Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Τα πιο τρελά beauty tips που έχουμε ακούσει ποτέ! Ποια είναι αλήθεια και ποια ψέματα;Έχεις κοκκινίλες στο πρόσωπο; Τοποθέτησε μια πετσέτα που έχεις βουτήξει σε γάλα!
Είναι: Αλήθεια!
Το γαλακτικό οξύ που περιέχει το γάλα έχει αποσυμφορητικές ιδιότητες και είναι μια καλή και οικονομική μέθοδος για να δείχνεις λιγότερο σαν... πατζάρι μετά από το jogging ή την γυμναστική σου.

Ανάμειξε νερό με ασετόν, βαλ'το σε ένα βαμβάκι και πίεσε απαλά κάθε σπυράκι. Έτσι, θα ξεραθούν και θα εξαφανιστούν πολύ γρηγορότερα!
Είναι: Ψέματα!
Παρόλο που υπάρχουν ένα σωρό tips για τα σπυράκια, αυτό εδώ είναι εντελώς αναληθές. Το ασετόν προορίζεται μόνο για να αφαιρείς το βερνίκι! Έβγαλες σπυράκι; Καλύτερα τοποθέτησε τοπικά οδοντόκρεμα.

Ο χυμός cranberry δημιουργεί φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά μας!
Είναι: αλήθεια!
Οι Ισπανίδες ακολουθούν αυτό το trick για αιώνες! Ανάμειξε 1/4 της κούπας καθαρό χυμό cranberry, 1/4 της κούπας νερό και τα καστανά μαλλιά σου θα αποκτήσουν ανοιχτόχρωμες ανταύγειες. Το ίδιο μπορείς να πετύχεις και με σαμπάνια. Μην το δοκιμάσεις αν έχεις ξανθά μαλλιά! Στην περίπτωσή σου ιδανικό είναι το λεμόνι.

Μπορείς να αφαιρέσεις τα μαυράκια από την μύτη σου με μονωτική ταινία!
Είναι: Ψέματα!
Αν θες να αφαιρέσεις τα μαυράκια από την μύτη χρησιμοποίησε τις ειδικές ταινίες. Για να βγουν πιο εύκολα μπορείς προηγουμένως να κάτσεις πάνω από μια κατσαρόλα με βραστό νερό ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να γίνει η δουλειά σου πιο εύκολα. Άσε την μονωτική ταινία στο συρτάρι του γραφείου σου ή στην αποθήκη και σίγουρα όχι στο ντουλάπι του μπάνιου σου!

Πέρασε συχνά στο πρόσωπό σου ένα παγάκι. Είναι πολύ καλή αντιρυτιδική!
Είναι: Ψέμα!
Το μόνο που κάνει ένα παγάκι στο πρόσωπό μας είναι να μας δροσίσει.

Οι ατζούγιες κάτω από τα μάτια μειώνουν τις ρυτίδες, τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα!
Είναι: Ψέμα!
Το τσάι περιέχει τανίνες που όντως έχουν αποσυμφορητική ιδιότητα. Για τις ατζούγιες δεν υπάρχει καμία επιστημονή προσέγγιση! Ούτε καν υπόνοια!

Έχεις σπυράκι; Μια με δύο σταγόνες ματιών θα μειώσουν την κοκκινίλα.
Είναι: Αλήθεια!
Βρέξε ένα βαμβάκι με σταγόνες ματιών και βαλ'το για μερικά λεπτά στο ψυγείο μέχρι να παγώσει. Έπειτα, ακούμπησέ το στα σπυράκια σου και θα μειωθεί όχι μόνο η κοκκινίλα αλλά και το πρήξιμο.

Αν έχεις μεγάλους και ανοιχτούς πόρους να πλένεις το πρόσωπό σου με κρύο νερό και θα μικρύνουν.
Είναι: Ψέμα!
Οι ανοιχτοί πόροι είναι θέμα κληρονομικότητας και δείχνουν μεγαλύτεροι όταν δεν έχει γίνει σωστός καθαρισμός. Το μόνο που θα βοηθήσει είναι μια θεραπεία με κρέμα που περιέχει σαλυκιλικό οξύ στη σύνθεσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου