Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Τι τον ξενερώνει την πρώτη φορά

Η πρώτη φορά μαζί του, ειδικά αν σε ενδιαφέρει και δεν κάνεις απλά μια «αρπαχτή», θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Σε όλα τα πράγματα υπάρχει η πρώτη φορά και, ως γνωστόν, είναι η πιο δύσκολη. Γι’ αυτό και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι την έλεγαν «ήμισυ του παντός». Όσο μάγκες και να το παίζουν οι άντρες, κατά βάθος είναι ευαίσθητοι, κομπλάρουν και φρικάρουν εύκολα και αυτή η πρώτη φορά είναι καταλυτική για το αν θα αποφασίσει να συνεχίσει μαζί σου ή να την κάνει. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνουν έναν άντρα να μη θέλει να σε ξαναδεί και, φυσικά, εξαρτώνται από τον κάθε άνθρωπο. Εδώ απλά θα αναφέρουμε μερικές από τις πιο γενικές αλλά σίγουρες περιπτώσεις.

Μιλάς για πρώην σου

Κανένας άντρας, όσο αφελής κι αν είναι, δεν πιστεύει ότι είσαι παρθένα (εκτός αν όντως ανήκεις στο σπάνιο μουσειακό είδος), αλλά δε χρειάζεται να του αραδιάσεις όλα τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τις προτιμήσεις του καθενός, τις στάσεις («Ο Σάκης με έβαζε στα τέσσερα, ο Μάκης στα γόνατα, ο Μήτσος στο ντουλάπι...»), τα ευτράπελα («Να φανταστείς, μου βγήκε κυριολεκτικά απ’ τη μύτη...»), τα παραλειπόμενα, με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες («Μας έπιασε η μαμά του να το κάνουμε πάνω σε τσιμεντοσακούλες στην πιλοτή, αλλά απ’ το τσιμέντο κοκαλώσαμε και δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε!»). Σύμφωνοι, μπορεί κάποιους άντρες να τους ερεθίζουν αυτά, αλλά άσε πρώτα να σου δείξει αν ανήκει σ’ αυτή τη συνομοταξία. Γιατί αν βιαστείς και ανήκει στο άλλο, το «κλασικό» είδος, δε θα δείξει πιθανόν πόσο τον ενόχλησαν οι εκμυστηρεύσεις σου (για να μη φανεί και οπισθοδρομικός), θα σου χαμογελάσει γλυκά και θα πει το γνωστό: «Θα σε πάρω τηλέφωνο». Και δε θα σε ξαναπάρει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ποτέ.

Είχες ΣΜΝ και έγειανες

Ό,τι έγινε, έγινε. Μην παρασυρθείς από μια λανθασμένη άποψη περί ειλικρίνειας (ξερνάω τα εσώψυχά μου) και του μιλήσεις από την πρώτη φορά για χλαμύδια, μύκητες κ.λπ. Αν δε φύγει τρέχοντας, μάλλον δε θα μπορεί να αποδώσει· γιατί εκτός από την ψυχολογία θα του έχουν πέσει κι όλα τα άλλα. Επίσης κάτι τέτοιο δεν το αναφέρεις ούτε ως ιστορία «που έχει συμβεί σε μια φίλη μου» ούτε καν υπονοώντας πόσο βιόλα είναι εκείνη και πόσο έξυπνη εσύ που «δεν κολλάω ποτέ τίποτα γιατί χρησιμοποιώ πάντα προφυλακτικό». Γιατί θα του γεννηθούν εύλογα ερωτήματα (Συνέβη όντως σε φίλη σου ή σε σένα; Πόσο συχνά το κάνεις και με πόσους διαφορετικούς; Θα βγάλω το 24ωρο ή θα αρχίσω να γεμίζω λέπια;). Επίσης, μην ξεχνάς ότι οι άντρες (στα κακά) σε ταυτίζουν με τις φίλες σου.

Πιστεύεις πολύ στην εποικοδομητική κριτική

OK, μπορεί να είσαι αυθεντική γκουρμέ και γευσιγνώστρια, αλλά άφησέ το για αργότερα, όταν θα τον ξέρεις καλύτερα. Μην του την πέσεις με το «καλημέρα σας» αμέσως μετά και του κάνεις λεπτομερή ανάλυση και (το χειρότερο) κριτική της όλης πράξης· ακόμη κι αν θέλεις να του ψάλεις ύμνο για το πόσο καλύτερος είναι απ’ όλους τους άλλους, πόσο πιο ανθεκτικός, πόσο πιο ευφάνταστος και δημιουργικός, πόσο πιο «ντούρος» κ.λπ. Ακόμη και τα θετικά σχόλια, την πρώτη φορά, στα αφτιά ενός άντρα ακούγονται περίεργα. Μπορεί να υποψιαστεί ότι είναι ειρωνικά ή παρηγορητικά (όλοι οι άντρες, όσο φοβεροί κι αν είναι στο κρεβάτι, πάντα έχουν ανασφάλειες και αμφιβολίες). Το πιο σοφό είναι να δείξεις ικανοποιημένη και το πολύ πολύ να ψιθυρίσεις ξεθεωμένα πόσο «υπέροχο ήταν». Τίποτ’ άλλο. Η απόλυτη φρίκη για έναν άντρα είναι να μπεις στο τριπ της συγκριτικής κριτικής: «Χμ, στον Μάκη άρεσε πολύ η στάση του ιεραπόστολου, ενώ εσύ μάλλον προτιμάς το πισωκολλητό...». Τον έχεις χάσει – ψάξε στη «στάση του Νίκα».

Ακούει φωνές (κι άλλα)

Στους άντρες αρέσει πολύ να βλέπουν ότι περνάς καλά στο σεξ, άρα και να βογκάς και να φωνάζεις. Όμως υπάρχει και κάποιο όριο (για τον καθένα διαφορετικό, αλλά σίγουρα κάτω από τα 100 ντεσιμπέλ – κανένας δε θέλει να κουφαθεί από σεξ), που μάλλον θα πρέπει να το βρεις εμπειρικά. Ξεκίνα με ήπιες κραυγούλες και, αν έχεις την τάση να τσιρίζεις, δυνάμωνε σιγά σιγά μέχρι να αντιληφθείς πόσο αντέχει. Μην ξεκινήσεις αμέσως με την πίστα «Μαρία Κάλας», γιατί θα ανησυχήσει για την υγεία σου.

Αβάδιστα

Μη σε πιάνει το άγχος μπας και σε περάσει για ξενέρωτη. Φυσικά και είναι λάθος να το παίξεις παρθενώπη, αλλά απόφυγε και τις υπερβολές προς την άλλη κατεύθυνση. Πριν του εμφανιστείς ως απόλυτη αφέντρα («Γλείψε τις πατούσες μου, σκουλήκι»), ειδική στο Κάμα Σούτρα («Κάνε κατακόρυφο για να σου πάρω πίπα διπλωμένη στα τέσσερα») ή απόλυτο καράτσουλο («Σκίσε με ν’ αλλάξω ράφτη»), βεβαιώσου ότι του αρέσει αυτό το στιλ. Μην παραμυθιαστείς από το πόσο μάγκας και άνετος το παίζει. Την πρώτη φορά είναι δύσκολο να ξέρεις, αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις αν σου κόβει λίγο. Μέχρι όμως να καταλάβεις, παίξ’ το φυσιολογικά, μη βρεις σε καμιά γωνία!

Είχες πιει, δεν ήξερες τι έκανες

Ένας βαθμός «χασίματος» είναι πάντα ερεθιστικός για τους άντρες. Oι περισσότεροι μάλιστα έχουν διαβάσει σε κάποιο ρημάδι αντρικό περιοδικό ότι οι γυναίκες δεν αφομοιώνουν τόσο καλά το αλκοόλ, γι’ αυτό κι έχουν την πρεμούρα να σε κεράσουν «ακόμη ένα σφηνάκι». Κακά τα ψέματα, οι άντρες πάντα θέλουν να σε φέρουν σε κέφι. Για να χαμηλώσουν οι άμυνές σου και να ενδώσεις, κουτό. Εσύ βέβαια που ξέρεις, αν κάποιος σου γυαλίσει, πίνεις τα αηδιαστικά σφηνάκια του· αν όχι, τα αφήνεις να κλαίνε στην μπάρα για να του κάνουν παρέα στη μοναξιά του. Άλλο αυτό όμως κι άλλο να βρεθείς την πρώτη σου φορά μαζί του να ξερνοβολάς (το χειρότερο: πάνω του) γιατί είσαι λιωματίδου και να βρομάς σαν κελάρι με μούστο. Εξίσου ξενερωτικό είναι να τον αφήσεις να καταλάβει (ή να του πεις) ότι πήγες μαζί του γιατί ήσουν κροκόδειλος. Που σημαίνει ότι όποτε είσαι χώμα, πας με όποιον βρεθεί εύκαιρος – που σημαίνει ότι δε γουστάρεις τον συγκεκριμένο, αλλά έλαχε να είναι εύκαιρος.

Τα αυτονόητα ξενερώματα

Δεν ισχύουν μόνο για την πρώτη φορά, όμως σε κάποιες γυναίκες χρειάζεται να τους χαραχτούν με πυρωμένο σίδερο στο μέτωπο για να τα καταλάβουν.

- Το να μην αφήνεις κλήση αναπάντητη σίγουρα σημαίνει ότι έχεις καλούς τρόπους και δε σνομπάρεις κανέναν που σε παίρνει τηλέφωνο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση μήπως το παρακάνεις;

- Μπορεί να έχεις πολλά στο μυαλό σου ή να ξεχνάς εύκολα (σου λείπουν βιταμίνες και σίδηρος). Λύσε το πρόβλημα (φάε φακές), αλλά μην αναρωτιέσαι γιατί φρούμαξε όταν πάνω στη φάση ούρλιαξες «Πόνεσέ με, Τάκη!» κι αυτόν τον λένε Χαράλαμπο.

- Δεν είναι στιλ ούτε δείχνει ότι είσαι «καλό κορίτσι», αφού έχετε φτάσει σε διείσδυση, πεολειχία ή οτιδήποτε βαθύ, ξαφνικά να σταματήσεις λέγοντας με ύφος (τρομαγμένο ή βαριεστημένο) «Ας σταματήσουμε, δε θέλω να προχωρήσουμε άλλο, δεν είμαι έτοιμη» και να τον αφήσεις (κυριολεκτικά) κάγκελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου