Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Δείξε το χιούμορ σου και κέρδισε αυτοπεποίθηση!


Το χιούμορ μπορεί να είναι το διαβατήριο για μία πιο εύκολη και ευχάριστη ζωή. Ταυτόχρονα η κοινωνική αποδοχή που συνεπάγεται της ευχάριστης προσωπικότητας σου, θα δώσει έξτρα πόντους στην αυτοπεποίθηση σου.
Δείξε το χιούμορ σου και κέρδισε αυτοπεποίθηση!
Το χιούμορ μπορεί να βοηθήσει εσένα και τη δική σου ψυχολογία πολύ περισσότερο από το να διασκεδάζει τους φίλους σου. Δες πως:
 
  • Μπορεί να σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις, μπορεί να σε βοηθήσει να στυλωθείς όταν όλα πηγαίνουν ανάποδα, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να είναι η καλύτερη τροφή για την αυτοπεποίθηση σου.
  • Το χιούμορ μπορεί να σε βοηθήσει να σπάσεις τη σιωπή, σε καταστάσεις όπου για τον οποιονδήποτε λόγο κανένας δεν μιλάει.
  • Το χιούμορ θα σε κάνει πιο αποδεκτή στις παρέες και όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα επιδιώκουν την παρέα σου.
  • Η λεπτή ειρωνεία, η γρήγορη ατάκα, ο αυτοσαρκασμός και τα γρήγορα αντανακλαστικά είναι βασικά χαρακτηριστικά του χιούμορ. Προσπάθησε να τα εξελίσσεις συνέχεια
  • Παρατήρησε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερα καλή αίσθηση του χιούμορ. Είναι ακομπλεξάριστοι, χαλαροί, δεν είναι εύθικτοι, αυτοσαρκάζονται, έχουν ένα μοναδικό τρόπο να αντιστρέφουν τα αρνητικά προς όφελός τους. Παρατήρησέ τους και προσπάθησε να προσαρμόσεις στο δικό σου χαρακτήρα μερικά από τα δικά τους χαρακτηριστικά.
  • Όπως οι γυναίκες λατρεύουμε τους άνδρες με χιούμορ, έτσι και οι άνδρες εκτιμούν τις γυναίκες που πρώτα θα χαμογελάσουν, όταν το αμάξι θα χαλάσει στη μέση του δρόμου, και μετά θα αρχίσουν να λένε το οτιδήποτε.

Οι άνδρες σε θέλουν να γελάς και σε προτιμούν όταν βλέπεις τη ζωή με ένα πιο χιουμοριστικό τρόπο!
Μην ξεχνάς πως εάν το χιούμορ σου είναι είναι πιο ανδρικό, έχεις περισσότερες πιθανότητες να επικοινωνήσεις μαζί του!
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που έχουν «ανδρικό» χιούμορ, δηλαδή σαρκαστικό, νεανικό η ωμό. Οι άνδρες στέλνουν μηνύματα σε σαρκαστικές γυναίκες 14% πιο συχνά απ' ότι στις υπόλοιπες, ενώ αυτές που διαθέτουν νεανικό χιούμορ δέχονται 7% περισσότερα μηνύματα.Είναι πιο εύκολο για τους άνδρες να επικοινωνήσουν με γυναίκες που έχουν παρόμοιο χιούμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου