Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Διατροφή χωρίς πείνα για κορμί σαν της ΠηνελόπηςΗ Πηνελόπη Αναστασοπούλου διαθέτει κορμάρα αλλά δεν ήταν πάντα έτσι! Η αλήεθια είναι ότι και με την συμμετοχή της ο Dancing on ice, το κορμί της άλλαξε αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά.

Και στο παρελθόν λόγω της δουλειάς της χρειάστηκε να χάσει κιλά ή να πάρει και έτσι μέχρι σήμερα έχει βρει τον τρόπο της χωρίς να στερείται τίποτα! Διάβασε παρακάτω πώς τα κατάφερε και ακολούθησε τα βήματα της για να φτιάξεις την απόλυτη κορμάρα!

Γενικά: κόψε τις μερίδες σου στη μέση από το φαγητό που καταναλώνεις και αύξησε τις σαλατούλες σου και έτσι θα καταφέρεις όχι μόνο να μην αλλάξεις στο ελάχιστο τις διατροφικές σου συνήθειες αλλά και να χάσεις το περιττό σου βάρος με τις ευλογίες της Πηνελόπης εύκολα και απλά!


Αν βάλεις στην καθημερινότητα σου και ένα είδος άσκησης που δεν είναι βαρετό όπως η γυμναστική αλλά είναι ένα νέο σπορ και το αγπαήσεις θα δεις πόσο εύκολα και γρήγορα θα καταφέρεις να χάσεις το περιττό βάρος αλλά και να γυμνάσεις ταυτόχρονα το κορμάκι σου!
Τα μυστικά για διατροφή χωρίς δίαιτα: η Πηνελόπη έχει μια σχέση αγάπης με το φαγητό και δε μπορεί να στερείται εκτός αν της ζητηθεί για τη δουλειά της! Και τι κάνει; Κόβει τις μερίδες στη μέση. Τρώει ακριβώς ό,τι έτρωγε, απλώς το χωρίζει σε δύο κομμάτια και τρώει το ένα σήμερα το άλλο αύριο. Το ίδιο κάνει με τα γλυκά, γιατί δεν αντέχει χωρίς αυτά. Αυτό που δεν μοιράζει είναι οι σαλάτες, αφού τις ενισχύει και έτσι βλέπει αποτέλεσμα!. Την πρώτη εβδομάδα όπως λέει η Πηνελόπη: «θα έχεις χάσει τα υγρά και τη δεύτερη θα έχουν εξαφανιστεί και τα κιλά που θέλεις να χάσεις.», οπότε θα τα χάσεις εύκολα και γρήγορα!

Τα ναι και όχι: αποφεύγει το junk food ενώ δεν τρώει πολύ κρέας γιατί δεν της αρέσει. Η διατροφή της περιλαμβάνει πολύ ψάρι και όσπρια ενώ καθημερινά τρώει σπιτικό φαγητό και μπορεί κάποια μέρα μέσα στην εβδομάδα να φάει και έξω!

Τα πολλά της τα χόμπι: το κορίτσι για να διατηρείται κορμάρα έχει πολλά χόμπι όπως το τένις, η κολύμβηση, ο χορός, το πατινάζ αλλά και το ice skating, πράγμα που όπως δηλώνει στο περιοδικό Prevention το χρωστάει στη μανούλα της! Επίσης το κορίτσι προσέχει το είδος της γυμναστική που διαλέγει να κάνει γιατί διαφορετικά το σώμα της φουσκώνει και δεν της αρέσει καθόλου αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου