Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

8 tips για να τον κερδίσετε!Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές για να έχετε το δεύτερο ραντεβού σίγουρο: 


Το χαμόγελο: Εννοείται πως είναι αυτονόητο αλλά και πολύ σημαντικό παράλληλα. Όταν του χαρίσετε ένα χαμόγελο σημαίνει πως βρίσκεται ενδιαφέροντα τα όσα λέει. Έτσι, αρχίζετε και οι δύο να νιώθετε οικειότητα και να χαλαρώνετε. Επίσης, ένα γοητευτικό χαμόγελο δεν αφήνει κανένα άντρα ασυγκίνητο. 

Μπείτε στον ρόλο της γυναικάς: Οι άντρες έλκονται από τις γυναίκες που ξέρουν καλά να παίζουν το ρόλο τους. Προσπαθήστε να του γοητεύσετε χωρίς να τους τρομάξετε. Να θυμάστε πως πρόκειται για ραντεβού και όχι για συνέντευξη ώστε να κάνετε επίδειξη δυναμισμού και ανεξαρτησίας. 

Ακουμπήστε τον: Η φράση «Ω! με συγχωρείτε ήταν τυχαίο» από την ελληνική ταινία «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» θα πρέπει το έχετε στο μυαλό σας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, εκεί που γελάτε και διασκεδάζετε, ένα άγγιγμα σας, μια κίνησή σας δηλώνει ενδιαφέρον. 

Αφήστε να είναι ο άντρας: Στους άντρες αρέσει να σας περιποιούνται και να ακολουθούν κατά γράμμα το savoir vivre. Μην τους το στερήσετε.

 Να είστε μυστηριώδης: Όσο πιο αργά ανακαλύπτουν πράγματα για εσάς τόσο πιο πολύ έλκονται. Προσπαθήστε να τον ρωτάτε συνεχώς πράγματα για εκείνον. 

Να είστε ευδιάθετες και με αίσθηση του χιούμορ: Στους άνδρες εκτός από τις γυναίκες femme fatale, τους αρέσουν εξίσου και οι γυναίκες που έχουν γέλιο και δεν φοβούνται να τσαλακώσουν την εικόνα τους. 

Αμοιβαίο ενδιαφέρον: Αν θέλετε ένας άνδρας να ενδιαφερθεί για εσάς θα πρέπει πρώτα να ενδιαφέρεστε και εσείς για εκείνον. Είναι σημαντικό να τον ακούτε με προσοχή, να του κάνετε ερωτήσεις, να δείχνετε πως σας ενδιαφέρουν πραγματικά τα όσα λέει.

 Μην τους το κάνετε εύκολο: Οι περισσότεροι άνδρες δεν θέλουν κάτι εύκολο. Τους αρέσει να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας και όσο πιο δύσκολος είναι ο στόχος, τόσο πιο πολύ τους αρέσει. Θέλουν να παίξουν το παιχνίδι της διεκδίκησης και τους κυνηγιού αλλιώς χάνουν εύκολα το ενδιαφέρον τους. Το γεγονός ότι είστε δύο άνθρωποι ενήλικοι και ώριμοι που ξέρετε τι θέλετε, μάλλον δεν μετράει. Όποτε προσπαθήστε να τηρήσετε την παράδοση, εφόσον σας ενδιαφέρει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου