Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Χωρίστρα στη μέση, στην άκρη ή αφέλειες; Τι να επιλέξεις ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου!

Στρογγυλό πρόσωπο

Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο με μαγουλάκια όπως η Selena Gomez κάνε την χωρίστρα σου στη  μέση. Ακόμη προτιμότερο θα ήταν να κάνεις και ένα sleek ίσιωμα και αμέσως το πρόσωπό σου θα αποκτήσεις μια πιο... οβάλ όψη (είναι το ιδανικό σχήμα προσώπου κατά τας γραφάς και τους make up artists!). Όσον αφορά το κούρεμα που θα επιλέξεις, προτίμησε ένα μήκος και απόφυγε το φιλάρισμα. 

Μακρόστενο πρόσωποΓια τα μακρόστενα πρόσωπα όπως αυτό της Liv Tyler  προτείνουμε χωρίστρα στο πλάι και ένα κούρεμα με άνισα μήκη από το πηγούνι και κάτω. Με τον τρόπο αυτό, το κάτω μέρος του προσώπου σου δείχνει πιο "γεμάτο" και το μακρόστενο σχήμα καμουφλάρεται. Τέλος, για το χτένισμά σου προτίμησε τα waves ή τις μπούκλες και σίγουρα όχι τα sleek ίσια που θα κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται ακόμη πιο μακρόστενο. 

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάςΤο σχήμα καρδιάς είναι ένα ιδιαίτερο σχήμα προσώπου και είναι αυτό που έχει μεγάλο μήκος στο πάνω μέρος (μέτωπο) και στενεύει αρκετά στο πηγούνι. Η Reese Witherspoon είναι η πιο χαρακτηριστική διάσημη με αυτό το σχήμα προσώπου. Ποιο είναι το κούρεμα που της ταιριάζει; Ούτε χωρίστρα στη μέση αλλά ούτε και στην άκρη! "Σε γυναίκες με αυτό το σχήμα προσώπου μου αρέσουν πάντα οι αφέλειες. Τονίζουν την προσωπικότητά τους! Τα περισσότερα μοντέλα του εξωτερικού με αυτό το σχήμα έχουν αφέλειες!"

Και μερικές ακόμα σημειώσεις- Αν έχεις τριγωνικό πρόσωπο (στενό μέτωπο και πλατύ πηγούνι) κάνε την χωρίστρα σου στο πλάι και προτίμησε ένα κούρεμα που δημιουργεί όγκο από το πηγούνι και κάτω. Έτσι, το κάτω μέρος του προσώπου σου θα δείχνει όσο φαρδύ και το άνω.
- Το οβάλ σχήμα προσώπου είναι το ιδανικό. Αν είσαι... ιδανική μπορείς να κάνεις την χωρίστρα σου όπου εσύ θες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου