Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Savoir vivre μπροστά στο αγόρι σου


10 "εγκλήματα" που αποφεύγεις σε κοινή θέα και ειδικά μπροστά στο αγόρι σου
Να σκαλίζεις ένα πιάτο πριν φας. Υποτίθεται σε έχει ενημερώσει για αυτό το τραπέζι, άρα σίγουρα δεν έφαγες πριν 2 ώρες (ελπίζω δηλαδή), οπότε σίγουρα πεινάς. Το να σκαλίζεις το πιάτο σου δείχνεις ότι δεν έχεις και πολύ όρεξη, αλλά βαρεμάρα, κάτι.. που δεν θέλεις να σκεφτεί ο καλός σου! Άσε που αν δε σε ήξερε θα νόμιζε ότι έπεσε σε ανορεξική! 

Δεν βγάζεις το κινητό σου από την τσάντα σου με το που καθίσεις στο τραπέζι, αν είναι δυνατόν μην το βγάλεις καθόλου. Έτσι, δείχνεις ότι παίρνεις τον συνομιλητή σου στα σοβαρά.  

Να ορμάς για το αλάτι ή για κάποια πιατέλα όταν αυτά δεν βρίσκονται κοντά σας.  

Να σερβίρεις στον εαυτό σου μια τεράστια μερίδα από ένα φαγητό που λατρεύεις ή να ψάχνεις για τα κομμάτια που σου αρέσουν πιο πολύ, αφήνοντας ελάχιστο για τους  άλλους. 

Αν υπάρχει καθρέφτης στο χώρο και αντανακλάται η εικόνα σου, μην κοιτάζεις συνεχώς τον εαυτό σου. Είναι εκνευριστικό και δείχνει άτομο κομπλεξικό με τικ.    

Να σκαλίζεις τη μύτη σου. Σε όλους έχει τύχει, και όλοι μας το έχουμε κάνει. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για να το κάνεις σε δημόσια θέα, ειδικά μπροστά στον καλό σου, ακόμα κι αν πεις τη γνωστή φράση "με τρώει ή μύτη μου". Τίποτα δεν σε "τρώει", απλά εσύ "τρώγεσαι" να γίνεις λίγο ρεζίλι!  

Να φυσάς τη μύτη σου δυνατά. Το να την φυσάς διακριτικά, δεν είναι κακούργημα, αλλά όταν το φύσημα με τις μύξες ακούγεται ακόμα και σε 2-3 τραπέζια πιο πέρα είναι αηδία.  

Να ρεύεσαι. Προσπάθησε να καταπιείς τον αέρα και κράτα διακριτικά το πετσετάκι μπροστά από το στόμα σου (αυτό που έχεις στα πόδια σου).  

Να ξύνεσαι μανιωδώς... Όσο κι αν το θες. Το καλύτερο για μια γυναίκα είναι να χαϊδεύει αυτά τα σημεία (πχ χέρια, ώμους, πόδια) μέχρι να περάσει η φαγούρα. Είναι πιο προκλητικό αλλά και γυναικείο όπως και να το κάνεις!  

Να πιεις πολύ και να χάσεις τον έλεγχο. Δε θέλεις να βρεθείς στη δύσκολη θέση, αυτός να σου κάνει πρόταση γάμου και εσύ να χασκογελάς σαν να είσαι σε κωμωδία, ούτε να καταπιείς το δαχτυλίδι που έφερε ο σερβιτόρος στο τελευταίο ποτήρι σαμπάνιας.  
 
Το savoir vivre στο σεξ

Το savoir vivre στο σεξ


Αν νομίζετε ότι υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς στο τραπέζι και γενικά στην καθημερινότητά σας και αναρωτιέστε εάν υπάρχει και savoir vivre στο σεξ, διαβάστε πως πρέπει να συμπεριφερθείτε στον σύντροφό σας.

Προτιμάτε διαφορετικές στάσεις;

Μπορεί να προτιμάτε διαφορετικές στάσεις αλλά το καλύτερο είναι να προτιμάτε τη στάση που προσφέρει τον οργασμό και στους δύο. Φυσικά, κανείς δεν είπε ότι η ποικιλία είναι άσχημη αλλά πρέπει να βρίσκετε πάντα τρόπους να ικανοποιείτε ο ένας τον άλλο.

Προσποιήστε οργασμό;

Αν ο σύντροφός σας δεν σας ικανοποιεί στο κρεβάτι, δεν είναι ανάγκη να προσποιηθείτε ψεύτικο οργασμό. Άλλωστε, δεν είστε εκείνη τη στιγμή σε ρόλο ηθοποιού. Είναι προτιμότερο να του μιλήσετε με ειλικρίνεια και να το συζητήσετε.

Μετά το σεξ, πρέπει να περιμένετε τηλέφωνό του;

Ποιος είπε ότι πρέπει να στηθείτε πάνω από το κινητό σας τηλέφωνό περιμένοντας να σας τηλεφωνήσει; Εάν θέλετε να του μιλήσετε, να το κάνετε. Θα καταλάβετε.

Είναι καλό να είστε και οι δύο καθαροί και περιποιημένοι όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Και μη φοβάστε να ανοίγεστε… Άλλωστε, κανείς δεν είπε ότι θέλει… κυρίες στο κρεββάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου