Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Pasta alla...Light


Η πιο νόστιμη -του Gobolino- μακαρονάδα αλά κρεμ. Ιδανική για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, είναι vegetarian, νηστεύουν, η απλώς είναι καλοφαγάδες!!!

Pasta alla...Light

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο μακαρόνια ολικής αλέσεως
  • 1 πακέτο κρέμα γάλακτος από σόγια (υπάρχει στα super markets)
  • 3 πιπεριές (κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη) κομμένες σε μπαστουνάκια
  • 1/2 κουτί μανιτάρια φρέσκα (κομμένα σε φέτες)
  • 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
  • αλάτι
  • πιπέρι λευκό

Πως το κάνουμε:

  1. Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και πριν τα στραγγίσετε κρατάτε 1-2 φλιτζάνια απ' το νερό τους.
  2. Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το σκόρδο κι αντί για λάδι, μισό φλιτζάνι νερό (Απ' αυτό που βράσατε τα μακαρόνια).
  3. Ανακατεύετε και πριν εξατμιστεί το νερό, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος την οποία αν χρειαστεί αραιώνετε με το νερό των μακαρονιών.
  4. Ρίχνετε λευκό πιπέρι κι αδειάζετε τα βρασμένα μακαρόνια μέσα στη σάλτσα.
  5. Ανακατεύετε, σερβίρετε και... καλή όρεξη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου