Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Σορμπέ με φρούτα και PHILADELPHIA


Παρουσίαση
Χρόνος προετοιμασίας :20 λεπτά
Συνολικός χρόνος:20 λεπτά
Μερίδες:4

Υλικά
150 γρ PHILADELPHIA Light
300 γρ φρέσκα φρούτα, κατά προτίμηση φράουλες και ροδάκινα
75 γρ άπαχο γιαούρτι
30 γρ ζάχαρη
μισό λεμόνι

Εκτέλεση
1. Πλένετε καλά τα φρούτα και ξεφλουδίζετε τα ροδάκινα. Κόβετε σε μικρά κομμάτια και τοποθετείτε σε ξεχωριστά μπολ με τη μισή ζάχαρη και αφήνετε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, τα βάζετε ξεχωριστά στο μίξερ και τα πολτοποιείτε.
2. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύετε το PHILADELPHIA Light με την υπόλοιπη ζάχαρη, το χυμό μισού λεμονιού και το γιαούρτι.
3. Γεμίζετε 8 θήκες παγωτού εναλλάξ με το μίγμα φρούτων και το PHILADELPHIA, ξεκινώντας από το τελευταίο. Κλείνετε τις θήκες, τοποθετώντας ένα ξυλάκι στο κέντρο κάθε μιας.
4. Βάζετε στην κατάψυξη για 4 ώρες περίπου και μόλις παγώσουν σερβίρετε αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου