέψιμο και ήσυχο μέλλον, ο Παρθένος είναι το τέλειο ταίρι. 
Πώς να σαγηνεύσετε έναν Παρθένο
Οι Παρθένοι έχουν ανάγκη από διανοητική διέγερση. Εντυπωσιάστε τους με τις απόψεις και τις γνώσεις σας. Πάντα να καταλήγετε σε συμπεράσματα όταν συζητάτε, δεν τους αρέσουν τα ασαφή θέματα, θέλουν οι συζητήσεις που καταλήγουν κάπου, έστω και αν αυτό είναι πως συμφωνείτε ότι διαφωνείτε. Είναι πολύ συμβατικοί σαν άνθρωποι γι’ αυτό μην κάνετε τίποτα αυθόρμητα ή μην τους αναγκάσετε να πάρουν βιαστικές αποφάσεις. Χρειάζονται το χρόνο τους και σκέφτονται έντονα. Δεν είναι αργοί, απλά ο εγκέφαλός τους λειτουργεί αξιολογώντας τα πάντα. Μην προσπαθήσετε να εξερευνήσετε το μυαλό τους, γιατί κρατάνε τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους, μέχρι η σχέση να σταθεροποιηθεί και μόνο αυτοί αποφασίζουν πότε συμβαίνει αυτό. Είναι από τη φύση τους ανήσυχοι κι αυτό δε θα πρέπει να σας καταβάλλει. Μην τους δίνετε τροφή για ανησυχίες, γιατί κλείνονται περισσότερο. Αφήστε τους να ηγηθούν, τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο αυτών που συμβαίνουν γύρω τους. Κρατήστε μια γλυκιά γεύση στο ραντεβού σας και μη γίνεστε χυδαίοι, τους αρέσουν οι ήρεμοι και φινετσάτοι άνθρωποι. 
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Παρθένου
Η περιοχή γύρω από το στομάχι είναι το ευαίσθητο σημείο του Παρθένου. Χαϊδέψτε τον γύρω από το σημείο του αφαλού και τρίψτε τον απαλά. Αυτό τον κάνει να αισθάνεται καλά και θα τον βοηθήσει να ανοιχτεί. Να είστε ήρεμοι, χωρίς απότομες κινήσεις ή επιθετικές ενέργειες, όπως δαγκωματιές ή ελαφρά χτυπήματα, αυτό τον τρομάζει και τον τρέπει σε οπισθοχώρηση.  
Το Σεξ με έναν Παρθένο
Όσο περισσότερο γνωρίζεστε, τόσο το σεξ γίνεται και πιο αισθησιακό. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα επιδιώξουν περιστασιακές επαφές, είναι πολύ συντηρητικοί και σεμνότυφοι για αυτό. Το σεξ μαζί τους θα είναι άμεσο και απλό, χωρίς φανταχτερές κινήσεις, περίεργα μέρη ή παιχνίδια. Ο Παρθένος δεν είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο, αφού δεν το θεωρεί και τόσο σημαντικό. Κάπου μέσα του πιστεύει ότι το σεξ είναι αποκρουστικό και βρώμικο. Μόλις η σχέση σταθεροποιηθεί, θα πειραματιστεί λίγο με τεχνικές και προκαταρκτικά παιχνιδάκια, αλλά, όπως όλα γύρω από έναν Παρθένο, έτσι κι αυτό χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί.

ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Στους Ζυγούς αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο. Το ζώδιο αυτό έχει να κάνει με συνεταιρισμούς κι ομάδες. Οι Ζυγοί είναι ευτυχισμένοι όταν βρίσκονται μαζί με κόσμο και ακόμα περισσότερο, όταν καταφέρουν να αναθέσουν τις δουλειές τους σε άλλους. Είναι λίγο τεμπέληδες, αλλά τους αρέσει το ωραίο περιβάλλον και η διακόσμηση. Σε αυτά τα δύο άκρα δεν μπορεί να βρεθεί μια ισορροπία κι ο Ζυγός που ζει μόνος του ή θα έχει ένα πολύ ακατάστατο σπίτι ή ένα περίπλοκα διακοσμημένο. Μπορούν να είναι ανεξάρτητοι, αφού διαθέτουν τις δυνατότητες και τη νοημοσύνη, αλλά προτιμούν να συμβιώνουν ή απλά να βασίζονται πάνω στους άλλους.

Δυνατά σημεία του Ζυγού: Διπλωματικοί - Χαριτωμένοι - Ειρηνικοί - Ιδεαλιστές - Φιλόξενοι
Αδυναμίες του Ζυγού: Επιφανειακοί - Φιλάρεσκοι - ΑναποφάσιστοιΟ Ζυγός και οι Φίλοι
Οι Ζυγοί σαν ζώδια αγαπούν κι ενθουσιάζονται με τις νέες καταστάσεις, την περιπέτεια και οτιδήποτε ασυνήθιστο. Οι Ζυγοί έχουν φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και πάντα ετοιμάζουν κάτι καινούργιο και συναρπαστικό με πολύ κέφι. Τα πάνε πολύ καλά με τους ανθρώπους, αφού όλοι τους συμπαθούν. Ο Ζυγός έχει να κάνει με συνεταιρισμούς και ομαδική δουλειά. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο που κρατάει μια ομάδα δεμένη, γιατί είναι ο καταλληλότερος στο να διατηρεί την αρμονία και την ειρήνη. Ξέρει καλά το παιχνίδι των σχέσεων, όχι μόνο των ερωτικών αλλά και των εργασιακών, των προσωπικών, ακόμα και των οικογενειακών. Κανείς δεν μπορεί να προωθήσει μία άποψη καλύτερα από ένα Ζυγό.  
Ο Ζυγός και η Εργασία
Στο Ζυγό δεν αρέσει η σκληρή δουλειά. Είναι κατά βάθος τεμπέληδες, όταν πρόκειται να δουλέψουν και να κάνουν κάτι μόνοι τους. Ευτυχώς γι’ αυτούς, τα ένστικτά τους λειτουργούν άψογα όταν πρόκειται να βγάλουν χρήματα και ξέρουν που θα τα βρουν. Έχουν μεγάλες επιχειρηματικές ιδέες, που είναι αυθεντικές και με σίγουρη επιτυχία. Ωστόσο, θέλουν κάποιος άλλος να κάνει όλη τη δουλειά. Είναι καλοί συνέταιροι, αλλά όχι καλοί επιχειρηματίες. Έχουν τη δυνατότητα να γίνουν ηγέτες, αφού διαθέτουν διπλωματία, αλλά βαριούνται πολύ τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για να ανέβουν τα σκαλιά της επιτυχίας. Ένας τρόπος για να κάνουν λεφτά οι Ζυγοί, είναι μέσα από τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες. Μπορούν να είναι ζωγράφοι, διακοσμητές, ηθοποιοί, συγγραφείς και συνθέτες. Και συνήθως αυτό είναι μια καλή ιδέα, γιατί συνδυάζει το χόμπι τους με τα χρήματα.      
Η Ιδιοσυγκρασία ενός Ζυγού
Ο Ζυγός έχει ένστικτο και διαίσθηση, αλλά τις περισσότερες φορές δεν τα εμπιστεύεται όσο θα έπρεπε. Είναι πιθανό να αποτύχει, λόγω του καλοπροαίρετου χαρακτήρα του. Αυτό δεν οφείλεται απαραίτητα στην τεμπελιά του, απλά προσπαθεί να δημιουργήσει με ο,τι έχει. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να πιστεύει ότι αξίζει να αγωνιστεί για να το αποκτήσει. Η μόνη φορά που ο Ζυγός θα προβάλλει αντίσταση, είναι αν αντιμετωπίσει αδικία. Έχει ανάγκη το σεβασμό και την αμερόληπτη αντιμετώπιση, άλλωστε έχει προσφέρει τόσα στους άλλους, που αυτό είναι κάτι που του αξίζει. Όταν νοιώθει πως αδικείται, γίνεται θαρραλέος και διεκδικεί αυτό που του ανήκει.
Ο Ζυγός κατά βάθος
Οι Ζυγοί είναι πιθανόν να κρύψουν τα πραγματικά τους αισθήματα προκειμένου να φέρουν την ειρήνη σε μια ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δε θέλουν να πληγώσουν κανέναν ή να δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτό μερικές φορές τους μπερδεύει και χάνουν την προσωπικότητά τους, επειδή ακριβώς προσπαθούν να τους κάνουν όλους χαρούμενους.  Τότε είναι που δυσκολεύονται να πάρουν μια απόφαση. Κατά βάθος, ο Ζυγός είναι πολύ ανασφαλής σαν άτομο, δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και πάντα ψάχνει κάτι να τον γεμίσει. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που είναι τόσο κοινωνικός, είναι μια ασυνείδητη προσπάθεια να φέρει τη χαμένη γαλήνη στο περιβάλλον του. Στην προσπάθειά τους να ικανοποιήσουν τους άλλους, οι Ζυγοί χάνουν τελικά τον εαυτό τους. Ζητούν απεγνωσμένα την αγάπη και την επιδοκιμασία, κάνουν σε όλους τα χατίρια και δυσκολεύονται να αρνηθούν, μόνο και μόνο για να αποδείξουν πόσο καλοί είναι. Αυτό βέβαια οδηγεί στην εσωτερική αγανάκτηση και στην αρνητική αυτοεκτίμηση. Η αναποφασιστικότητά τους προέρχεται από τον φόβο μήπως μια λανθασμένη απόφαση διαλύσει τα πάντα γύρω τους και δημιουργήσει θύελλα στη ζωή τους. Η ζωή όμως δεν είναι έτσι κι ο Ζυγός που θα κατανοήσει ότι η ζωή έχει σκαμπανεβάσματα, θα πληγωθεί πολύ λιγότερο και κατά συνέπεια θα είναι πιο ευτυχισμένος.   
Ο Ζυγός με λίγα λόγια
Οι Ζυγοί είναι οι κατ’ εξοχήν διπλωμάτες του ζωδιακού. Μπορούν να βρεθούν στη θέση άλλων και να τα δουν από τη δική τους σκοπιά. Είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν πάντα το σωστό και φέρνουν την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή τους και στον περίγυρό τους. Έχουν μία χάρη που μαγνητίζει, καλό γούστο και γίνονται εύκολα συμπαθητικοί, λόγω της ανάγκης τους να ικανοποιούν τους άλλους και του εύκολου χαρακτήρα τους. Σε αντάλλαγμα, βέβαια, για την ικανότητα που έχουν να γίνονται καλοί ακροατές και να κατευνάζουν και να ηρεμούν τα πνεύματα, οι Ζυγοί απαιτούν θαυμασμό. Ο Ζυγός θα οργανώσει μια συγκέντρωση, όλοι θα γίνουν φίλοι και έπειτα αυτός θα είναι στο κέντρο της προσοχής. Ζητούν από τους άλλους την προσοχή και το θαυμασμό. Είναι πολύ έξυπνοι και συχνά κρύβουν τον εσωτερικό τους κόσμο κάτω από το καλόβολο παρουσιαστικό τους. Εκφράζουν την ευφυΐα τους μέσα από τη δημιουργικότητα, γι’ αυτό και πολλοί από τους Ζυγούς ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Ίσως κάποιοι να παραβλέπουν την νοημοσύνη τους. Μόνο όταν δουν την μεγάλη γκάμα από ενδιαφέρονται και χόμπι, θα καταλάβουν την ευφυΐα και την δημιουργικότητά τους. Στους Ζυγούς αρέσει η ποικιλία και οι διαφορετικές καταστάσεις. Δεν φοβούνται την αλλαγή και λατρεύουν την πολυτέλεια. Θα χαλάσουν πολλά λεφτά για να έχουν όμορφα πράγματα και είναι σχολαστικοί με την εμφάνισή τους. Τους αρέσει οτιδήποτε αριστοκρατικό. Εργάζονται σκληρά για να ευχαριστήσουν τους άλλους κι αυτό τους κάνει αξιαγάπητους.
Ο Ζυγός και οι Σχέσεις


Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Ζυγό;
Η γυναίκα Ζυγός είναι γοητευτική και χαριτωμένη. Είναι η απόλυτη κυρίαρχος της αποπλάνησης. Το περιβάλλον είναι σημαντικό για αυτή, γι’ αυτό το πρώτο ραντεβού θα πρέπει να είναι κάπου αριστοκρατικά και καλαίσθητα. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να πάτε σε ένα ακριβό εστιατόριο και μετά μια βόλτα στο πάρκο. Η Ζυγός σας θα αισθανθεί γαλήνια και σίγουρα θα το ευχαριστηθεί. Κάντε της φιλοφρονήσεις και δείξτε πόσο την εκτιμάτε. Θα ανταποκριθεί με σεμνότητα, αλλά σε κάθε κομπλιμέντο θα λάμπει όλο και περισσότερο. Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος του φλερτ και η σχέση σας γίνει πιο σταθερή, τότε οι γλυκές, σαγηνευτικές μέθοδοι που ακολουθούσε, σταματούν, όχι επειδή δεν ενδιαφέρεται, αλλά επειδή είναι τεμπέλα ακόμα και στην αγάπη. Θα χρειαστεί κάποιες μέρες μακριά σας κι αυτό θα είναι σαν να ξαναξεκινάτε τη σχέση από την αρχή. Θέλει ρομαντισμό για να μη χάσει το ενδιαφέρον της. Είναι αθεράπευτα ρομαντική, της αρέσουν τα γλυκά σημειώματα και τα λουλούδια. Όλα αυτά τη χαροποιούν, την κάνουν να αισθάνεται μοναδική κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτή τη γυναίκα.        
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Ζυγό;
Ο άντρας Ζυγός είναι πολύ δημοφιλής στις γυναίκες, επειδή είναι χαριτωμένος, έχει αρμονία και μπορεί να επικοινωνήσει με αυτές στο δικό τους επίπεδο. Εξάλλου, το χαρακτηριστικό των Ζυγών είναι να βλέπουν τα πράγματα από τη σκοπιά των άλλων. Ο άντρας Ζυγός το χρησιμοποιεί αυτό για να αποπλανήσει μια γυναίκα και τα καταφέρνει κάθε φορά. Πάντα θα ψάχνει την τέλεια γυναίκα, που δυστυχώς όμως δεν υπάρχει. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να τον κερδίσετε, είναι το να δείχνετε ξεκάθαρα την εκτίμηση και το θαυμασμό σας απέναντί του. Άλλωστε ο Ζυγός λατρεύει την κολακεία. Μην γκρινιάζετε ή μην τονίζετε την αναποφασιστικότητά του, γιατί σίγουρα θα πιεστεί. Αν δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση, κάντε το εσείς, θα συμφωνήσει μαζί σας και κατά βάθος, θα ευχαριστηθεί που πήρατε τον έλεγχο.
Πώς να σαγηνεύσετε έναν Ζυγό
Μπορείτε εύκολα να προσελκύσετε ένα Ζυγό, αλλά το πιο πιθανό είναι να σας έχει προσελκύσει πρώτος, λόγω της καλοπροαίρετης φύσης του. Πρώτα από όλα, θαυμάστε τον και κολακεύστε τον. Συμπεριφερθείτε του σαν να είναι πρίγκιπας ή πριγκίπισσα. Τους αρέσει να μιλάνε για τα πάντα, αλλά ενδιαφέρονται περισσότερο για τον εαυτό τους. Θέλετε να κάνετε το Ζυγό να σας θυμάται για πολύ; Ρωτήστε τον για τα ενδιαφέροντά του, τα χόμπι του, τις συνήθειές του, ο,τι έχει σχέση με αυτόν. Οι Ζυγοί είναι διπλωμάτες και τους ενδιαφέρει να δουν τα πράγματα από τη δική σας σκοπιά. Εμπλακείτε σε μια ελαφριά φιλονικία για ένα θέμα που αφορά και τους δύο και θα δείτε τη συζήτηση να κυλάει σαν νερό. Ντυθείτε όμορφα, κρατείστε μια πολυτέλεια στην ατμόσφαιρα και τακτοποιείστε και καθαρίστε το σπίτι σας, πριν τους δεχτείτε για πρώτη φορά. Η πρώτη εντύπωση μένει για πάντα σε ένα Ζυγό. Διασκεδάστε μαζί τους, αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει. Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε φοβερά με τους ευχάριστους και ενδιαφέροντες Ζυγούς.      
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ζυγού
Η πιο ευαίσθητη περιοχή για ένα Ζυγό είναι χαμηλά στη μέση. Χαϊδέψτε την απαλά ή χορέψτε του αισθησιακά και θα δείτε των ερωτισμό του Ζυγού στα ύψη. Του αρέσει, επίσης, ένα ελαφρύ τσίμπημα ή χτυπηματάκια στους γλουτούς.  
Το Σεξ με έναν Ζυγό
Το σεξ είναι μία μαγευτική και αισθησιακή εμπειρία. Ακριβώς όπως στις ταινίες. Απαλό τρίψιμο και χάδια. Οι Ζυγοί είναι δημιουργικοί εραστές και βάζουν πολύ φαντασία. Είναι καλοί σε αυτό που κάνουν και δε φοβούνται να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Ωστόσο, τους αρέσει πάντα το αριστοκρατικό στυλ. Οι Ζυγοί δεν είναι για ένα γρήγορο σεξ στο αυτοκίνητο. Φτιάξτε την διάθεσή σας με πολλά ερωτικά παιχνιδάκια και δημιουργήστε ατμόσφαιρα, με κεριά και αρωματικά έλαια για μασάζ.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11Οι Σκορπιοί σαν ζώδια είναι πάρα πολύ ανεξάρτητοι. Οι Σκορπιοί είναι σε θέση να ολοκληρώσουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους και δεν τα παρατάνε. Μπορούν άνετα να είναι μόνοι τους, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί όπως άλλα ζώδια. Σε ορισμένους αρέσει να ζουν μόνοι, αφού έτσι δεν τίθεται θέμα ποιος θα κάνει κουμάντο στο σπίτι. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο.


Δυνατά σημεία του Σκορπιού: Πιστοί - Παθιασμένοι - Επινοητικοί - Παρατηρητικοί - Δυναμικοί.
Αδυναμίες του Σκορπιού: Ζηλιάρηδες - Έχουν εμμονές - Καχύποπτοι - Ανυποχώρητοι


Ο Σκορπιός και οι Φίλοι
Η σχέση με τους Σκορπιούς είναι πάντα περίπλοκη και χαρακτηρίζεται από ακραία γεγονότα. Μπορούν να είναι κακόκεφοι, χωρίς κανένα λόγο. Οι Σκορπιοί είναι κτητικοί και ζηλιάρηδες, αλλά από την άλλη, είναι υπερβολικά πιστοί. Έχουν άριστη μνήμη, δυσκολεύονται να ξεχάσουν δυσάρεστα περιστατικά. Μπορούν να κρατήσουν για πάντα κακία σε κάποιον που τους πλήγωσε, στην πραγματικότητα σπάνια ξεχνούν και ποτέ δε συγχωρούν. Ενώ εύκολα μπορούν να ανοίξουν βεντέτα, το ίδιο εύκολα θα θυμούνται για πάντα μία καλή χειρονομία, την οποία σίγουρα κάποτε θα ανταποδώσουν. Με οποιαδήποτε ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία που θα κάνετε σε ένα Σκορπιό, θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό γι’ αυτόν σε οποιαδήποτε σχέση, είτε είναι ερωτική είτε φιλική. Να είσαστε πάντα ειλικρινείς μαζί του κι αυτός, σε αντάλλαγμα, θα γίνει ο φίλος που δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ και θα σας είναι πιστός, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις. Έχει μια αληθινή και σοκαριστική αίσθηση του χιούμορ, διαφορετική από τα υπόλοιπα ζώδια. Ο Σκορπιός είναι ένας καταπληκτικός και δυναμικός φίλος, που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Ο Σκορπιός και η Εργασία
Οι Σκορπιοί μπορούν να γίνουν άριστοι γιατροί, χειρούργοι, επιστήμονες και ηγέτες. Είναι κατάλληλοι για οποιοδήποτε επάγγελμα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο κι έχει επίδραση στους ανθρώπους και στην κοινωνία. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Σκορπιός πρέπει να κατέχει μια ισχυρή θέση. Γι’ αυτό και αυτά τα επαγγέλματα του ταιριάζουν, αφού όλα απαιτούν προσωπικότητες που μπορούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, να δίνουν εντολές και να ηγούνται μιας ομάδας ανθρώπων. Οι Σκορπιοί κάνουν εύκολα χρήματα από την εργασία τους, αφού ξέρουν να παίρνουν σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις και δεν τα σπαταλάνε εύκολα. Είναι γνωστό ότι κρύβουν τα χρήματα που βγάζουν. Δεν ανακοινώνουν τις απολαβές τους, από φόβο μήπως ακολουθήσουν τα βήματά τους κι άλλοι και γίνουν πιθανοί ανταγωνιστές ή, ακόμα χειρότερα, τους χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν χρήματα.     

Η Ιδιοσυγκρασία ενός Σκορπιού
Οι Σκορπιοί είναι υπερβολικά φιλόδοξοι, επίμονοι και αποφασισμένοι, κάτι που φαίνεται από τη δίψα τους για εξουσία κι έλεγχο. Ο Σκορπιός θα εργαστεί σκληρά για να πετύχει αυτά που θέλει και θα το αιτιολογήσει. Δεν εγκαταλείπει ποτέ και είναι αποφασισμένος να φτάσει στο στόχο του. Το κλειδί γι’ αυτή του την επιτυχία, είναι η προσαρμοστικότητά του. Αξιολογεί μία κατάσταση και την προσεγγίζει με όποιο τρόπο χρειάζεται. Αυτό τον κάνει ευπροσάρμοστο και ευέλικτο. Οι Σκορπιοί είναι ατρόμητοι ανταγωνιστές και, σε συνδυασμό με την ικανότητα που έχουν να παρατηρούν και την άριστη μνήμη τους, θα θυμηθούν γεγονότα και θα τα επικαλεστούν, όταν αυτό απαιτείται. Ζητούν την δίκαιη νίκη, με σωστές εκτιμήσεις κι επιχειρήματα που υποστηρίζουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους. Είναι άριστοι στο να επαναφέρουν την τάξη σε μια χαοτική κατάσταση και μπορούν εξίσου καλά να την κατευθύνουν με γνώμονα τη δική τους απληστία και  το όφελος. Προσοχή λοιπόν, γιατί ένας Σκορπιός μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, αφού είναι ικανός να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του μόνο για δικό του όφελος. Είναι ικανός να πατήσει επί πτωμάτων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Ο Σκορπιός κατά βάθος
Ο Σκορπιός είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο από όλα. Είναι γεμάτος εντάσεις και αντιθέσεις. Θέλει να ξέρει πάντα τι του γίνεται. Από την άλλη, τον ενδιαφέρει κάθε τι ανεξήγητο και μεταφυσικό, όπως θεωρίες συνομωσίας και άλλα παρόμοια μυστήρια. Μπορεί να κρύψει τα πραγματικά του αισθήματα και κίνητρα, συνήθως κάπου αποσκοπεί και πάντα κρύβει κάποιον άσσο στο μανίκι. Η διαρκής ανάγκη του είναι να έχει τον έλεγχο, μόνο έτσι αισθάνεται ασφαλής. Το να βρίσκεται εκτός ελέγχου είναι κάτι που τον τρομοκρατεί. Είναι συναισθηματικός κι έχει την τάση να μεγεθύνει αυτό που νοιώθει. Τα αρνητικά συναισθήματα της ζήλιας και της απέχθειας είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του φλογερού ζωδίου.
Από την άλλη, οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για τη δυνατή και ισχυρή θέληση που έχουν να πετύχουν, καθώς και για την φοβερή τους αφοσίωση. Προσπαθούν συνεχώς να αντιληφθούν τα συναισθήματά τους μέσα από το βαθύτερο νόημα της ζωής. Είναι πολύ διαισθητικά άτομα αλλά όχι με την πνευματική έννοια. Διαισθάνονται περισσότερο ο,τι έχει να κάνει με το μυαλό, κατανοούν πλήρως το μυστήριο και την δύναμη που έχει η ανθρώπινη νόηση. Φοβούνται την αποτυχία, αλλά ξέρουν να κρύβουν καλά αυτή τη φοβία τους. Αν αποτύχουν σε κάτι, θα χρησιμοποιήσουν την προσαρμοστικότητά τους, για να προχωρήσουν και να αφήσουν πίσω την άσχημη εμπειρία. Μην περιμένετε βέβαια να μοιραστούν αυτή την ιστορία με κανένα, γιατί αυτό θα έδειχνε αδυναμία κι ένας Σκορπιός πάντα νικάει. Αυτοανακηρύσσονται ως οι καλύτεροι.
Ένας από τους λόγους που ο Σκορπιός φαίνεται πάντα να πετυχαίνει στα σχέδιά του, είναι επειδή βάζει σχετικά εύκολους και βραχυπρόθεσμους στόχους, τους οποίους γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα κερδίσει. Ξέρει τις ικανότητές του κι εκεί ποντάρει. Είναι δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιον. Πρέπει να κοπιάσει κανείς για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κι αυτό γίνεται με το χρόνο. Όταν αυτό συμβεί, ο Σκορπιός θα προσφέρει τη βαθιά κι έντονη αγάπη του. Κάτω από μια σκληρή εμφάνιση, η ενέργεια και τα συναισθήματα βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση κι ο Σκορπιός τα διοχετεύει σε χρήσιμες δραστηριότητες, χόμπι, σχέσεις ή καριέρα. Αυτό δεν είναι προφανές στον καθένα, αλλά όσοι το γνωρίζουν, μπορούν να εξηγήσουν γιατί παθιάζεται τόσο με αυτό που κάνει. Έχει ισχυρό ένστικτο κι εμπιστεύεται τον αυθορμητισμό του, που συνήθως, τον κατευθύνει σωστά. Το μάθημα ζωής για ένα Σκορπιό είναι να καταφέρει να διοχετεύει την ενέργειά του σε θετικούς στόχους και να μην ενδίδει σε σκοτεινά κίνητρα, όπως η χειραγώγηση των άλλων και η απληστία. Μόνο τότε θα πετύχει στη ζωή του, έχοντας μια καθαρή και ήσυχη συνείδηση και φίλους που μπορεί να εμπιστευτεί και να αγαπά.         
       
Ο Σκορπιός με λίγα λόγια
Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο των άκρων και της έντασης. Είναι βαθυστόχαστος κι δραστήριος άνθρωπος. Πάντα υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που βλέπουμε. Παρουσιάζει μία ήρεμη, ανεξάρτητη και απαθή εικόνα στον κόσμο, ενώ από κάτω κρύβεται τεράστια κι ακραία δύναμη, έντονο πάθος, ισχυρή θέληση και επίμονη ενέργεια. Διαθέτει διεισδυτικό μυαλό, μην εκπλαγείτε αν σας βομβαρδίσει με ερωτήσεις, απλά προσπαθεί να εμβαθύνει και να καταλάβει τον τρόπο σκέψης σας και να αξιολογήσει την κατάσταση. Θέλει πάντα να ξέρει το γιατί, το πως και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια υπάρχει. Τον φοβίζει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να παίξουν μαζί του και αναγνωρίζει τη φοβία του. Θα κυριαρχήσει και θα ελέγξει όποιον του δώσει το περιθώριο να το κάνει ή όποιον θεωρήσει αδύναμο. Όταν ο Σκορπιός βρει κάποιον που θα σέβεται, θα τον κρατήσει κοντά του και θα του φερθεί με απίστευτη καλοσύνη, πίστη και γενναιοδωρία. Εξωτερικά, φαίνεται μυστικοπαθής και μυστηριώδης. Αυτό τραβάει τους άλλους σαν μαγνήτης. Είναι γνωστός για την τάση του να ελέγχει τα πάντα και για τη φιλοδοξία του, αλλά αυτά είναι που τον κάνουν να νοιώθουν ασφαλείς.     

Ο Σκορπιός και οι Σχέσεις


Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Σκορπιό;
Η γυναίκα Σκορπιός είναι συναισθηματική, απαιτητική κι εκδηλωτική. Είναι δαιμόνια και δολοπλόκα, μία συναρπαστική γυναίκα που όλα τα ισχυρά αρσενικά θα λατρέψουν, αφού παρέχει τη σωστή δόση πρόκλησης με το ανάλογο ποσοστό ανταμοιβής. Είναι σαγηνευτική και της αρέσει το φλερτ. Δε θα προσφέρει την καρδιά της εύκολα, γιατί δυσκολεύεται να εμπιστευτεί. Ο άντρας που επιθυμεί να την κατακτήσει, θα πρέπει να περάσει από πολλές δοκιμασίες κι αν πετύχει, θα αποκτήσει μία σχέση σταθερή και μακροχρόνια. Ίσως να μην το δείχνει, αλλά επιθυμεί μία απόλυτη σχέση. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο άντρας να είναι αξιόπιστος, στοργικός και να μην προσπαθήσει ποτέ να την ελέγξει. Είναι πολύ κτητική, αλλά εκπέμπει τόσο μυστήριο, αισθησιασμό και πάθος, που οι περισσότεροι άντρες θα της παραδοθούν αμαχητί.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Σκορπιό;
Ο άντρας Σκορπιός δε μοιάζει με κανέναν άλλον του ζωδιακού. Είναι τόσο μοναδικός, που θα χρειαζόταν ένα ολόκληρο κεφάλαιο μόνο για να εξηγήσουμε τι σημαίνει το ραντεβού μαζί του. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια, η σχέση με έναν άντρα Σκορπιό παρουσιάζει ομοιότητες με τη σχέση με τη γυναίκα Σκορπιό. Η κύρια διαφορά είναι ότι ο άντρας Σκορπιός παρουσιάζεται ως ισχυρό αρσενικό, με σεξουαλική δύναμη. Ενώ του είναι εύκολο να αποπλανήσει μια γυναίκα για μια νύχτα, είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσει μία αληθινή και μακροχρόνια σχέση. Ο άντρας αυτός είναι πολύ ευαίσθητος και νοιώθει έντονη μοναξιά, αλλά αυτό δε θα το φανερώσει ποτέ. Όταν είστε μαζί του, να αφήνετε την ευαισθησία σας και την τρυφερότητά σας να εκδηλώνονται. Προκαλέστε τα συναισθήματά του, μόνο αν αποσκοπείτε σε μία στενή σχέση μαζί του, αλλιώς θα πιστέψει ότι παίζετε και δε θα σας συγχωρέσει ποτέ. Το να παίξετε με τα συναισθήματά του δεν είναι σοφή κίνηση. Θα ζηλέψει και θα γίνει κτητικός. Δε σκοπεύει να επιτρέψει σε καμία γυναίκα να τον ελέγξει. Αφήστε τον να νοιώσει ότι είναι ο αρχηγός και δε θα χάσετε, αφού είναι πραγματικά συναρπαστικό άτομο. Είναι μάλλον κυκλοθυμικός κι οι διαθέσεις του παλαντζάρουν σαν το εκκρεμές στο ρολόι. Σταθείτε δίπλα του αυτές τις ώρες κι όλα θα περάσουν. Μην του γκρινιάζετε, γιατί του είναι ήδη δύσκολο να καταλάβει τα δικά του συναισθήματα. Οι άντρες Σκορπιοί είναι άριστοι προστάτες και θα νοιώθετε πάντα ασφάλεια κάτω από την ακτινοβολία, το πάθος και την ενέργειά τους.       

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Σκορπιό
Μην προσπαθήσετε να προσποιηθείτε μπροστά σε ένα Σκορπιό, θα το καταλάβει με την πρώτη. Να είστε αληθινοί και να τους ακούτε προσεχτικά, πάντα έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν. Μην προσπαθήσετε να κρύψετε κάτι ή να τους κοροϊδέψετε, θέλουν να ξέρουν τι τους γίνεται. Να θυμάστε ότι μόνο σε αυτούς επιτρέπονται τα πειράγματα, το μυστήριο και οι δολοπλοκίες. Από τους άλλους ζητούν ειλικρίνεια κι εντιμότητα, θα σας σεβαστούν περισσότερο αν λέτε ξεκάθαρα την γνώμη σας. Στο Σκορπιό αρέσουν σχεδόν όλες οι δραστηριότητες, έτσι δεν θα έχετε ποτέ πρόβλημα στο να βρείτε κάτι να κάνετε. Είναι απρόβλεπτοι και θα μπορούσαν να αλλάξουν την εξέλιξη του ραντεβού, ακόμα κι αν έχει ήδη ξεκινήσει, γι’ αυτό αν συμβεί κάτι τέτοιο, χαμογελάστε και δεχτείτε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Του αρέσουν οι άνθρωποι που δε φοβούνται να αλλάξουν τα σχέδιά τους. Στη συζήτηση, μην του πείτε ότι κάνει λάθος, είναι πολύ περήφανος, ακόμα κι αν αστειεύεστε ίσως να μην καταλάβει το χιούμορ σας. Μη δοκιμάσετε να τον ελέγξετε και μην προσποιηθείτε πως είσαστε ένα αδύναμο πλάσμα που βρίσκεται σε κίνδυνο. Του αρέσουν οι δυνατοί και γνήσιοι άνθρωποι, με την ίδια φιλόδοξη προσωπικότητα, σαν τη δική του.  

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Σκορπιού
Εφόσον ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο του ζωδιακού, τα γεννητικά τους όργανα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και θα πυροδοτήσουν μια φωτιά πάθους που δεν πρόκειται να σβηστεί. Χαϊδέψτε αυτές τις περιοχές ελαφρά. Δεν υπάρχει λάθος τρόπος για να το κάνετε, αρκεί να είσαστε τρυφεροί.

Το Σεξ με έναν Σκορπιό
Το σεξ με έναν Σκορπιό είναι μία ολοκληρωτικά αισθησιακή και σωματική εμπειρία, με πάθος κι ένταση. Έχει απίστευτες αντοχές και μπορεί να κρατήσει όλη νύχτα, ξανά και ξανά. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που, μάλλον δύσκολα θα ξεφύγει από μία σεξουαλική φαντασίωση. Τα άλλα ζώδια ίσως να το συζητήσουν πρώτα, αλλά ο Σκορπιός θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα μπει στην κυριολεξία, στο πετσί του ρόλου. Μην εκμυστηρευτείτε μια φαντασίωσή σας σε ένα Σκορπιό, αν δε σκοπεύετε να την πραγματοποιήσετε. Οι περισσότεροι είναι ευθείς, σθεναροί και δείχνουν ειδικοί σε αυτό που κάνουν. Θα συνεχίσουν την αποπλάνηση ακόμα και κατά την διάρκεια της πράξης. Μία συναρπαστική εμπειρία που δεν ενδείκνυται για λιγόψυχους.


ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12Η ανεξαρτησία είναι η βασική αρχή ενός Τοξότη, που λαχταρά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό και υποδέχεται κάθε είδους αλλαγή με ανοιχτές αγκάλες. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της φιλοσοφίας και της εξερεύνησης. Θα φτάσει στο τέλος του δρόμου και θα εξερευνήσει κάθε γωνιά διεξοδικά, στην αιώνια αναζήτησή του για σοφία. Η ελευθερία είναι τόσο σημαντική για έναν Τοξότη, που θα πάρει τις αποφάσεις του με βάση την ελευθερία που του δίνουν οι επιλογές που έχει. Ορισμένες φορές θα αρνηθούν μία καλή ευκαιρία επειδή απαιτεί μεγάλη δέσμευση, αλλά αφού θα είναι δική τους επιλογή, τελικά θα τους βγει σε καλό.

Δυνατά σημεία του Τοξότη: Ανεξαρτησία - Ενθουσιασμός - Ευθύτητα - Ανιδιοτέλεια - Αισιοδοξία
Αδυναμίες του Τοξότη: Ασυγκίνητοι - Αδιάφοροι - Ευερέθιστοι - Βαριούνται εύκολα

Ο Τοξότης και οι Φίλοι
Οι Τοξότες είναι άριστοι ως φίλοι, λόγω της αισιόδοξης και θετικής τους φύσης. Η ευγενική τους καρδιά θα κάνει τα πάντα για να είναι ο φίλος τους ευτυχισμένος. Η ευγένειά τους είναι ανιδιοτελής, γι’ αυτό δεν περιμένουν αντάλλαγμα για ο,τι προσφέρουν. Δεν ανακατεύονται στα σχέδια των άλλων και δεν είναι κτητικοί ή ζηλιάρηδες. Φέρονται στους άλλους όπως θα ήθελαν να φέρονται στους ίδιους και ζουν σύμφωνα με την πολιτική του "ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν", γι’ αυτό και είναι τόσο αρεστοί. Οι Τοξότες είναι ιδανικοί συνομιλητές, με αίσθηση του χιούμορ, αν και μερικές φορές, είναι κάπως ωμοί. Πάντα όμως λένε αυτό που πιστεύουν και δεν κρύβουν τίποτα. Δεν τους αρέσουν οι διφορούμενες κουβέντες, γιατί τους πάει πίσω το να προσπαθούν να τις ερμηνεύσουν. Τους αρέσει η ευθύτητα και την απαιτούν. Οι Τοξότες λένε πάντα την αλήθεια, ακόμη κι αν είναι δυσάρεστη, όμως αυτό κάνει τους άλλους να τους εμπιστεύονται απόλυτα. Δεν κρύβουν τίποτα και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί. Οι μόνοι που ίσως δεν τους συμπαθούν, είναι όσοι ζουν με αυστηρό πρόγραμμα κι οργάνωση στη ζωή τους, γιατί οι Τοξότες αργοπορούν και χάνουν τα ραντεβού τους, αλλά αυτό γίνεται γιατί σκέφτονται τόσο μπροστά, που ξεχνάνε το παρόν. Δείξτε ανοχή σε αυτό, γιατί δεν το κάνουν επίτηδες, απλά είναι μέρος της προσωπικότητάς τους. Αν νομίζετε ότι το καταλαβαίνετε και μπορείτε να το αποδεχτείτε, τότε αφήστε τον Τοξότη να μπει στην ζωή σας και να την γεμίσει με το λαμπρό του φως.
Ο Τοξότης και η Εργασία
Οι Τοξότες είναι γεννημένοι διασκεδαστές και καλοί συνομιλητές. Δε στερεύουν από ιδέες, λόγω της περιπετειώδους ζωής τους και των συναρπαστικών εμπειριών τους. Είναι καταπληκτικοί αφηγητές, κωμικοί, συγγραφείς, φιλόσοφοι, μουσικοί και ηθοποιοί. Βασικά, ο Τοξότης είναι κατάλληλος για οτιδήποτε δεν περιλαμβάνει δέσμευση. Θέλει να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο, συνεπώς μια καριέρα που θα του δώσει αυτή την ευκαιρία, είναι η κατάλληλη για τον Τοξότη. Δεν τον ενδιαφέρουν οι ασήμαντες λεπτομέρειες και η πεζή καθημερινή ρουτίνα. Τον κάνουν να βαριέται αφάνταστα κι έχει την τάση να χρονοτριβεί και να αφήνει τους άλλους να ασχοληθούν με τις λεπτομέρειες. Έχει πολύ καλές επιδόσεις σε επιχειρηματικά ζητήματα, αλλά δίνει τον καλύτερο εαυτό του όταν έχει να αντιμετωπίσει μια κρίσιμη κατάσταση. Αν έρθει η στιγμή του "όλα ή τίποτα" και διακυβεύονται πολλά, τότε αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να διορθώσει τα πάντα. Στις δύσκολες καταστάσεις, ο Τοξότης βγάζει τον καλύτερο εαυτό του και λειτουργεί τέλεια κάτω από πίεση.
Η Ιδιοσυγκρασία ενός Τοξότη
Οι Τοξότες δεν είναι συναισθηματικοί και κυκλοθυμικοί άνθρωποι, στην πραγματικότητα μπορούν να μείνουν εντελώς αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά, αλλά γίνονται ευερέθιστοι όταν βαριούνται. Είναι αισιόδοξοι και βλέπουν τα πάντα από τη θετική τους πλευρά, αφού πιστεύουν πως, ο,τι και να συμβεί, πάντα κάτι καλό τους περιμένει στη γωνία και ο ήλιος θα λάμψει ξανά.
Ο Τοξότης κατά βάθος
Ο Τοξότης είναι ένα άτομο που προσαρμόζεται εύκολα, χωρίς συναισθηματικά προβλήματα να τον εμποδίζουν. Θέλει να εξερευνήσει και να γνωρίσει τον κόσμο και δεν εγκλωβίζεται σε συναισθηματικές δεσμεύσεις. Οι άλλοι μπορεί να πληγώνονται, αφού το εκλαμβάνουν ως αδιαφορία, αλλά οι Τοξότες δεν νοιάζονται. Δεν βρίσκονται γι’ αυτό εδώ, έχουν έρθει για να ανακαλύψουν τη σοφία, να διδαχτούν μέσα από τις εξερευνήσεις τους. Συχνά, έχουν πρόβλημα στην ολοκλήρωση κάποιων εργασιών. Θέλουν άμεσα αποτελέσματα και θα προχωρήσουν παρακάτω, αν δουν ότι αυτό που ξεκίνησαν απαιτεί πολύ χρόνο. Αυτό δε συμβαίνει λόγω τεμπελιάς, αλλά επειδή μισούν την βαρεμάρα. Η ανία είναι κάτι που τρέμουν και αντί να την αντιμετωπίσουν, προτιμούν να αναζητήσουν κάτι πιο ενδιαφέρον. Ο Τοξότης δεν είναι συναισθηματικός, αλλά μπορεί να πληγωθεί εύκολα από μια απρόσεχτη κι εγωιστική συμπεριφορά. Θα μελαγχολήσει, αλλά θα το ξεχάσει σύντομα, λόγω της θετικής του φύσης. Δεν αφήνεται στον πόνο, γιατί το θεωρεί χάσιμο ενέργειας.
Ο Τοξότης με λίγα λόγια
Τον Τοξότη τον καθοδηγεί η τύχη. Του συμβαίνουν συνήθως καλά πράγματα, αυτό γίνεται επειδή τα βλέπουν όλα θετικά κι αυτή τους η διάθεση τραβάει την καλή τύχη. Παρά τις δοκιμασίες που περνά, είναι πάντα αισιόδοξος και σκέφτεται ότι κάτι καλό θα του συμβεί την επόμενη μέρα. Έχει δυναμική και εκδηλωτική προσωπικότητα. Ελεύθερος σαν τον άνεμο, ο Τοξότης δεν μπορεί να περιοριστεί. Είναι γεμάτος περιέργεια και κοιτά πάντα το μέλλον, ποτέ δεν κολλάει στο παρελθόν. Είναι αποκομμένος από συναισθήματα, γιατί τον κρατάνε πίσω. Δεν του αρέσει να μιλά για τα αισθήματά του, απλά τα ζει και προχωράει. Μπορεί να γίνει απερίσκεπτος και ανεύθυνος γιατί βιάζεται να προχωρήσει σε κάτι νέο χωρίς να σταθμίσει τα πλεονεκτήματα και να μειονεκτήματα.
Ο Τοξότης και οι Σχέσεις


Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Τοξότη;
Έχει μια μεγαλοπρεπή συμπεριφορά και πάντα μοιάζει να είναι φευγάτη. Η γυναίκα Τοξότης είναι φτιαγμένη για έναν άντρα με πολύ ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι αντισυμβατική και της αρέσει η αλλαγή, γι’ αυτό και αν την παρασύρετε σε ένα ταξίδι εντελώς απρογραμμάτιστα, θα σας θυμάται για πάντα. Για να μείνει μαζί σας, θα πρέπει να την κρατάτε ευχαριστημένη. Αν δεν είναι ή αν βαρεθεί, δε θα καθίσει να ασχοληθεί με προβλήματα, θα σηκωθεί και θα φύγει απλά, χωρίς να κοιτάξει πίσω. Ευτυχώς για σας, δεν είναι και τόσο δύσκολο να διατηρείτε το ενδιαφέρον της. Θέλει να είσαστε κυρίως φίλος της, έτσι κι αλλιώς δεν παίρνει την αγάπη και πολύ σοβαρά. Εάν μπορείτε να είστε ταυτόχρονα και σύντροφος και φίλος, η αγάπη της τελικά θα ανθίσει. Αφήστε την ελεύθερη, φλερτάρετέ την και μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε σχέση, μην την πιέσετε. Να είστε ειλικρινής, αυθεντικός, θετικός, περιπετειώδης και, ποτέ μα ποτέ, μην παίξετε με το μυαλό της. Ο τυχερός άντρας που θα την κατακτήσει, δε θα έχει μόνο μια καταπληκτική σχέση, γεμάτη ενθουσιασμό, αλλά και μία περιπετειώδη ζωή με τη σύντροφό του.
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Τοξότη;
Ίσως σας φανεί δύσκολο να καθηλώσετε αυτόν τον άντρα. Λατρεύει την έξαψη του κυνηγιού, έτσι, ενώ εσείς προσπαθείτε να τον πιάσετε, αυτός έχει ήδη φύγει, κυνηγώντας άλλες γυναίκες. Είναι ειλικρινής όταν λέει ότι του αρέσετε, αλλά το εννοεί εξίσου όταν το λέει και σε άλλες γυναίκες. Δεν είναι επιδεικτικός ή ρομαντικός και συνήθως προσελκύει τις γυναίκες που τους αρέσει η συγκίνηση του κυνηγιού, που δεν είναι απαραίτητα κακό, όταν αποτελεί απλά ένα παιχνίδι. Αν θέλετε να τον κερδίσετε, να είσαστε μετριόφρων, όσον αφορά στην αγάπη, μην του μιλήσετε για συναισθηματική δέσμευση και αποφύγετε συζητήσεις για το μέλλον σας μαζί του. Ο Τοξότης είναι ιδανικός για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν δέσμευση ή που φοβούνται να περιοριστούν σε μία σχέση. Είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια περιπετειώδη και δυναμική γυναίκα.
Πώς να σαγηνεύσετε έναν Τοξότη
Συζητήστε μαζί τους, κάντε τους ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό τους, μοιραστείτε μαζί τους ιστορίες, κάντε τους να γελάσουν, αλλά μη ρωτάτε για τις προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής τους. Κρατήστε μια συναισθηματική απόσταση κι εύκολα θα έρθουν αυτοί σε σας. Προτείνετε ένα ραντεβού στο ύπαιθρο, κάτι πρωτόγονο κι εκκεντρικό, μια βαρκάδα ίσως ή ένα πικνίκ στο βουνό. Λατρεύουν αυτές τις δραστηριότητες. Είναι οι πιο εύκολοι άνθρωποι για ραντεβού, αλλά μην νομίζετε ότι δε θα δώσουν σημασία στην επιλογή που θα κάνετε. Να θυμάστε ότι έχουν τον μεγαλύτερο φόβο για δέσμευση από όλα τα ζώδια. Απολαύστε τις στιγμές που περνάτε μαζί, αλλά μην επενδύσετε συναισθηματικά και να είστε προετοιμασμένοι να προχωρήσετε παρακάτω ή να τον μοιραστείτε με άλλους, γιατί κι αυτοί έτσι λειτουργούν. Όλα για την διασκέδαση.
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Τοξότη
Οι μηροί είναι πολύ ευαίσθητοι, γαργαλήστε το εσωτερικό των μηρών ή δαγκώστε ελαφρά το δέρμα. Κάντε το χάιδεμα των μηρών παιχνίδι και θα έχετε ανάψει τη φωτιά τους.
Το Σεξ με έναν Τοξότη
Στους Τοξότες αρέσει η εξερεύνηση, το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τις σεξουαλικές επαφές τους. Είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν σεξ στο ύπαιθρο, ή θα έχουν τολμηρές σεξουαλικές επαφές. Είναι πρωταθλητές στο περιστασιακό σεξ, γιατί τους κάνει να αισθάνονται καλά και δε χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα πρέπει να δεσμευτούν σε μια σχέση. Με τον Τοξότη όλα μπορούν να συμβούν, η σεμνοτυφία και η συζήτηση είναι περιττά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ανεξάρτητοι, ακριβώς επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και σπάνια εμπιστεύονται σε άλλους να τελειώσουν τις δουλειές τους. Τους αρέσει να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ο Αιγόκερως είναι το πιο υπεύθυνο όλων των ζωδίων.

 

Δυνατά σημεία του Αιγόκερου: Υπεύθυνοι - Υπομονετικοί - Φιλόδοξοι - Πολυμήχανοι - Πιστοί
Αδυναμίες του Αιγόκερου: Απόλυτοι - Αποτρεπτικοί - Δύσπιστοι

Ο Αιγόκερως και οι Φίλοι
Είναι δυνατοί φίλοι, θα είναι πάντα δίπλα σας προσφέροντας την βοήθειά τους, είναι συμπονετικοί, στοργικοί και βοηθούν πάντα αυτούς που έχουν ανάγκη. Ένας Αιγόκερως θα σας βοηθήσει να σταθείτε στα πόδια σας σε χρόνο ρεκόρ, φτιάχνοντας για σας ένα σταθερό πλάνο επιτυχίας. Το σημαντικό είναι πως, για όλη αυτή την προσφορά, δεν περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα. Ο Αιγόκερως φίλος σας είναι βαθυστόχαστος, μυστηριώδης, γεμάτος ίντριγκα και πάντα φαίνεται σκεφτικός.
Ο Αιγόκερως και η Εργασία
Η προσωπικότητα του Αιγόκερου είναι προσανατολισμένη προς την κατεύθυνση της ηγεσίας και των επιτευγμάτων, θέλει η καριέρα του να έχει συνεχώς ανοδική πορεία και δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Οι Αιγόκεροι έχουν εξαιρετική αίσθηση του χρόνου και τον διαχειρίζονται άψογα, οργανώνουν τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πολύ παραγωγικοί, όχι αυθόρμητα δημιουργικοί, αλλά εκμεταλλεύονται την ικανότητα που έχουν να διαχειρίζονται καλά το χρόνο και τις ιδέες τους στην εκτέλεση των σχεδίων. Οι Αιγόκεροι κάνουν καλές και σοφές επενδύσεις, γιατί βλέπουν μακροπρόθεσμα τι θα είναι πιο ωφέλιμο γι’ αυτούς.   
Η Ιδιοσυγκρασία ενός Αιγόκερου
Οι Αιγόκεροι μπορεί να φαίνονται μελαγχολικοί και σκληροί, επειδή ζουν με αυτοπειθαρχία κι ευθύνη. Αξιολογούν τα πάντα και δεν κάνουν τολμηρά βήματα χωρίς πρώτα να ζυγίσουν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα. Για τον απλό παρατηρητή, μπορεί να φανούν βαρετοί, αλλά είναι η σοβαρή πλευρά και ο δομημένος τρόπος ζωής τους, που τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς. Η αυτάρκεια του Αιγόκερου συχνά μοιάζει με ψυχρότητα, δεν είναι όμως τόσο ψυχρός όσο δείχνει, αυτή η εικόνα οφείλεται στο γεγονός ότι του αρέσει να τα κάνουν όλα μόνος του. Έτσι δεν ανησυχεί μήπως δεν ολοκληρωθεί ή δεν γίνει σωστά κάτι. Θέλει να έχει τον έλεγχο του περίγυρού του και της καθημερινής του ζωής και μερικές φορές αυτό επηρεάζει και τα άτομα του περιβάλλοντός του. Πιστεύει ότι μπορεί να συγκροτήσει και να οργανώσει τις ζωές των άλλων, κάτι το οποίο αληθεύει, αλλά οι άλλοι το παίρνουν σαν αδιακρισία και δε συμφωνούν πάντα στις αλλαγές που τους προτείνει ένας Αιγόκερως. Σύμφωνα με έναν Αιγόκερω, υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος για να κάνεις. Αυτή η απόλυτη άποψη, συχνά τον οδηγεί στο να φανεί στενόμυαλος, πεισματάρης κι αδιάλλακτος, αφού αδυνατεί να συμφωνήσει με τους γύρω του. Αυτό αποτελεί ένα συνεχόμενο μάθημα για τον Αιγόκερω, πρέπει να μάθει ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να γίνει μια δουλειά και, παρόλο που συνήθως ο τρόπος που επιλέγουν είναι σωστός, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τον επιβάλλουν και στους υπόλοιπους.      
Ο Αιγόκερως κατά βάθος
Οι Αιγόκεροι έχουν αυτή την αίσθηση της μελαγχολίας και της ανάγκης για συγκρότηση και εργασία, γιατί κατά βάθος έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και χρειάζεται κάθε φορά να αποδεικνύουν την αξία τους. Μόλις συνειδητοποιήσουν ότι το μόνο που χρειάζονται είναι να αγαπήσουν τον εαυτό τους, οι πόρτες ανοίγουν αυτόματα και βλέπουν τον κόσμο με άλλο μάτι, κάτω από ένα άλλο πρίσμα που τους επιτρέπει να χαρούν χωρίς ενοχές. Αυτό που χρειάζονται περισσότερο είναι η ασφάλεια, οικονομική και υλική. Αυτή η ανάγκη βρίσκεται πίσω από το φιλόδοξο χαρακτήρα τους και την επιθυμία τους για επιτυχία. Είναι πολύ ανασφαλείς σχετικά με την κοινωνική τους υπόσταση και το γόητρό τους. Οι Αιγόκεροι είναι μοναχικά άτομα, αλλά έχουν ανάγκη να νοιώθουν την εκτίμηση των άλλων. Είναι όμως και άριστοι στο να κρύβουν την αλήθεια. Θεωρούνται απόμακροι και αδιάφοροι, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο για να κρυφτούν από τον κόσμο. Δυστυχώς, δεν ξέρουν ποτέ ποιοι είναι πραγματικά. Αυτό τους προκαλεί αισθήματα ανασφάλειας και τους κάνει να αναρωτιούνται για την αξία τους. Είναι δύσκολο να τους πλησιάσει κάποιος συναισθηματικά, γιατί αν το επιτρέψουν σε κάποιον, μετά δε θα τον αφήσουν να φύγει εύκολα. Η συναισθηματική δέσμευση τους κάνει ευάλωτους αλλά και ικανοποιημένους παράλληλα. Αυτή είναι και η συνεχόμενη εσωτερική σύγκρουση των αντιθέσεων, μέσα στο μυαλό ενός Αιγόκερου.     
Ο Αιγόκερως με λίγα λόγια
Οι Αιγόκεροι είναι πολύ φιλόδοξοι σαν άνθρωποι, πάντα υπάρχει ένας στόχος που πρέπει να κατακτήσουν και θέλουν η ζωή τους να είναι πλήρης και σημαντική. Είναι υπερβολικά υπομονετικοί και θα περιμένουν όσο χρειαστεί για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Όταν η ευκαιρία παρουσιαστεί, θα προγραμματίσουν τα βήματά τους με προσοχή, ίσως φανούν διστακτικοί, αλλά μη σας μπερδεύει αυτό. Ξέρουν ότι υπάρχει μόνο μία ευκαιρία να πετύχουν και ταξινομούν τις πληροφορίες τους για να κάνουν τα σωστά βήματα, έτσι ώστε να πετύχουν το στόχο τους με άριστα κι όχι στη δεύτερη θέση. Οι Αιγόκεροι έχουν πολύ δραστήριο μυαλό και ισχυρή συγκέντρωση. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο του περιβάλλοντός τους και όσων βρίσκονται στη ζωή τους. Είναι πολύ προσεχτικοί, αλλά αυτό είναι μόνο για να διερευνήσουν μια κατάσταση πριν εμπλακούν σε αυτή, δεν πρόκειται να πέσουν με τα μούτρα. Αποδέχονται την αλλαγή, αλλά πρέπει να γίνει αργά, έτσι ώστε να τη συνηθίσουν και να την εντάξουν στη ζωή τους. Οι Αιγόκεροι έχουν την τάση να τα βλέπουν όλα στη ζωή μαύρα ή άσπρα. Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, αφού αρνούνται να τις κατανοήσουν και τους κάνουν να αισθάνονται άβολα. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο στις ερωτικές τους σχέσεις και με αυτόν τον τρόπο δεν είναι ποτέ ευάλωτοι.   
Ο Αιγόκερως και οι Σχέσεις


Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Αιγόκερω;
Κατά βάθος είναι ρομαντική και τρυφερή, αλλά χρειάζεται να έρθει ο κατάλληλος άντρας για να το δείξει. Επιφανειακά, ίσως δείχνει ότι δεν την ενδιαφέρει και πολύ η αγάπη. Η γυναίκα Αιγόκερως είναι τέλεια για τον άντρα που του αρέσει η πρόκληση. Θα του πάρει χρόνο να την πλησιάσει, μην την πιέσετε ποτέ σε μία σχέση. Να είσαστε υπομονετικός, όπως κι εκείνη. Είναι αριστοκρατική γυναίκα, θα πρέπει να την πολιορκήσετε και να τη φλερτάρετε σαν κυρία. Χαρίστε της ωραία δώρα, όχι απαραίτητα ακριβά, γιατί είναι πολύ συντηρητική με τα χρήματα και το ίδιο απαιτεί κι από σας. Θα επιβληθεί και θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο της σχέσης, αλλά με πολύ λεπτό τρόπο. Αφήστε την να ηγηθεί και δε θα χάσετε. Θα κατευθύνει τη σχέση προς το σωστό δρόμο, γιατί είναι έξυπνη και πρακτική. Θα σας προσφέρει μια μακροχρόνια, αληθινή, αφοσιωμένη σχέση που θα περιέχει όλα τα σωστά υλικά για την ευτυχία. 
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Αιγόκερω;
Είναι ένας άντρας που του αρέσει η σαρκική επαφή και το πάθος, αλλά χωρίς να είναι συναισθηματικός, εξωτερικά. Κατά βάθος λαχταρά την αγάπη, αλλά αυτό θέλει πολύ χρόνο για να γίνει πραγματικότητα, αφού είναι μάλλον απρόθυμος να δείξει εμπιστοσύνη στο άλλο πρόσωπο. Δείξτε του θαυμασμό και κερδίστε σταδιακά την εμπιστοσύνη με τον καιρό. Είναι πολύ πιστός, ίσως το πιο πιστό όλων των ζωδίων. Κάτω από την μυστικοπαθή και μυστηριώδη φύση του, είναι ρομαντικός με έντονη αισθησιακή πλευρά, την οποία κρύβει καλά. Μόλις την απελευθερώσει, θα εκπλαγείτε από την μεταμόρφωσή του. Η υπομονή και η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για τον άντρα Αιγόκερω, έχει πολλά να προσφέρει, αν βρει την σωστή γυναίκα που θα τον περιμένει.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Αιγόκερο
Κάντε τους να γελάσουν, τείνουν να είναι μελαγχολικοί και όποιος καταφέρει να σπάσει την μελαγχολία, είναι ευπρόσδεκτος στη ζωή τους. Μπορείτε να μιλήσετε για τα πάντα, αλλά μην προχωρήσετε στα συναισθήματά τους. Δεν τους ενοχλεί όμως να ακούν για τα δικά σας. Όταν ένας Αιγόκερως αισθανθεί ασφάλεια, ίσως να αφεθεί λίγο. Συζητήστε για σοβαρά θέματα, για πράγματα που είναι σημαντικά και αποφύγετε εκκεντρικότητες, είναι πολύ συμβατικά άτομα και δεν τους αρέσουν θέματα που σοκάρουν. Θέλουν να επικοινωνούν σε διανοητικό επίπεδο. Αγαπούν τα δώρα, όχι όμως τα φανταχτερά και τα ακριβά, αλλά τα πρακτικά και χρήσιμα. Φροντίστε, όμως, να είναι άριστης ποιότητας, δεν τους αρέσουν τα δεύτερα πράγματα. Προγραμματίστε το ραντεβού σας σε μια γκαλερί τέχνης, σε ένα θέατρο ή ένα φανταχτερό εστιατόριο. Μην αργοπορήσετε ποτέ όμως. Είναι πολύ ακριβείς και τους αρέσει να ζουν με πρόγραμμα. Δε θέλουν να περιμένουν, γιατί δείχνει ανευθυνότητα. Να είσαστε υπομονετικοί με τους Αιγόκερους, κάτω από αυτό το υπεροπτικό και αδιάφορο παρουσιαστικό υπάρχει ένα φυσικό, παθιασμένο και αφοσιωμένο πρόσωπο, που θα φανερωθεί όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δηλαδή αμέσως μόλις αποδείξετε ότι αξίζετε.
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Αιγόκερου
Τα πόδια και κυρίως τα γόνατα είναι τα ευαίσθητα σημεία του Αιγόκερου. Γαργαλήστε ελαφριά το πίσω μέρος των γονάτων τους και θα τους κάνετε να γελάσουν με ενθουσιασμό, κάνοντας έτσι να ξεκινήσει το …παιχνίδι.
Το Σεξ με έναν Αιγόκερο
Οι Αιγόκεροι έχουν μεγάλη αντοχή. Τους αρέσει το όμορφο και αριστοκρατικό περιβάλλον, καθώς και μια άνετη ατμόσφαιρα. Όταν φτάσουν στην κρεβατοκάμαρα, θα διαρκέσουν όλη νύχτα και θα θέλουν κι άλλο. Είναι πολύ σαρκικοί και καλοί σε αυτό που κάνουν. Μην περιμένετε βέβαια τίποτα δημιουργικές ή αλλόκοτες στάσεις, αλλά να ξέρετε ότι θα περάσετε καλά μαζί τους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Η προσωπικότητα του Υδροχόου είναι ιδιαίτερα ανεξάρτητη. Οποιαδήποτε προσπάθεια να τους καθηλώσεις ή να τους περιορίσεις, θα τους κάνει να φύγουν τρέχοντας. Χρειάζονται να είναι μόνοι τους για να νοιώθουν ελεύθεροι. Η ανεξαρτησία δεν είναι απλά μια επιθυμία για αυτούς, είναι απαραίτητη για την ψυχική τους ηρεμία.
Δυνατά σημεία του Υδροχόου: Πνευματώδεις - Έξυπνοι - Ανθρωπιστές - Εφευρετικοί - Πρωτότυποι
Αδυναμίες του Υδροχόου: Πεισματάρηδες - Σαρκαστικοί - Επαναστατικοί
Ο Υδροχόος και οι Φίλοι
Κάτω από αυτό το ανεξάρτητο, απαθές εξωτερικό, βρίσκεται ένας ευγενικός και καλόκαρδος φίλος, που είναι διατεθειμένος να αλλάξει τα σχέδιά του για να βοηθήσει κάποιον άλλο. Στους Υδροχόους αρέσει να κάνουν τους άλλους να γελούν και να τους διασκεδάζουν. Νοιώθουν καλά, όταν κάνουν και τους άλλους να αισθάνονται καλά. Δεν περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα κι αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ελευθερία τους. Ζουν τη ζωή τους χωρίς δεσμεύσεις. Είναι πολύ αντισυμβατικοί και πάντα γεμάτοι ενθουσιασμό, ένας Υδροχόος φίλος θα σας κάνει τη ζωή διασκεδαστική. Μπορούν να σας προτείνουν την τελευταία στιγμή να πάτε ένα ταξίδι χωρίς καμία προετοιμασία κι αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε, να είστε σίγουροι ότι θα το θυμάστε για πάντα. 
Ο Υδροχόος και η Εργασία
Στους Υδροχόους αρέσει να κάνουν χρήσιμα πράγματα στη ζωή τους. Αν το συνδυάσουν με τον εκπληκτικό τρόπο που έχουν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους, γίνονται άριστοι πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί ή ψυχολόγοι. Διαθέτουν προοδευτική σκέψη και είναι φοβεροί στο να διαμορφώνουν νέες ιδεολογίες και θεωρίες. Οποιοδήποτε είδος έρευνας είναι κατάλληλο για έναν Υδροχόο. Αν αποφασίσει να ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, το αδύνατο σημείο του είναι η έλειψη προσοχής στη λεπτομέρεια. Του αρέσουν οι μεγάλες ιδέες και τα φιλόδοξα σχέδια, είναι σε θέση να τα υλοποιήσει, αλλά οι ανιαρές, καθημερινές κι επαναλαμβανόμενες λεπτομέρειες, τον κάνουν να χρονοτριβεί. Ο Υδροχόος χρειάζεται απαραιτήτως γραμματέα.
Η Ιδιοσυγκρασία ενός Υδροχόου
Οι Υδροχόοι τείνουν να είναι επαναστάτες, μόνο και μόνο για να περάσει το δικό τους. Το πείσμα τους άλλωστε, είναι αυτό που προκαλεί και την αποτυχία τους, θα συνεχίσουν να κάνουν κάτι με τον δικό τους τρόπο, ακόμα κι αν έχει αποδειχτεί ότι είναι λάθος. Είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι και παρόλο που αντιλαμβάνονται το λάθος, θα συνεχίσουν να το κάνουν για να περάσει το δικό τους. Είναι πολύ σταθεροί στις απόψεις τους και πεισματάρηδες, όταν προσπαθήσει κάποιος να τους αντιμετωπίσει. Όμως, παρά το πείσμα και τις αμετακίνητες απόψεις τους, δε θα προσπαθήσουν ποτέ να επιβάλουν τις ιδέες τους στους άλλους. Έχουν απόλυτο σεβασμό στις διαφορές του κάθε ανθρώπου. 
Ο Υδροχόος κατά βάθος
Οι Υδροχόοι ψάχνουν διαρκώς τη σοφία, είναι πολύ παρατηρητικοί και μπορούν να συλλέξουν τις πληροφορίες τους αντικειμενικά, αφού τα συναισθήματά τους δεν μπαίνουν εμπόδιο. Φαίνονται να είναι υπεράνω και όταν μιλούν, λένε την αλήθεια. Ορισμένες φορές σοκάρουν ή πονάνε τα λόγια τους, γιατί αδιαφορούν για τα αισθήματα των άλλων, αλλά δεν το κάνουν επίτηδες, απλά λένε τα πράγματα με το όνομά τους και οι συναισθηματισμοί δε θολώνουν τις αποφάσεις τους. Είναι πολύ αποκομμένοι από συναισθήματα. Αυτό δε σημαίνει ότι οι Υδροχόοι είναι αναίσθητοι, απλά δεν εμπιστεύονται τα συναισθήματά τους. Ως αποτέλεσμα, αν κάποιος δεν συμφωνεί με τις ιδέες τους, οι Υδροχόοι το παίρνουν προσωπικά, χωρίς βέβαια να το φέρουν σαν βάρος, αφού καθοδηγούνται πάντα από τη λογική. Ορισμένες φορές αναρωτιούνται τι είναι αυτό που τους διαφεύγει στη ζωή, επειδή δεν αισθάνονται όπως οι περισσότεροι. Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει στο να δημιουργούν προσωπικές σχέσεις, έχουν αυτή την ικανότητα, αλλά το πρόσωπο με το οποίο θα εμπλακούν, θα παρατηρεί πάντα μία απόσταση. Ο Υδροχόος έχει τόσες πολλές ερωτήσεις στο μυαλό του, που μερικές φορές αμφισβητεί την ίδια την ύπαρξή του. Αναρωτιέται αν αυτό που κάνει είναι χρήσιμο, θέλει οι άλλοι να τον αναγνωρίζουν και να τον εκτιμούν. Αυτό οφείλεται στις ανασφάλειές του, που τον κάνουν να αναρωτιέται αν οι άλλοι τον δέχονται γι’ αυτό που είναι. Φυσικά αυτό δεν βγαίνει ποτέ στην επιφάνεια, άλλωστε ένας Υδροχόος γνωρίζει κατά βάθος ότι είναι ξεχωριστός. 
Ο Υδροχόος με λίγα λόγια
Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των οραματιστών, της αντισυμβατικότητας και της πνευματικής ανεξαρτησίας. Είναι οι άνθρωποι που θα παρεκκλίνουν από το πλήθος, για να ακολουθήσουν τον δρόμο τους. Βρίσκονται πάντα σε πνευματική διέγερση, συνεχώς ανακαλύπτουν κάτι καινούργιο, διαμορφώνουν νέες απόψεις και ταξιδεύουν πεισματικά με τον δικό τους τρόπο, ανεξάρτητα με το τι πιστεύουν οι άλλοι.
Ο Υδροχόος είναι γεμάτος παράδοξα, τον ενδιαφέρει το άλλο άκρο του φάσματος και, ενώ απολαμβάνει τη μοναξιά, καταφέρνει να είναι ιδιαίτερα κοινωνικός. Του αρέσει να ζει και στις δυο πλευρές, να βλέπει και τις δύο όψεις ενός νομίσματος, καθώς διαμορφώνει νέες ιδέες, με την προοδευτική του σκέψη και το δραστήριο μυαλό του. Ακολουθεί την πολιτική του “ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουν”, όπου όλοι μπορούν ελεύθερα να είναι ο εαυτός τους. Δεν κρίνει ποτέ τους άλλους, γιατί ως ανθρώπινα όντα είναι όλοι ίσοι και δικαιούνται να έχουν τη γνώμη τους. Διαθέτει την ικανότητα του λόγου και είναι πολύ πνευματώδης. Παρατηρεί τους ανθρώπους και μαθαίνει πώς να αλληλεπιδρά μαζί τους, μέσα από την παρατήρηση.
Ταυτόχρονα, οι Υδροχόοι μπορούν εύκολα να επηρεάσουν τους άλλους, δικαιολογώντας οτιδήποτε κάνουν ή σκέφτονται. Ως εκ τούτου, μπορούν να χειριστούν οποιαδήποτε προσωπικότητα και να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε κατάσταση. Τους αρέσουν οι αλλαγές, γιατί η βαρεμάρα είναι ο εχθρός τους. Οτιδήποτε νέο, αποτελεί μια ευκαιρία για τους Υδροχόους. Μπορούν να φανούν σαν ειδικοί, ακόμη και σε θέματα που δεν γνωρίζουν και είναι πολύ καλοί στο να διογκώνουν την σπουδαιότητά τους. Αισθάνονται ότι τους αξίζει, γιατί η εκκεντρικότητά τους, τους κάνει μοναδικούς.
Αν είσαστε συμβατικοί άνθρωποι, καλό θα είναι να προσέξετε, γιατί ο Υδροχόος θέλει να σοκάρει και να αποκλίνει από τον κανόνα, αυτός είναι ο τρόπος που ζει. Διασκεδάζει πειράζοντας τους βαρετούς. Είναι ο εύκολος στόχος για λεκτική εξάσκηση, δεν το κάνει για κακό, αλλά συχνά μπορεί να παρεξηγηθεί. Στην πραγματικότητα, δεν θα έβλαπτε κανέναν από πρόθεση, τρέφει σεβασμό για όλους, παρόλο που αυτό δεν είναι προφανές στους πιο συναισθηματικούς τύπους ανθρώπων.
Ο Υδροχόος και οι Σχέσεις


Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Υδροχόο;
Η γυναίκα αυτή είναι απόλυτα ανεξάρτητη. Είναι αστεία, έξυπνη, περιπετειώδης, δεν κολλάει ποτέ και δε ζηλεύει, δεν είναι απαιτητική, ούτε και υπερβολικά συναισθηματική. Είναι απρόβλεπτη και ενθουσιάζεται εύκολα. Όλοι ταιριάζουν μαζί της και θα έχει μια καταπληκτική σχέση με όποιον διαλέξει. Από εσάς περιμένει να τη φλερτάρετε και να την πολιορκήσετε, είναι παλαιών αρχών κατά μια έννοια, αλλά να ξέρετε ότι έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της. Αν δεν ενδιαφέρεται τώρα, δε θα ενδιαφερθεί ποτέ. Η σχέση θα προχωρήσει αργά, επειδή δεν αφήνεται συναισθηματικά και δεν της αρέσουν οι επιδείξεις ρομαντικής στοργής. Ο άντρας που θα προσπαθήσει να κερδίσει την καρδιά της, θα πρέπει να δείξει καταρχήν σεβασμό. Η επικοινωνία είναι το κλειδί, έτσι μόνο θα εξελιχθεί η σχέση με μια γυναίκα Υδροχόο. Μόλις σας εμπιστευτεί κι έρθετε πιο κοντά, θα είναι φοβερά αφοσιωμένη και καλόκαρδη. Πάντα θα μοιάζει απόμακρη, φοβάται μη χάσει την ταυτότητά της μέσα στη σχέση, έτσι μην εκπλαγείτε αν θα φέρεται περισσότερο σαν φίλη παρά σαν ερωμένη. Μην την πιέσετε συναισθηματικά και μην προσπαθήσετε να τη δεσμεύσετε με απαιτήσεις και υποχρεώσεις, γιατί αυτό θα την κάνει να φύγει τρέχοντας. Ποτέ μη δείξετε ζήλια, αυτό θα είναι σαν το κόκκινο πανί σε ταύρο. Η γυναίκα Υδροχόος δεν μπορεί να καθηλωθεί, είναι ελεύθερη σαν πουλί. Δώστε της χώρο, σεβαστείτε την ατομική της ζωή και όλα θα είναι καλά. Αν της προσφέρετε αυτά που χρειάζεται, θα είναι απόλυτα πιστή, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε κάθε φορά που είναι κάπου μόνη της. Ταιριάζει απόλυτα με τον άντρα που του αρέσουν οι προκλήσεις και η περιπέτεια.           
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Υδροχόο;
Αυτός ο άντρας έχει να κάνει με την πνευματική διέγερση. Μπορεί να είστε το πιο ωραίο κορίτσι στο κόσμο, αλλά αν δεν διεγείρετε το μυαλό του, δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σας. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική γι' αυτόν. Κατά βάθος, αποζητά την αγάπη, αλλά αυτό του προκαλεί εσωτερικά προβλήματα, λόγω της αδυναμίας του να κατανοήσει τα συναισθήματα. Έτσι, ο ερωτευμένος Υδροχόος συχνά μπερδεύεται στα ίδια του τα λόγια, να είσαστε υπομονετική μαζί του και μην του κρατάτε κακία, γιατί κατά βάθος περνάει καλά. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Υδροχόος ερωτεύεται εύκολα, αλλά εξίσου εύκολα μπορεί να χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Θα πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμοστείτε, δε θα αλλάξει για κανέναν κι απαιτεί σεβασμό και κατανόηση, όσο εκκεντρικά κι αν είναι τα ιδανικά του. Χρειάζεται ενθάρρυνση και ένα σύντροφο που θα μοιραστεί μαζί του τις περιπέτειες της ζωής, όχι κάποιον που θα κάθεται στον καναπέ και θα βλέπει τηλεόραση. Μην τον πιέζετε συναισθηματικά και μην τον καθηλώσετε με απαιτήσεις και υποχρεώσεις, γιατί θα φύγει τρέχοντας. Μη δείχνετε ποτέ ζήλια γιατί είναι κάτι που απεχθάνεται. Δεν μπορείτε να δέσετε έναν άντρα σαν αυτόν. Αν του δώσετε αυτά που θέλει, θα είναι ολοκληρωτικά πιστός σε εσάς. Δώστε του τον αέρα που χρειάζεται, σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή και όλα θα πάνε καλά. Ο άντρας Υδροχόος είναι ιδανικός για τη γυναίκα που ζητάει πρόκληση και περιπέτεια στη ζωή της.    
Πώς να σαγηνεύσετε έναν Υδροχόο
Το κλειδί είναι η επικοινωνία. Θα πρέπει να μπορείτε να διεγείρετε το μυαλό τους, εμπλακείτε σε μια φιλική και πνευματώδη λεκτική διαμάχη, αλλά μην περιμένετε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί δεν είναι αυτός ο στόχος. Λατρεύουν αυτού του είδους την εγκεφαλική άσκηση. Αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους πνευματικούς και αντισυμβατικούς τρόπους ζωής ένος Υδροχόου, καλύτερα να ψάξετε για κάτι άλλο. Ο Υδροχόος χρειάζεται να συμβαδίζει επικοινωνιακά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Να κρατάτε μια ποικιλία στα ραντεβού σας, σκεφτείτε ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε, όπως μια επίσκεψη σε ένα ζωολογικό πάρκο, αλλά, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι τελείως τρελό, αφεθείτε πάνω του. Αλλά μην εκπλαγείτε, αν το πρόγραμμά σας αλλάξει κάπου στη μέση, θα πρέπει να είσαστε ευέλικτοι όπως εκείνος. Δεν συμπαθεί τους γκρινιάρηδες ή τους ανθρώπους που παραπονιούνται συνέχεια, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχετε μια θετική στάση και όλα θα είναι καλά.
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Υδροχόου
Οι γάμπες και οι αστράγαλοι είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία τους. Θα απολαύσουν ένα μασάζ στις γάμπες και το ελαφρύ ξύσιμο με τα νύχια σας στους αστράγαλους και τα πόδια τους θα τους διεγείρει.
Το Σεξ με έναν Υδροχόο: 
Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να προσεγγίζει το σεξ με πολύ φαντασία. Του αρέσει η δημιουργικότητα και η καινοτομία, θέλει πάθος και δεν είναι λάτρης του συναισθηματικού σεξ. Το να κάνεις σεξ με έναν Υδροχόο είναι διασκεδαστικό, θα γελάσετε και θα κάνετε ανόητα πράγματα, είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα πάντα ταιριάζουν σε έναν Υδροχόο, του αρέσουν οι αυθόρμητες και οι γρήγορες συνευρέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Οι Ιχθείς χρειάζονται ένα δεσποτικό σύντροφο ως πρότυπο στη ζωή τους, αλλιώς είναι πολύ εύκολο να πέσουν στην παγίδα της αυτολύπησης και της αυτοκαταστροφής. Όταν είναι ανεξάρτητοι και εμπνέονται από τα γεγονότα της ζωής τους, η δημιουργικότητά τους λάμπει, αλλά είναι ανίκανοι να μείνουν μόνοι τους για πολύ καιρό, γιατί τότε αρχίζουν να ονειρεύονται και να ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο εκτός πραγματικότητας. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους κρατήσουν προσγειωμένους και στο σωστό δρόμο.

 

Δυνατά σημεία των Ιχθύων: Συναισθηματικοί - Αφοσιωμένοι - Δημιουργικοί - Ευπροσάρμοστοι
Αδυναμίες των Ιχθύων: Υπερευαίσθητοι - Αναποφάσιστοι
Οι Ιχθείς και οι Φίλοι
Οι Ιχθείς θα κάνουν το παν, προκειμένου να βοηθήσουν ένα φίλο. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι και πιστοί. Θα οικειοποιηθούν το πρόβλημα του άλλου και θα υποφέρουν μαζί του. Αυτό είναι το αδύνατο σημείο τους και το περιβάλλον τους θα πρέπει να γνωρίζει ότι, αν και έλκονται από άτομα με σοβαρά προβλήματα που χρειάζονται απεγνωσμένα βοήθεια, αυτή η πραγματικότητα τους κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Παρόλο που οι Ιχθείς θα προσφερθούν να τα φτιάξουν όλα, μην τους μπλέξετε σε όλα σας τα προβλήματα, γιατί θα χάσουν την ταυτότητά τους μέσα στη δική σας κατάσταση. Χρειάζονται έναν ισχυρό, θετικό φίλο, για να τους κάνει δυνατούς. Τους αρέσει η περιπέτεια, οι καινούργιες καταστάσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Ιχθύς θα έχει πάντα κάτι συναρπαστικό στο μυαλό του και η φιλία μαζί του θα είναι ολοκληρωτική και μακροχρόνια.
Οι Ιχθείς και η Εργασία
Οι Ιχθείς δε θα διαπρέψουν σε μια ηγετική θέση ή ως υψηλά επιχειρηματικά στελέχη, είναι πολύ ευαίσθητοι και τους λείπει η αυτοπειθαρχία και η αυτοπεποίθηση για τέτοιες θέσεις. Εκεί που είναι καλοί είναι στη συγγραφή, στην υποκριτική, στην ποίηση ή στη μουσική. Είναι εξαιρετικοί σε οτιδήποτε έλκει τις χορδές της καρδιάς και οτιδήποτε μυστικιστικό ή πνευματικό. Είναι εξαιρετικά δημιουργικοί, μπορούν να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους και την κατανόηση που έχουν για τους άλλους, για να εμπνεύσουν το κοινό τους. Δυστυχώς, οι περισσότεροι διαλέγουν τον εύκολο δρόμο στη ζωή και γι’ αυτό ποτέ δεν αποκτούν τη φήμη που τους αξίζει. Θα πρέπει να σταματήσουν να αμφισβητούν τον εαυτό τους, γιατί μπορούν να αποτελέσουν θετικό πρότυπο και να ηγηθούν, αφού έχουν τη δυνατότητα να προκαλούν το θαυμασμό.
Η Ιδιοσυγκρασία των Ιχθύων
Η προσωπικότητα ενός Ιχθύ είναι δύσκολο να καθηλωθεί, είναι πολύ μυστηριώδες και άπιαστο άτομο. Διαμορφώνεται από τον περίγυρό του κι ενσωματώνει τις εμπειρίες και τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος στον εαυτό του. Έχει υπερβολική συμπόνια και νοιώθει τον πόνο του άλλου. Εάν κάτι πάει στραβά στον κόσμο και τον αφορά, τον επηρεάζει βαθιά, το παίρνει κατάκαρδα και νοιώθει ακραία συναισθήματα σχετικά με αυτό. Όταν είναι ευχαριστημένος, το δείχνει έντονα και όταν είναι λυπημένος μοιάζει με καταθλιπτικο.  
Οι Ιχθείς κατά βάθος
Οι Ιχθείς έχουν μια διαισθητική και ψυχική ικανότητα μεγαλύτερη από κάθε άλλο ζώδιο. Εμπιστεύονται τα προαισθήματα τους και αν δεν το κάνουν, μετανιώνουν γρήγορα, επειδή συνειδητοποιούν ότι η διαίσθησή τους είναι συνήθως σωστή. Το μειονέκτημά τους είναι η ευαισθησία τους και η ανικανότητά τους να απορρίψουν ένα άτομο. Δεν τους αρέσει η απόρριψη και προσπαθούν να φέρονται στους άλλους με τον τρόπο που θέλουν να αντιμετωπίζονται και οι ίδιοι. Έτσι, σπανίως θα πουν όχι σε κάποιον, για να μην πληγώσουν τα αισθήματά του. Θα τον βοηθήσουν στα προβλήματά του, γιατί όταν κάνουν τους άλλους να νιώθουν καλά, αισθάνονται και οι ίδιοι αντίστοιχα. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο της αυτοκαταστροφής. Οι άνθρωποι που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο δεν υπόκεινται σε κακή τύχη και ατυχή γεγονότα, τα προκαλούν οι ίδιοι στον εαυτό τους με  την υπερβολική ανοχή, την τεμπελιά και την τάση να επιλέγουν ακατάλληλους συντρόφους και φίλους. Θέλουν ανθρώπους στη ζωή τους, οι οποίοι θα διεγείρουν τα συναισθήματά τους, διότι αυτό τους βοηθά να εξασκήσουν τη συναισθηματική σταθερότητά τους. Η εσωτερική σύγκρουση των Ιχθύων είναι η ακραία ιδιοσυγκρασία και τα αντικρουόμενα συναισθήματα. Προσπαθούν να εντοπίσουν τον εαυτό τους μέσα στον πραγματικό κόσμο, ενώ ο πνευματικός κόσμος μπορεί να θολώσει το όραμά τους. Θα προσπαθήσουν να αποφύγουν μια κατάσταση αντί να την αντιμετωπίσουν. Η αιώνια πάλη τους είναι να μάθουν να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους και τη φαντασία τους με ένα θετικό, παραγωγικό τρόπο και να αγωνίζονται για συναισθηματική σταθερότητα, χωρίς να χαρίζουν τα συναισθήματά τους σε όλους τους άλλους. Οφείλουν να βρουν τρόπους να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.
Οι Ιχθείς με λίγα λόγια
Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο του μυστικισμού, του μυστηρίου και του πνευματικού άγνωστου. Ζουν σε δύο κόσμους, τον πραγματικό και τον πνευματικό ή μυστικιστικό κόσμο, όπου μεταφράζουν αυτά που βλέπουν σε αυτά που θα ήθελαν να δουν. Το κάνουν αυτό για να αποφύγουν τις αλήθειες του πόνου και της δυστυχίας στον κόσμο. Έχουν ακραία συναισθήματα, μεγεθύνουν υπερβολικά και τα καλά και τα άσχημα.
Οι Ιχθείς έχουν τρομερή διαισθητική ικανότητα. Οι περισσότεροι ασχολούνται με τα απόκρυφα ή τον πνευματισμό. Είναι πολύ καλοί στο να κατανοούν τους ανθρώπους γιατί έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στην ψυχή και να διακρίνουν τα κίνητρα ενός ατόμου. Είναι επιρρεπείς στην τοξικομανία και στον έκλυτο τρόπο ζωής, λόγω της αιώνιας αναζήτησης του εαυτού τους, τον φόβο της αντιπαράθεσης και της αλλαγής μιας κατάστασης. Δικαιολογούν τη χρήση ουσιών, λέγοντας ότι τους βοηθούν να πλησιάσουν τον πνευματικό εαυτό τους. Αν ανακαλύψουν, όμως, τους πραγματικούς λόγους που τους οδηγούν σε ναρκωτικές ουσίες κι αντιμετωπίσουν τις φοβίες τους, το πιθανότερο είναι πως θα απομακρυνθούν από αυτές.
Οι Ιχθείς δεν είναι ο εύκολος αντίπαλος που μπορεί να δείχνει, στην πραγματικότητα έχουν δύναμη χαρακτήρα. Θα υποστηρίξουν τις απόψεις τους και θα δουλέψουν σκληρά για να τις επιβάλλουν. Μπορούν να γίνουν πολύ τεμπέληδες, αλλά όχι σε θέματα που τους ενδιαφέρουν. Είναι το πιο ευαίσθητο από όλα τα ζώδια.
Οι Ιχθείς και οι Σχέσεις:


Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Ιχθύ;
Οι γυναίκες Ιχθείς είναι ιδιαίτερα γοητευτικές και συναρπαστικές. Κάνουν τον άντρα να αισθάνεται σαν το απόλυτο αρσενικό, λόγω της ανάγκης τους να έχουν κάποιον να τις προστατεύει και να τις καθοδηγεί. Η γυναίκα Ιχθύς είναι χαριτωμένη, γλυκιά και θηλυκή. Η απόλυτη ξελογιάστρα. Μπορεί να "διαβάσει" αμέσως έναν άνδρα και δεν είναι εύκολο να την ξεγελάσει κανείς, γι’ αυτό καλά θα κάνει κανείς να είναι ευθύς μαζί της και να μην προσπαθήσει να την παραπλανήσει, γιατί, αντί να τον αντιμετωπίσει, θα εξαφανιστεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα δώσει εντολές σε έναν άντρα, αλλά μόνο για το καλό του. Θέλει να βεβαιώνεται ότι εκείνος τρέφεται σωστά και ότι κοιμάται αρκετά, περίπου όπως κάνει μια μητέρα στην ανατροφή του παιδιού. Αυτό που ζητά σε αντάλλαγμα, είναι κάποιον να την προστατεύει και να τη λατρεύει, να την κάνει να αισθάνεται απαραίτητη και αγαπητή. Θα μπορούσε να γίνει κολλιτσίδα και εξαρτώμενη, αλλά ποτέ δε θα γίνει βάρος. Χρειάζεται υπομονή και συμπάθεια και πρέπει να είσαστε ευγενικοί μαζί της. Μην την προσβάλλετε και μην την πειράξετε ούτε για αστείο και σίγουρα μην την απορρίψετε με άσχημο τρόπο, αφού δεν αντέχει την απόρριψη. Είναι ιδιαίτερα ρομαντική και θα παραμερίσει τον εγωισμό της για το καλό της σχέσης. Η γυναίκα Ιχθύς είναι η απόλυτη σύντροφος, η ιδανική γυναίκα για τον άντρα που θα τη φροντίζει.
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Ιχθύ;
Ο άντρας αυτός είναι ο απόλυτα ρομαντικός κι ευαίσθητος άντρας. Είναι το ιδανικό ταίρι για τη γυναίκα που διαμαρτύρεται ότι οι άνδρες δεν είναι αρκετά ευαίσθητοι. Ωστόσο, η αντιμετώπισή του είναι κάπως εξωπραγματική, κινείται στη σφαίρα του ιδεατού και θα χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, όταν συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει η τέλεια γυναίκα. Αυτός ο άνθρωπος ζει στον κόσμο των ονείρων και χρειάζεται μια σύντροφο που θα τον κρατήσει προσγειωμένο. Πάντα φαίνεται να διαλέγει τη λάθος γυναίκα ή εκείνη που δεν μπορεί να έχει, όπως για παράδειγμα μια παντρεμένη, με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχεί μήπως δεθεί συναισθηματικά. Χρειάζεται κάποια που να μπορεί να του επιβληθεί, αλλά με πολύ επιδέξιο τρόπο. Πρέπει να είναι σε θέση να τον βοηθήσει να αποστασιοποιηθεί από τις κακές συνήθειες και τις αρνητικές σκέψεις. Ο άντρας Ιχθύς χρειάζεται ευαισθησία, γενναιοδωρία και συμπόνια. Αν τον φροντίσετε, θα σας φροντίσει κι αυτός. Μία πλήρης συναισθηματική σχέση για την ισχυρή αλλά ευαίσθητη γυναίκα.
Πώς να σαγηνεύσετε έναν Ιχθύ:
Συζητήστε για την πνευματικότητα, τον αποκρυφισμό, την αστρολογία, οτιδήποτε είναι μακριά από τον πραγματικό κόσμο. Θα είναι εύκολο να χαθεί σε μια καλή συζήτηση. Του αρέσει η περιπέτεια, οι νέες καταστάσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις και θα σας ακολουθήσει σε ο,τι του προτείνετε. Κάντε τον να γελάσει, συνήθως είναι μελαγχολικός και θα εντυπωσιαστεί αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να τον διασκεδάσει. Δεν είναι συντηρητικός, έτσι μη φοβηθείτε να μιλήσετε για αντισυμβατικά ή παράξενα πράγματα και πείτε του περίεργα αστεία, θα του αρέσει. Λατρεύει την κολακεία. Κάντε του κομπλιμέντα και πείτε του με έμμεσο τρόπο ότι τον θαυμάζετε. Να είστε ευαίσθητοι, γενναιόδωροι και ευγενείς, αν  τον κάνετε να αισθανθεί άνετα μαζί σας, θα νοιώσει καλά και με τον εαυτό του, οπότε όλα θα κυλίσουν ομαλά.
Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ιχθύ:
Τα πόδια είναι το πιο ευαίσθητο σημείο για τους Ιχθείς. Το μασάζ στα πόδια και το πιπίλισμα των δακτύλων είναι συνήθως το αγαπημένο παιχνίδι τους και θα τους κάνει να ξεσηκωθούν και να ετοιμαστούν για δράση.
Το Σεξ με έναν Ιχθύ:
Το σεξ είναι μια συναισθηματική και σωματική εμπειρία μαζί τους και, αν το επιτρέψετε, μπορεί να γίνει μια πνευματική εμπειρία, επίσης. Οι Ιχθείς είναι πολύ ερωτικοί και τους αρέσει να παίζουν διάφορους ρόλους. Τους αρέσει να αποπλανούν. Φανταστείτε ότι ζείτε σε μια εποχή όπου όλα είναι απαγορευμένα και κάντε τους να σας παρασύρουν, αγαπούν τα παιχνίδια, γιατί μπορούν να συμμετέχουν ολοκληρωτικά και να χάσουν τον εαυτό τους μέσα στο ερωτικό παιχνίδι. Τους αρέσουν οι άσεμνες συνευρέσεις και οι εκκεντρικές δραστηριότητες. Είναι πολύ διασκεδαστικόοί σύντροφοι για όσους επιθυμούν διαφορετικές εμπειρίες στο σεξ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου