Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Beauty tips της εβδομάδας

Bad hair day? Όχι για εσάς!

Διότι με μια πολύ απλή κίνηση μπορείτε να δώσετε ζωντάνια στα μαλλιά σας και να κάνετε πιο όμορφη τη μέρα σας!

Αν λοιπον ξυπνήσατε με άτονα μαλλιά, σκύψτε το κεφάλι σας μπροστά και ανασηκώστε τις ρίζες των μαλλιών σας με το πιστολάκι στον κρύο αέρα για ένα λεπτό. Για να ζωντανέψετε τα φυσικά, κυματιστά μαλλιά σας, ψεκάστε τα με ένα leave-on conditioner, χωρίστε τα σε τμήματα, τυλίξτε τα και στερεώστε τα με τσιμπηδάκια. Αφήστε τα λιγα λεπτά να στεγνώσουν,βγάλτε τα τσιμπηδάκια, ρίξτε το κεφάλι μπροστά και περάστε τα δάχτυλά σας ανάμεσά τους - και είστε έτοιμη!

Μην παραλείπετε την φροντίδα του λαιμού και του ντεκολτέ σας


Μην παραλείπετε την φροντίδα του λαιμού και του ντεκολτέ σας είναι δύο ζώνες που μπορούν να προδώσουν την ηλικία σας.

Η πιο απλή κίνηση, που δεν θα σας πάρει περισσότερο από 2 λεπτά, είναι αφού απλώσετε την κρέμα ημέρας σας και να συνεχίσετε με το ίδιο προϊόν στο λαιμό (με κινήσεις χιαστί) και το ντεκολτέ σας, ώστε να διατηρήσετε ελαστική και ενυδατωμένη την επιδερμίδα.


Αν θέλετε να απομακρύνετε το νερό από τα μαλλιά σαςμετά το λούσιμο, αποφύγετε να τα τρίβετε με την πετσέτα, γιατί η κίνηση δημιουργεί φριζάρισμα και κάνει το χτένισμα πιο δύσκολο. Εναλλακτικά, τυλίξτε τα στην πετσέτα και πιέστε τα ελαφρά με τις παλάμες σας. Συνεχίστε απλώνοντας ένα ειδικό έλαιο περιποίησης και χτενίστε τα μαλλιά με μια χτένια με μεγάλα δόντια, που δεν σπάει την τρίχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου