Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Εύκολο ανοιξιάτικο μακιγιάζ που σε δείχνει φρέσκια! Πώς θα το κάνεις βήμα βήμα!

Mπορείς κι εσύ να κάνεις το express μακιγιάζ της άνοιξης που θα σε κάνει να δείχνεις φρέσκια και με λαμπερή επιδερμίδα σε μόλις 15 λεπτά!
Πλύνε καλά το πρόσωπό σου, βάλε την ενυδατική σου κρέμα, περίμενε λίγο να νιώσεις ότι έχει απορροφηθεί και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα!

Μετά την κρέμα ημέρας άπλωσε σε όλο το πρόσωπο το μέικαπ χρησιμοποιώντας ένα νωπό σφουγγαράκι για σωστή κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα.Άπλωσε σε όλο το πρόσωπο με ένα φαρδύ πινέλο λίγη διάφανη πούδρα και τόνισε τα ζυγωματικά απλώνοντας με το ρουζ. Μπορείς να προσθέσεις ελάχιστο ρουζ στο μέτωπο, κάτω από τα φρύδια και το περίγραμμα του προσώπου για μία φρέσκια, δροσερή όψη στο πρόσωπο.

Φώτισε με λίγο κονσίλερ την εσωτερική γωνία των ματιών και την περιοχή κάτω από τα μάτια, έτσι ώστε να αναδείξεις το βλέμμα πιο ξεκούραστο.

Άπλωσε μία φωτεινή σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών και σε όλο το ακίνητο βλέφαρο κάτω από τα μάτια, ενώ για την εξωτερική γωνία των ματιών και για να υπογραμμίσετε το βλέμμα κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων χρησιμοποίησε μία πιο σκούρα.

Για περισσότερη “επιτήδευση”, κάνε μία λεπτή γραμμή με eyeliner στο πάνω βλέφαρο, κατά μήκος των βλεφαρίδων πολύ κοντά στη βάση τους. Άπλωσε το eyeliner πριν τη σκιά ώστε αν χρειαστεί να διορθώσεις με υγρή μπατονέτα να μην πρέπει να απλώσεις ξανά τη σκιά

Τόνισε ή βελτιώσε το σχήμα των φρυδιών με το κατάλληλο μολύβι. Για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα πέρασε στη συνέχεια μία διάφανη μάσκαρα φρυδιών.

Τόνισε τις βλεφαρίδες με αρκετές στρώσεις μάσκαρα. Αν θέλεις ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να τις γυρίσεις από πριν με το ειδικό ψαλιδάκι διαφορετικά αφού απλώσεις τη μάσκαρα χρησιμοποιείσε το δείκτη για να τις γυρίσεις.

Κάνε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι είτε στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν που θα φορέσεις είτε με ένα μολύβι στο φυσικό τους χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου